Podaci firme ::::.
Pogledan: 217438

service description:

"RASADNIK PAVLOVIĆ" je porodična firma koja se bavi proizvodnjom sadnog materijala, sadnica četinara, lišćara, žbunja, živih ograda perena i repro sadnica.

Pored proizvodnje bavimo se i uređenjem prostora, zelenih površina, parkova, dvorišta i žardinjera.

Rasadnik se prostire na preko 5ha proizvodnih površina i raspolaže sa preko 500 različitih biljnih vrsta.

U želji da zaokružimo našu ponudu formirali smo proizvodnju travnog busena - tepih trave.

Na poziv klijenata izlazimo na teren i dajemo rešenje za uređenje prostora. Do sad smo izveli radove na uređenju preko 500 objekata na teritoriji cele zemlje. Imamo obučen tim baštovana koji u kratkom roku od Vašeg prostora mogu da naprave pravi raj.


Novo u ponudi TEPIH TRAVAProizvodimo travni busen - tepih travu vrhunskog kvaliteta na humusnoj zemlji od najkvalitetnijih vrsta semena. Postavljanje travnog busena predstavlja najbrži način ozelenjavanja prostora. Za samo 1 dan možete ulepšati Vaš prostor. Naša trava je velike gustine, smaragdno zelene boje i pogodna je za dvorišta, parkove i sportske terene.

Pored prodaje, radimo i postavljanje tepih trave kao i pripremu terena. www.tepihtrava.rs


PRODAJA

Pozivamo Vas da posetite rasadnik i uverite se u naš asortiman i kvalitet naših proizvoda.

ONLINE PRODAJA

Pored klasičnog načina prodaje u rasadniku, naše proizvode mozete kupiti putem interneta i u najkraćem roku ih dobiti na kućnu adresu. Na našem sajtu možete preuzeti katalog i tako izvršiti odabir biljaka.
www.raspavlovic.com
www.rasadnikpavlovic.comFONTANE

U vašem vrtu, stanu ili poslovnom prostoru, izvodimo fontane, slapove. U izradi koristimo isključivo materijal iz prirode, kamen i drvo.

Za sve građevinske radove dajemo garanciju od 10 godina, a za ugrađenu tehniku garancija je 1 godina.

Da bi fontana izgledala što lepše i prirodnije, nakon završetka građevinskih radova, uređujemo je biljkama iz našeg rasadnika. Na taj način fontana dobija posebnu atraktivnost.


vaše slike:

Alpinumi
busen (tepih trava)
busen trava
četinari
Hortikultura
izrada travnjaka
lišćari
listopadno drveće
ozelenjavanje
pejzažna arhitekta
pejzažno uredjenje
Perene
podizanje travnjaka
postavljanje busen trave
postavljanje travnjaka
prodaja tuja
proizvodnja perena
Podaci firme ::::.
Pogledan: 216104

service description:

ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA
ODRŽAVANJE PARKOVA, BAŠTA I DVORIŠTA

Preduzeće "ROSE GARDEN" nudi sve vidove saradnje, od mesečnih ugovora za održavanje Vaših zelenih površina, do povremene kontrole i lečenja biljaka. Stručni radnici ovog preduzeća pod nadzorom direktora spremni su da odgovore na sve Vaše zahteve i da garantuju da će radovi biti izvedeni stručno, kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku. Delimo sve vrste besplatnih stručnih saveta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 149655

service description:Rasadnik Zlatna tuja postoji od 1996. godine. Od početnih 10 ari, razvili smo se na preko 2 hektara obradive površine.

Asortiman biljaka je veliki, a sastoji se od četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i perena. Osim proizvodnje biljaka, bavimo se projektovanjem, pejsažom arhitekturom, kompletnim uređenjem i izradom vodenih površina, fontana i jezera.

Od 2005. godine kao logičan nastavak razvoja, otvorili smo i svoj Garden centar pod istim imenom Zlatna tuja koji se nalazi u glavnoj jagodinskoj ulici.

U njemu možete naći fontansku tehniku: (pumpe, foliju, podvodne reflektore), seme trave, rasprskivače i prskalice, humus, supstrate, đubriva, vrtni alat. grnčariju, saskije, vrtne garniture, aranžmane od suvog i svežeg cveća, saksijsko cveće, poklon - program za slave, svadbe i rođendane, novogodišnji program (jelke, gerlande, ukrase) i sve ostalo što je vezano za hortikulturu i z Vaš vrt.

Posetite nas !Podaci firme ::::.
Pogledan: 64040
Veliki Šiljegovac
Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:
NAŠ Rasadnik je učestvovao na sajmu u Novom Sadu gde je nagrađen sa 7 zlatnih, 2 srebrne medalje i 2 šampionska pehara.

Na sajmu u Leskovcu rasadnik je nagrađen sa 3 zlatne medalje.

Na svim izložbama u zemlji rasadnik je osvajao prva i druga mesta.

Đurđević Živorad - Žića i Dragan

vaše slike:

dekorativne sadnice
listopadno šiblje
Rasadnici
Podaci firme ::::.
Pogledan: 120037

service description:

Rasadnik Manojlović se nalazi u mestu Počekovina, Na putu Kruševac - Kraljevo, u blizini Trstenika na 18 kilometara od Kruševca, a 9 od Trstenika.

Rasadnik Manojlović registrovan je kao rasadnik ukrasnog drveća i žbunja 1988. godine.

To je privatan rasadnik u posedu porodice Manojlović, čiji se svi članovi već dvadesetak godina uspešno i s velikom ljubavlju trude da kvalitetom i asortimanom sadnog materijala zadovolje ne samo naše već i strano tržište.

Danas je ovo jedan uzoran rasadnik i prvenstveno se bavi proizvodnjom četinarskih vrsta, a kao dopunski asortiman tu je i veliki broj ukrasnog zimzelenog i listopadnog žbunja nekih lišćara kao i ogroman izbor raznih perena.
Rasadnik poseduje oko sto pedeset vrsta četinara ali se ovaj broj svakog dana uvećava, prozvodnja i asortiman se proširuju. Veliki je izbor patuljastih i visokih vrsta različitih oblika, boja i starosti. Starije biljke su presađivane više puta što im omogućuje siguran prijem.

Zadnjih godina značajno mesto u proizvodnji zauzimaju kalemlene vrste četinara.

U rad rasadnika uključena je cela porodica Manojlović. Organizaciju proizvodnje vode roditelji Dragiša i Radmila, a projektovanje i formiranje rajskih vrtova rade sin i ćerka Dragan i Dragana.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 132651

service description:

SZTR "RASADNIK GOLD"

- proizvodnja kontejnerskog sadnog materijala
- proizvodnja baliranih odraslih sadnica
- proizvodnja kalemljenog ukrasnog sadnog materijala
- proizvodnja perena
- nudimo idejna rešenja i izvodimo radove oko uredjenja dvorišta i bašta

Podaci firme ::::.
Pogledan: 300633

service description:

"Rasadnik Stanojčić" je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije u proizvodnji više od 100 vrsta sadnog materijala za uređenje vrtova, parkova i opremanje eksterijera. Rasadnički poslovi su nasledni u porodici već treću generaciju, i kao takvi smo na daleko poznati. Najveću ljubav i pažnju sve generacije poklanjaju prozvodnji naseg brenda, magnolije. One danas zauzimaju preko 90% proizvodnje u rasadniku, i predstavljaju najveći ponos naše porodice.

Uveliko radimo na proširenju rasadnika, introdukcijom novih sorti biljaka, unapređenjem i osavremenjavanjem proizvodnje. Ispunjenje planova za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske unije su već na vidiku, a dosadašnji uspesi i naš kvalitet se već potvrdio u zemljama našeg okruženja ( BH federacija, Bugarska, Makedonija i Hrvatska ).

Ako želte da oplemenite svoj životni i radni prostor, da okruženje prilagodite svojim potrebama, da približite sebi prirodu i budete deo nje ONDA NAS POZOVITE.
Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje garancija su da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo i profesionalno.

Facebook