Podaci firme ::::.

Šabac , 15000
Srbija
Tel.: (015) 336-200
Fax: (015) 335-200

service description:

Firma "Auto Centar JAPANAC" posluje u oblasti motornih vozila, rezervnih delova i potrošnog materijala, isključivo za vozila Japanskih i Korejanskih proizvođača.

Od 2006. postali smo deo porodice Kia-motors i kao takva je ovlašćeni prodavac i serviser za zapadnu Srbiju.

Pored toga poseduje delove, potrošni materijal i servisnu podršku za ostala Japanska i Korejanska vozila: Mazda, Mitsubishi, Toyota, Honda, Nissan, Suzuki, Daihatsu, Subaru, Daewoo, Hyundai, SsangYong.

Takođe, ovlašćeni smo maxlife serviser za kvalitetne izmene Valvoline ulja a od nedavno i ovlašćeni Kayaba servis za servisiranje amortizera ove za proizvodnju amortizera vodeće u svetu firme.
Podaci firme ::::.
Kneza Aleksandra 210
G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 011/3347-000

service description:

FAD je kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju, ispitivanje i prodaju delova za upravljanje i oslanjanje (vešanje), za sve vrste motornih vozila.

Fad-ov proizvodni program sačinjavaju spone i zglobovi za sve tipove vozila, oscilujuća ramena za putnički program, vođiće za teretni i autobuski program kao i delovi vešanja za poljoprivredne mašine.

Podaci firme ::::.
VALJEVSKA 16
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/28-487

service description:

Podaci firme ::::.
Obilićeva 20/29-30
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/227-208

service description:

Rezervi delovi za automobile, kamione i autobuse.
Podaci firme ::::.

service description:

L.M AUTO SHOP DOO je poduzeće za uvoz i trgovinu u privatnom vlasništvu sa sedištem u Boru. Područje delatnosti je uvoz i prodaja polovnih automobila sa EURO3 standardom. Cilj naše firme je zadovoljan kupac. Povoljne cene, kvalitetna vozila i još mnogo pogodnosti Vas očekuje ako nama ukažete poverenje.Automobil koji nemamo u ponudi može se naručiti po Vašim zahtevima i željama i biće isporučen u najkraćem mogućem roku. Prodaja automobila je moguća na kredit preko poslovnih banaka.
Pozovite nas da se dogovorimo.

Facebook