Reiki Joga

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 065/905-2222

service description:

Povodom desetogodišnjice udruženja “Reiki Srbije”, odlučili smo da uvedemo jedinstvenu novinu u aktivnosti udruženja – časove Reiki-joge.


REIKI JOGA - Aktivan autotretman


O Reiki-jogi



Reiki-joga predstavlja kombinaciju određenih joga asana s energetskim Reiki tehnikama. Takav spoj omogućava dublje i fokusiranije prodiranje Životne energije u ljudsko biće, a samim tim snažniji uticaj u cilju unapređenja psihofizičke kondicije. Reiki-joga je vrsta aktivnog autotretmana, koji se sprovodi pod vođstvom instrukora i tokom kojeg se aktivira energija pomoću snažnih Reiki simbola.
Reiki



Reiki-joga je prilika za aktivnu energetsku komunikaciju praktičara sa svojim suptilnim nivoima preko fizičkog tela. Takav prilaz, između ostalog, podstiče proces sjedinjenja Duha, Duše i Tela u jednu celinu, što svakoga brže dovodi u harmonično stanje.



Energetski rad u grupi podstiče snažan protok Životne energije u prostoru i kroz njeno intenzivno, a istovremeno nežno kretanje, pospešuje brzi, harmonizujući uticaj energije na svakog pojedinca.


Aktivno proticanje Reikija kroz organizam u toku izvođenja vežbi, dovodi do nivelisanja energije u telu osobe, kao i do oslobađanja od negativnih energija i mogućih energetskih blokada, što se vidljivo odražava na stabiliziciji psihofizičkog stanja.


Poseban uticaj Reiki-joga ostvaruje na podsticanje volje za životom, jačanje imuniteta, regulisanje metabolizma, kao i regulisanje drugih fizioloških procesa u organizmu, oslobađanje od štetnih navika (u razmišljanju i ponašanju), porast kapaciteta vitalne energije i podmlađivanje organizma.



Iako je Reiki-joga samostalan i aktivan terapeutski rad, produktivno druženje, uzajamna podrška i razmena energetskog iskustva praktičara su još jedan prijatan i pozitivan segment časova Reiki-joge.



Smirenost, tiha radost i sigurnost u sebe, kao i priliv novih snaga, pozitivnih misli i emocija, ono je što osećaju praktičari svakoga puta tokom i još dugo nakon časa Reiki-joge.

Reiki-joga je još jedan veoma prijatan i produktivan način rada na sebi u cilju poboljšanja psihofizičkog stanja i kvaliteta života.



Reiki-jogu mogu da praktikuju svi, kako Reiki praktičari, tako i ljudi koji to nisu.