Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodi od kože:


* muške torbe, ručne zglobne torbice, pilot tašne, torbice za pojas, muški novčanici

* ženske torbe i novčanici

* najrazličitiji privesci

* futrole za naočare, ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu, USB memoriju, upaljače

* kožne futrole za licencirane pečate

* vizatori

* kožni muški i ženski kaiševi

* podmetači za čaše

* rokovnici


Sitna kožna galanterija je izrađena ručno i od čiste kože. Spretne ruke, koje već 10 godina rade sa kožom, stvaraju trajne proizvode koji vrlo lako mogu da posluže i kao poslovni pokloni. Na proizvodu koji izaberete za svog poslovnog partnera, može da bude istaknut logo Vaše ili njegove firme. Naravno, uvek će Vam izaći ususret ukoliko imate neke posebne želje za oblicima i dimenzijama. Kožni proizvodi su znak poštovanja, a odraz elegancije i prefinjenosti. Savršeni su i u prilikama kada želite da iskažete zahvalnost svojim radnicima ili kao reklamni materijal za nastup na sajmovima.

Posebna pogodnost je izrada futrola za licencirane pečate, pa ukoliko imate u svojoj firmi inženjere, obradujte ih i pokažite koliko Vam znači njihova posvećenost poklanjajući im predmet koji će moći da koriste godinama.

Osim toga, kožni novčanici i torbe, futrole, kaiševi ili rokovnici su savršeni pokloni za Novu godinu, Dan zaljubljenih, 8. mart ili bilo koju drugu priliku kada želite da pokažete koliko Vam je stalo do nekoga.

Kožarska radionica Antilopa učestvuje na sajmovima, pa njihove proizvode možete pogledati u okviru izložbeno-prodajne izložbe.

Izrada predmeta od kože u Antilopi je konkurentna iz nekoliko razloga. Pre svega, zbog umetničkih sklonosti Vesne Petković, koja će dizajnirati ono što zamislite, zatim zbog perfekcionizma Marinka Petkovića, koji će filigranskom preciznošću obraditi proizvod, a onda i zbog cene kožnih predmeta.

Podaci firme ::::.
Patrijarha Dimitrija 1a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/356-51-60

service description:

Veleprodaja i proizvodnja ženske obuće.
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci
Podaci firme ::::.
Kablovska bb
Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035/221-260

service description:

Kožna galanterija, odeća, obuća.

Facebook