Podaci firme ::::.
Šumatovačka 4
Aleksinac, 18220
Srbija
Tel.: 018/801-400

service description:

HAJDI BABY Z.K.R. posluje od 2001.godine. To je godina kada smo pokrenuli vlastitu proizvodnju, kojoj je osnovna delatnost proizvodnja bebi odeće.
Od tada se neprestano ulaže u modernizaciju i unapređenje proizvoda i proširenje proizvodnog programa. Naš tim je svojim idejama, radom i dobrom saradnjom sa svima uspeo da napravi stabilne temelje brenda zvanog "Hajdi".
Iz sezone u sezonu, zahvaljujući svežini ideja našeg kreativnog tima i spremnosti na izazove, HAJDI uspešno proizvodi kvalitetnu bebi odeću koja odgovara zahtevima naše ciljne grupe - najmlađa populacija.
Prepoznatljivi smo po izuzetnim proizvodima, istančanom stilu, originalnim bojama, ali ne robujemo modnim diktatima. Za uspeh kvaliteta proizvoda koji se prodaju pod pečatom HAJDI u mnogome utiču najkvalitetniji uvozni materijali ali i stručnost upošljenih radnika.
Uz stalno praćenje, osluškivanje želja kupaca i poslovnih partnera želimo zadržati i povećati njihovo poverenje i zadovoljstvo kako bi na taj način ostvarili što bolje uslove poslovne stabilnosti i razvoja. Utemeljeni smo na principima organizacije koja brzo uči i koja ima sposobnost brzog prilagođavanja.

Ostali podaci:

  • Tel.: 060-0-111-525, 
Podaci firme ::::.
Đorđa Andrejevića Kuna 18/2
Leskovac , 16000
Srbija
Tel.: 016/221-776

service description:

Specijalizovana radnja za sivenje muških i zenskih modnih košulja.

Facebook