Podaci firme ::::

service description:

Firma Nail Line doo se bavi uvozom i distribucijom vrhunske opreme i materijala za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju najpoznatijih svetskih proizvođača. Neki od naših stalnih poslovnih saradnika su Essie, Konad, 2M beauty, Tesiltaglio i Janet.

Firmu smo osnovali 2002. godine sa sedištem u Subotici. U početku smo bila mala firma sa samo 2 zaposlena radnika. Vremenom, kako su se zahtevi tržišta menjali, otvorio se prostor za proširenje asortimana i delatnosti i za našu firmu. Prekretnica u veoma dinamičnom razvoju se desila 2007. godine kada smo u okviru naše firme pokrenuli i veleprodaju.

Zahvaljujući tome što smo usmeravali svoj razvoj ka potpunoj orijentaciji prema kupcima i njihovim potrebama, u našoj branši smo uspeli postati jedna od uspešnijih firmi na domaćem tržištu.

Odlike našeg poslovanja su fleksibilnost, brzi rokovi isporuke, ljubaznost i stručnost zaposlenih.



Pozivamo Vas da se uključite u mrežu naših zadovoljnih kupaca.

Prodajemo sav potreban materijal i pribor za izlivanje i nadogradnju veštačkih noktiju.

U ponudi je veliki izbor aparata i nameštaja za manikir, pedikir, depilaciju i kozmetičke tretmane.


Pogledajte naše proizvode ovde.

Proizvode možete kupiti putem:
  • web-shopa: nailline.rs
  • telefona: 024/524-650, 024/527-779
  • e-maila: naillinedoo@gmail.com
  • ili dođite lično u našu prodavnicu na adresi: Petra Drapšina 2A, 24000 Subotica, Srbija

    vaše slike:

    2M beuty
Aden
Akzent
Arco Cosmetici
Essie
Galaxy
Gigi
IBD
I❤REVOLUTION
Kiepe
Konad
Moyra
Nail line
NYX
  • Podaci firme ::::.

    service description:

    Prvi i jedini salon tradicionalne tajlandske masaže u Vojvodini Vam garantuje vitalan život, istovremeno Vam nudi opuštenost, smirenost i osveženje.

    Tradicionalna tajlandska masaža stopala
    Tradicionalna tajlandska masaža sa uljem
    Masaža vrata, glave, ramena i leđa
    Menadžer (stopalo, glava, ramena, vrat)
    Tradicionalna tajlandska masaža
    Tradicionalna tajlandska herbal masaža
    Tradicionalna tajlandska anticelulit masaža
    Turbo masaža (tajlandska i uljna)

    Salon King of Thailand počeo je sa radom sredinom oktobra 2009. godine. U centru Subotice, u pešačkoj zoni na Korzou pružamo usluge tradicionalne tajlandske masaže sa iskusnim maserima sa Tajlanda.

    Ova drevna masaža dugo je bila privilegija samo vladajućih slojeva Dalekog Istoka, a sada je na dohvat ruke i osobama koje su opterećene negativnim uticajima brzog načina života. Stres, depresija, umor, napetost, iscrpljene baterije su sastavni delovi današnjice. Pomoću tretmana tajlandske masaže ove tegobe se mogu iskoreniti u celosti ili delimično. Dozvolite nam da Vam ponudimo sat-dva vremena u oazi mira i opuštenosti. Ovo je jedno putovanje u kome, smirivanjem tela, stižemo do spoznaje duha. Masaža povezuje umorno telo sa ojačanim duhom koji je ispunjen pozitivnom energijom.

    Tajlandska masaža je način zdravog života i preventivno deluje na organizam.

    U našem salonu tradicionalnu tajlandsku masažu obavljaju kvalifikovane i iskusne maserke sa Tajlanda. One imaju višegodišnje iskustvo na ovim poslovima koje su upražnjavale u sledećim zemljama:Tajland, Malejzija, Indonezija i Katar.

    Nije slučajno da tajlanđanima ne možemo odrediti starost. Oni upražnjavanjem tajlandske masaže starenje organizma usporavaju i odlažu. Preuzmimo i mi njihove dobre navike.

    vaše slike:

    anticelulit
anticelulit program
antistres program

    Facebook