Inflex doo

Podaci firme
USTANIČKA 25
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/243-8-627

service description:

Društvo za proizvodnju, projektovanje i inženjering energetskih postrojenja i opreme Inflex doo je osnovano 1991. godine u Beogradu.

S obzirom na tehnički potencijal i stručnu osposobljenost danas je moguće izaći u susret i najkomplikovanijim zahtevima izbirljivih kupaca koji su navikli na evropski kvalitet i uslugu. Inflex ima izuzetnu saradnju sa katedrom za procesnu tehniku Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu kao i vodećim stručnjacima iz ove oblasti i oblasti zaštite životne sredine.

Po posebnoj želji naručioca naš proizvod može biti atestiran od strane katedre za procesnu tehniku što govori puno o našim visokim standardima u pogledu kvaliteta izrade tehničke dokumentacije i samoga proizvoda.

U pogledu strukture zaposlenih veliku većinu čini visoko obrazovani stručni kadar. Svi oni su članovi Saveza inženjera i tehničara i imaju odgovarajuće licence izdate od strane Društva.



Inflex poseduje sertifikovan Integrisani menadžment sistem prema zahtevima medunarodnih standarda ISO 9001 i 14001 od 2007 godine. Tokom 2012. godine planirana je implementacija zahteva medunarodnog standarda OHSAS 18001 u okviru postojeceg sistema. Preuzmite dokument o politici kvaliteta i zaštite životne sredine.

U skladu sa Politikom kvaliteta i zaštite životne sredine Inflex vodi računa o svim ekološkim aspektima svojih proizvodnih procesa.

U oblasti projekata iz oblasti zaštite životne sredine Inflex poseduje stručnost, tehničku opremljenost za realizaciju i najkomplikovanijih projekata. Inflex je izradio više ekspertskih studija baveci se razlicitim aspektima uticaja na životnu sredinu tokom prethodnih godina Preuzmite referenc listu iz zaštite životne sredine.

Inflex ima na raspolaganju i tehnologiju prerade i uništavanja organskog otpada kao i reklamacije postojećih divljih deponija u skladu sa srpskim i evropskim normama.

Naš cilj je da postanemo učeća organizacija i zato podržavamo ideju permanentnog obrazovanja, samoedukacije i dr. Naši zaposleni su u obavezi da se nekoliko puta godišnje stručno usavršavaju putem seminara i predavanja iz različitih oblasti menadžmenta.

Komunikaciju sa inostranstvom obavlja naša komercijalna služba u kojoj zaposleni govore engleski, italijanski, ruski i slovenački jezik. Ovo u mnogome olakšava saradnju i komunikaciju sa inostranim klijentima i budućim kooperantima.

Inflex je društveno odgovorna organizacija sa široko razgranatim spektrom aktivnosti.

Generalni direktor: Stevo Smiljanić, diplomirani mašinski inženjer

• INFLEX d.o.o.
• Društvo za proizvodnju, projektovanje i inženjering energetskih postrojenja i opreme
• Ustanička 25 / prizemlje
11000 Beograd
Srbija
• tel./fax: 011 2438 627
• tel./fax: 011 3861 492
• tel./fax: 011 3467 320
• e-mail: office@inflex.rs