MobilSistemi D.O.O.

Cégadatok
Megtekintve: 1293136
Milovana Glišića 5
Újvidék, 21000
Szerbia
Tel.: 063/507-269
Fax: 021/500-345
Térképen

További kategóriák:

Márka:

  • MobilSistemi

service description:Cégünk MOBILSISTEM a következő szoltáltatásokat végzi:
- mobil eko WC kabinok bérlése
- szanitáris konténerek bérlése
- lakókonténerek bérlése és forgalmazása

MOBIL EKO WC
A kabinokat karbantartással együtt adjuk bérbe. Ezeket kabinokat igény szerint kell használni, amikor nincsenek megoldva a vizvezeték és kanalizációs szolgáltatások.
Az épitkezéseken minimum heti egyszer üritjük és tartjuk karban a kabinokat, de vannak rendezvények, ahol ez szükséges napi szinten többször is, igy 24 órás állandó ügyeletet is tudunk vállalni.
A mobil WC kabinokat mini utánfutókra is fel lehet szerelni. A tető transzparens plasztikából van, ami minimális éjjeli megvilágitás mellett is lehetővé teszi a használatát. A vegyi anyagok, amelyeket a fertőtlenitéshez használunk teljes egészében felbomlanak a természetben, egyáltalán nem tartalmaznak káros anyagokat.
Rendelkezünk ún. VIP toalettekkel is , amelyek vizzel működnek, de a legelterjedtebbek továbbá is a vegyi toalettek.
A vegyi eko toalettek használata ideiglenes, hosszútávú használatra a szanitáris konténereket ajánljuk.

SZANITÁRIS KONTÉNEREK
A hazai piacon elsők között jelentünk meg több variációs kinálatunkkal.
Ezek a termékek teljes "házi" kényelmet biztositanak önnek, bárhol is van. Ezek a konténerek folyóvizzel rendelkeznek, klasszikus wc ülőkével, piszoárral, mosdóval, átfolyós illetve akkumulációs vizmelegitővel, mindegyik konténer rendelkezik klimaberendezéssel, tehát magasminőségű termékekről van szó. Ha nincs megoldva a kanalizációs vezeték direkt használata, akkor ez a konténer rákapcsolható az erre a célra kirendelt objektumra.
Rendelkezünk zuhanyzóval rendelkező,zuhanyzó nélküli , valamint női és férfi konténerekkel is egyaránt.
A rendeléstől számitott 24 órán belül leszállitjuk önnek a konténert.

LAKÓKONTÉNEREK
Montázs lakó konténereink és szendvics panel objektumaink még egy ideiglenes megoldást jelentenek. Sokoldalú kivitelezésben léteznek, mint pl. konyhával, szanitáris központtal, nappali valamint munka terekkel egyaránt. A beső és a külső falakat fával, gipszel, stb. lehet befedni.
Nincs szükség épitkezési engedélyre, csak az ideiglenes objektum xx évre való kihelyezéséről szóló rendeletre. Rövid idő alatt és minimális árból megoldható a lakásprobléma. A lakókonténerek előnye jelentős a montázs házakkal szemben, mert a montázs házakhoz szükség van alapozásra, tervre, épitkezési engedélyre, stb, melyekre a konténerekhez nincs szükség.
A döntés önön áll.

az ön képei:

MobilSistemi

athelyezheto WC
back stage
beksztedzs
bérlés
eco mobil WC fülkék bérlése
eco wc
egészségügyi kabin
eko higiénia
eko higiéniai rendszerek
eko kabin
eko tábor