RKEEPER doo

Podaci firme
Balkanska 46
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/7614-140
Fax: 011/6684-757

service description:

SOFTWARE & HARDWARE

za UGOSTITELJSTVO

Programi za: restorane, hotele, spa centre, picerije, kafiće, wellness/fitness i druge klubove, aqua parkove, kućnu dostavu...
O KOMPANIJI

Kompanija RKEEPER-UCS - sistem za automatizaciju

RKEEPER doo Beograd je deo svetskog sistema RKEEPER-UCS sa centralom u Moskvi. Pored kompanije u Srbiji, RKEEPER-UCS kompanije su prisutne u brojnim zemljama širom sveta.

Kompanija RKEEPER-UCS je počela sa prvim instalacijama 1992. godine u Moskvi, posle višegodišnjeg rada osnivača, tada postdiplomaca na Fakultetu primenjene matematike Moskovskog Univerziteta.

Od tada, brojni timovi najistaknutijih stručnjaka kako u Moskvi tako i u drugim predstavništvima, rade na usavršavanju i proširivanju usko-specijalizovanog softvera u oblasti ugostiteljstva.

RKEEPER je zasnovan na originalnoj osnovi koja je vremenom i ogromnom praksom usavršavana.

Veliki broj instalacija (više od 14.000) u više od 30 zemalja, različitih privrednih, poreskih i tržišnih sistema, kao i povratne informacije sa različitim zahtevima za poboljšanje i optimizaciju, doveli su R-Keeper sistem gotovo do savršenstva u oblasti automatizacije ugostiteljskog poslovanja.

Jednostavnost i savršenstvo su osnovne ideje vodilje kompanije i na tome i dalje svakodnevno radi poseban tim visokostručnih profesionalaca, programera, dizajnera, kao i operatera koji uskladjenost svake dogradnje sa osnovnim programom, testiraju u uslovima visokih, u praksi nedostignutih opterećenja.

Bez lažne skromnosti tvrdimo da je naš program u svetskom vrhu u ovoj oblasti. Sistem R-Keeper je ključno i konačno rešenje za Vaše restorane, hotele, kafiće, klubove, fast food restorane, dostavu jela i pića, wellness-spa centre, banjske i druge stacionare, aqua parkove, bilijar klubove, slične igraonice i druge vidove ugostiteljsko-uslužnog poslovanja.

Sistem R-Keeper je rešenje kako za korporacijski lanac ugostiteljskih objekata, tako i za pojedinačne male kafiće.

Sistem automatizacije podrazumeva maksimalnu kontrolu i organizovanje konobara i drugog personala, rukovodjenje i racionalizaciju samog poslovanja kroz već pripremljene ili Vama prilagodjene načine rada, brojne neophodne izveštaje u svakom trenutku, uštedu u materijalu kroz kontrolu magacina i automatizaciju robno-materijalnog knjigovodstva; Personal Discount $ Depositing System (PDS) magnentih Klub-kartica za VIP i ostale goste itd. U oblasti hotelskog poslovanja, naš Shelter program automatizuje celokupan proces od rezervacije do odlaska gosta. I sve to u jednostavnom, brzom i "prijateljskom" interfejsu...

Poslednjih godina sistem R-Keeper permanentno je unapređivan, pa je naša kompanija sada u prilici da svojim klijentima ponudi novu R-Keeper verziju. Pored toga, naša kompanija je stvorila nove softverske proizvode koji mogu raditi kako samostalno tako i u sklopu R-Keeper sistema.

Osim softverskog inženjeringa, mi izvodimo kompletnu instalaciju hardversko-softverskog kompleksa, uspostavljajući računarske komunikacione mreže; organizujemo obuku osoblja, a posle instalacije pružamo kompletnu podršku softverskom delu, snabdevamo potrošnom robom, obezbeđujemo servis opreme u garantnom roku i posle njega. Naši stručnjaci su spremni da Vam obezbede tehničku podršku u svakom trenutku.

Više od šesnaest godina iskustva u razvoju i održavanju softverskih proizvoda dozvoljava nam da sa uverenjem tvrdimo da za nas ne postoje neizvodljivi projekti!

Prvenstveni cilj vidimo u prosperitetu i uspehu naših partnera daljem usavršavanju softvera i primeni modernih tehnologija.

Za detaljnije informisanje o kompaniji posetite www.rkeeper.com i www.game-keeper.com

KONTAKT

RKEEPER doo Beograd

Balkanska 46

tel: +381 11 7614140
fax: +381 11 6684757
mob: +381 63 8025818
mob: +381 65 8025818

radno vreme:
office 10-18h, ponedeljak - petak
support 00-24h, sedam dana u nedelji

rkeeper@rkeeper.rs

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/8025-818,