BONETEL

Podaci firme
Šejkina 60D/S10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/68-53-755

service description:

BONETEL je firma koja na našem tržištu postoji od 1999.godine, ali sa ekipom ljudi koja je bezmalo 17 godina u ovom poslu. Za to vreme smo stekli veliki broj stalnih i zadovoljnih klijenata kroz stručnu pomoć prilikom izbora, instaliranja i servisiranja opreme, poštovanjem datih rokova, zahteva kupaca i njihovih želja, kvalitetom asortimana koji nudimo. Sa velikim zadovoljstvom Vam preporučujemo telekomunikacionu opremu PANASONIC (kompletan program telefona, bežičnih telefona, centrala, telefaks aparata, pripadajuće opreme za centrale i telefone), birooprema renomiranih svetskih kuća (OLYMPIA, CITIZEN, CASIO, CANON), kancelarijski materijal vrhunskog kvaliteta i dizajna ( ESSELTE, BENE, ACCO, ALCO, ATLANTA,HERMA, LACO, PELIKAN, PARKER, EDDING, STEADTLER, ROTRING, 3M, PIGNA, FABRIANO, VERBATIM, GBC, RETYPE, SKREBBA, FRANKEN, DURABLE, VIQUEL, CENTROPEN, HERLITZ, KOH-I-NOR, OFFICE POINT, TDK, ANSMANN, MAPED, JALEMA, HEWLETT PACKARD, XEROX, LEXMARK ) koji obuhvata : registratore, papir za kopiranje, specijalni papir, heft mašine, bušače papira, blokovsku robu, obrasce, folije, police za dokumenta, kase za novac, table za poruke, aparate za plastifikaciju, aparate za tvrdo-spiralno-termo koričenje, olovke, signire, marker, spajalice i kutije, kompjuterski papir, faks rolne, ading rolne, koverte svih veličina i jos mnogo toga što Vam može obezbediti bolje, brže i efikasnije poslovanje.
U tom cilju spremni smo da Vas informišemo, prezentiramo naš program i na taj način pomognemo efikasnom rešavanju Vaših konkretnih potreba i stvaranju uslova da možete doneti racionalne odluka prilikom nabavke.
HVALA – što ste deo svog vremena posvetili razmatranju mogućnosti da budete korisnik naših proizvoda i usluga. U današnjem poslovnom svetu vreme je dragoceno. Mi smo imali sreću da uslužimo mnoge zadovoljne klijente, a naša je želja da jednog dana i Vama budemo od koristi.

Ako naša firma može na bilo koji način biti na usluzi, molim Vas da se ne ustručavate i da nam se obratite.