Podaci firme ::::.

service description:

SPECIJALNA PONUDA!!!
Postovani prijatelji,
Puno pozdrava od tima Simbol štamparije za sve kupce, komšije, posetioce...

USLUGE OFSET, SITO, TAMPON I DIGITALNE ŠTAMPE
Usluge koje Vam možemo ponuditi su iz oblasti sito, ofset, tampon i digitalne štampe. broj otisaka pristojnog kvaliteta na papirima gramature od 80-300 gr/m2.
Sito štampom možemo Vam izraditi vizit karte na posebnim vrstama papira na kojima je inače nemoguće štampati bilo kojom dugom tehnikom štampe. Sito štampa se koristi takođe za izradu nalepnica na pvc foliji, štampu na upaljačima, olovkama, privescima, rokovnicima i drugoj reklamnoj galanteriji.
Ofset štampa se koristi za jednostranu ili obostranu štampu na papirima, polukartonima i kartonima gramature od 80-300 gr/m2. Karakteriše je visoka rezolucija štampe i izuzetna pogodnost pri štampi velikih tiraža pri čemu isplativost ove tehnike dolazi do izražaja.
Tampon štampa se prvenstveno koristi za dobijanje kvalitetnog otiska pri štampi na reklamnim olovkama, upaljačima i privescima.

Štampa računa, otpremnice, kalendara, kataloga, rokovnika. . . pozovite nas!
Za Vas izrađujemo vizit karte, račune, otpremnice, flajere, memorandume, kalendare, prospekte, kataloge, časopise, koverte, kese, upaljače, olovke, priveske, rokovnike, isecanje slova, firmopisačke usluge, digitalna štampa do A3 formata...a ako nešto nismo naveli, pozovite nas, sigurno i to radimo!

vaše slike:

Digitalna štampa
digitalna štampa na tekstilu
grafičke usluge
Grafičke usluge i štamparija
Podaci firme ::::.

service description:

IZRADA LOGOTIPA

Sigurno Vam se mnogo puta desilo da ste uočili i zapamtili znak neke firme pre nego što ste uopšte saznali šta ta firma proizvodi. Prepoznatljiv znak i naziv firme i/ili proizvoda svakako je nešto od čega počinje biznis. Uz praćenje savremenih trendova i kretanja u ovoj oblasti, klijentima ćemo ponuditi nekoliko varijanti naziva i logotipa, a konačan izbor ćemo odrediti u dogovoru sa naručiocima ove usluge.

Ukoliko je privredni subjekat posebno zainteresovan za zaštitu robne marke, odnosno želi da brendira proizvod, koji bi bio plasiran i van granica SCG, najsigurnija provera obavlja se u inostranstvu. Za ovu uslugu smo orijentisani na siguran izvor provere preko specijalizovane advokatske kancelarije, koja se bavi isključivo ovim pitanjem i to preko međunarodnih institucija. To je najsigurniji vid utvrđivanja i registracije brenda, koji se pri tom uvodi u međunarodni registar žigova.

REKLAMNI MATERIJAL

Imamo višegodišnje iskustvo u izradi reklamnog materijala, od vizit-karti, preko raznih reklamnih letaka (flajera), kataloga i publikacija, knjiga, plakata, do bilborda. Pri tome se možete uveriti da naša grafička rešenja reklamnog materijala staju uz rame sa reklamnim materijalom izrađenim bilo gde u svetu.

Na osnovu pomenutog iskustva, sarađivali smo sa više štamparija i stekli uvid u njihov rad, pa lako možemo da odredimo najbolju od više ponuda raznih štamparija, uzimajući u obzir odnos cena / kvalitet. Ono na čemu insistiramo je i tačnost rokova, jer je to uslov poslovnosti.

Pre nego što materijal ode u štampu, naručiocu usluge stavlja se na uvid kako će izgledati reklamna štampa. Tek kada klijent odobri, materijal odlazi na štampanje. Dakle, u potpunosti smo podređeni zahtevima naručilaca usluga grafičkog dizajna i štampe.


REKLAMNE KAPE, MAJICE, UPALJAČI, OLOVKE....


REKLAMNI BILBORDI:

Pored ostalog, u ponudi imamo i mogućnost oglašavanja putem bilborda. Posebna pogodnost je angažovanje firme koja se bavi izradom konstrukcija za bilborde i reklamne panoe. Cene su niže čak 30 % u odnosu na preduzeće koje angažuju marketinške agencije specijalizovane za ovaj vid reklamiranja. Tako se u i okviru firme može postaviti originalni bilbord, koji poslovnom prostoru daje drugu dimenziju.
Podaci firme ::::.
Ravnjačka 4
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037/455-507
Fax: 037/455-508

service description:

Facebook