Podaci firme ::::.

service description:

Malo pakovanje

| Beli i smeđ šećer | Med | Džem, marmelada |
| Ugostiteljsko | Hotelsko | Brendirano |
| Kašičice | Mešači |
"RAS produkt" - preduzeće sa najvećim kapacitetom pakovanja ugostiteljskog šećera na Balkanu, postoji od 1992. godine kao privatno preduzeće sa jednim vlasnikom. Prvobitna delatnost je bila prerada i prodaja kafe u maloprodajnim objektima u Požarevcu.

1998. godine preduzeće je proširilo delatnost na pakovanje šećera za ugostiteljstvo. "RAS produkt" bio prvi na prostoru bivše Jugoslavije koji je spakovao i plasirao šećer od 5 g. “tetraedar“ oblika.
2005. godine kupujemo najmoderniju desetlinijsku mašinu za pakovanje šećera „stick“ oblika.
2006. godine počinjemo i proizvodnju plastičnih kašičica i mešača za espresso.
2007. godine uvodimo u svoju ponudu i pakovanje meda za ugostiteljstvo od 15 g.

PROIZVODI

Med
Tetraedar šećer
Stik šećer
Smeđi šećer
Beli kristal šećer četvorovarni
Džem /Marmelada/
Kašičice
Mešači
Vending mešači

Proizvodi našeg preduzeća, vrhunskog su kvaliteta, jer za njihovu izradu koristimo sirovine proverenog kvaliteta i najbolje na našem tržištu. Redovno ćemo proširivati asortiman proizvoda kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca i obezbedili plasman u izvozu.

Zapošljavamo stručni kadar koji će biti lojalan preduzeću, našim idejama i pružiti maksimum u ostvarenju dogovorenih ciljeva, a pružamo im mogućnost za dalje usavršavanje u skladu sa ciljevima preduzeća.

Kako bi obezbedili da postojeći i potencijalni kupci imaju informacije o našim proizvodima, za promociju koristimo specijalizovane časopise i sajt preduzeća www.malopakovanje.rs

Od naših dobavljača očekujemo kontinuitet u kvalitetu i poštovanje rokova isporuke, kao što se mi trudimo da poštujemo rokove isporuke prema našim kupcima.

Konutinuirano ispunjenje zahteva kupaca obezbeđujemo i redovnim proširenjem asortimana i unapređenjem proizvodnih kapaciteta.

Za redovno unapređenje sistema rada koristimo i primenjujemo principe i smernice standarda serije ISO 9001/2008.

Uvođenjem HACCP sistema u proizvodnju obezbeđeno je da su proizvodi "RAS produkt" zdravi i bezbedni za ljudsku ishranu.

Potpunu i sveobuhvatnu kontrolu bezbednosti i kvaliteta proizvoda obezbedili smo uvođenjem IFS standard /Internacional Food Standard/ Međunarodni standard za prehrambene proizvode.

Brinemo o zaštiti životne sredine, a u procesu koristimo materijale koji ne utiču negativno na životnu sredinu.

Proizvodnja i veleprodaja Požarevac
Tel.: 012/554-572
ul. Dunavska 193/c

Prodaja COFFEE SHOP RAS Požarevac
Tel.: 012/530-210
ul. Trg Radomira Vujovića br. 16Prodaja COFFEE SHOP RAS Novi Beograd
Tel.: 011/311-01-65
YUBC bul. Mihajla Pupina 10G/NP lok.7www.malopakovanje.rs
www.rasprodukt.com

vaše slike:

HACCP

 mašine za pakovanje
ambalaža i pakovanje
Beli kristal šećer četvorovarni
džem
Džemovi 
haccp med
hotelski
Podaci firme ::::.
Olge Petrov 24
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/586-513
Fax: 021/37-2-277
Mapa

service description:

vaše slike:

biomed proizvodi
Kamenovo
Petrovac (Mlava), 12300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pčelarsko gazdinstvo KARADŽIĆ na svom pčelinjaku ima oko 90 pčelinjih društava. Glavni u porodici je Života koji uz pomoć svojih ukućana proizvodi izuzetno kvalitetan i prirodan bagremov i livadski med sa obronaka Homoljskih planina. Takodje proizvodi i matični mleč, polenov prah, pčelinji vosak i to sve iz ekološke sredine.

Pčelarsko gazdinstvo KARADŽIĆ izlaže i prodaje svoje proizvode na tašmajdanskom sajmu meda u Beogradu kod ,, Piramide ,, takodje ima iskustva i sa organizovanim posetama koje je ugostila na svom imanju, tako iz mnogobrojnih poseta izdvajamo posete Planinara, dece iz Beograda, kao i penzionera, gde su kupovali pčelinje proizvode po nižim cenama.

O prirodnim bogastvima i kulturno istorijskim spomenicima ovog kraja kazivao je Petar Karadžić tako da su posete sto posto uspele jer su gosti napuštali dvorište porodice Karadžić sa nekim novim saznanjima o ovom prelepom Mlavsko-Homoljskom krajoliku.
Podaci firme ::::.
Uskočka 13
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MEDINA Plus proizvodi od meda
Medina +
34000 Kragujevac,
Uskočka 13
+381 34/384-350
kontakt@medinaplus.com

O Nama

“Medina“ je nastala 1994. godine kao porodično preduzeće sa ciljem da nastavi tradiciju bavljenja pčelarstvom porodice Vukićević dugu preko četiri decenije. Od 2005. godine posluje pod imenom “Medina+“. Osnivač firme je Slobodan Vukićević, mašinski inžinjer i dugogodišnji pčelar, dok je sadašnji direktor Ivana Vukićević, diplomirani biolog-ekolog.

Medina se najpre bavila prometom pčelinjih proizvoda - med, polen, propolis, vosak, mleč, mešavine meda sa polenom, mlečom i propolisom - koje smo skupljali sa našeg pčelinjaka. Naše pčelinje proizvode smo plasirali kako kroz svoju prodavnicu, koja je postojala u Kragujevcu preko 10 godina, tako i kroz veleprodaje širom Srbije i Crne Gore. Bili smo i stalni izlagači i dobitnici brojnih priznanja na pčelarskim izložbama od Novog Sada, preko Beograda do Užica.

1996. godine smo dobili atest Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja grada Beograda za naš prvi proizvod namenjen široj prodaji u apotekama - Propolis kapi 20% i od tada smo okrenuti usavršavanju proizvodnje i distribucije ovih prirodnih proizvoda.Naša misija je promocija zdravih proizvoda, izrađenih od potpuno prirodnih sastojaka, namenjenih poboljšanju kvaliteta života naših kupaca.Naša vizija je dalji razvoj što većeg broja proizvoda na bazi pčelinjih proizvoda, namenjenih pre svega populaciji koja preventivu doživljava kao neophodnu u svakodnevnoj brizi o sopstvenom zdravlju.
Usmerenost na potrebe i zadovoljstvo kupca ostvarujemo kroz kontinuiranu kontrolu baznih sirovina i kvalitet naših proizvoda. Te aktivnosti smatramo najvažnijim vrednostima prema kojima preduzeće meri i određuje svoju ukupnu uspešnost. Iz takovog idejnog puta proizlazi i naš slogan koji glasi:


ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Naši ciljevi u budućnosti su:

* zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti da se stalno razvija i usavršava
* negovati i razvijati partnerske odnose s kupcima
* uvesti i primenjivati sistem zdravstvene ispravnosti po HACCP principima

ontakt

Medina +
34000 Kragujevac
Uskočka 13
+381 34/384-350

kontakt@medinaplus.comIvana Vukićević

direktor
064/295-26-06

ivukicevic@medinaplus.comSlobodan Vukićević

stručni saradnik
064/229-58-68

svukicevic@medinaplus.comBojan Radojević

PR menadžer
063/618-531

bradojevic@medinaplus.comAna Radojević

stručni saradnik
065/205-7-000

aradojevic@medinaplus.com

vaše slike:

biomed proizvodi
haccp med
matični mleč
med
med bagrem
med cvetni
med i bilje
med lipa
med livadski
Podaci firme ::::.
Radoslava Grujića 21a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


„Maja Promet“ d.o.o počela je sa radom 06.09.1991. godine i kroz dugi niz godina nosilac je brojnih priznanja od strane specijalizovanih naučnih timova za ocenu kvaliteta, što je dokaz da „Maja Promet“ ima zavidnu poziciju na tržištu.
Konstantan tehnološki napredak, koji je podrazumevao investiranje kako u proizvodnu tehnologiju i njeno osavremenjivanje, tako i u edukaciju i usavršavanje kadrova, obezbedio je povećanje proizvodnog kapaciteta na 500 tona meda godišnje, a samim tim i kontinuitet u snabdevanju, kao i redovne isporuke.

Trendovi i naša misija su potstrek za firmu da svom poslovanju doda sve što determiniše „kvalitet plus“ i da jednim modernim pristupom krene u stvaranje prepoznatljivog brenda.
Misija „Maja Promet“-a je da upakuje i plasira najkvalitetniji prirodni proizvod, oplemenjen iskustvom, kako bi 15 godina predanog rada i zalaganja celog tima, pretvorili u tradiciju koja će biti prepoznatljiva svim budućim generacijama.


„Maja Promet“ d.o.o.
za proizvodnju i promet pčelinjih proizvoda
kontakt
Radoslava Grujića 21a
(bivša Božidara Adžije)
11000 Beograd


Telefon/FAX:
+381 11 24 44 390

+381 11 24 33 423

+381 11 24 57 758
e-mail: office@majamed.com
Menadžer marketinga
Marina Milović
pošalji


Direktor prodaje
Ivica Stanković
Mob: +381 63 558 553
pošalji


Menadžer prodaje
Slađana Tomić
pošalji


Otkup
Ranko Dragosavljević
Mob: +381 63 8965253
+381 62 225351

vaše slike:

dijet med

Facebook