Podaci firme ::::.

service description:

SERVISIRANJE I PROMET BIRO OPREME

Preduzeće za servisiranje, montiranje i promet biro opreme “BIRO SERVIS” 1990. godine osnovalo je devet stručnjaka iz oblasti birotehnike.
Preduzeće danas poseduje sopstveni poslovni prostor (600m2),devet servisnih vozila, magacin sa solidnim količinama robe i rezervnih delova, prodajni prostor kao i radionice sa savremenim alatom i uređajima za servisiranje opreme.

27 zaposlenih (servisera, tehničara, inžinjera, komercijalista… ) govori da se naša firma bazira na profesionalnosti, iskustvu i timskom radu. Prosek godina ispod trideset sigurno stvara utisak o mladoj, ambicioznoj, dinamičnoj, fleksibilnoj firmi željnoj dokazivanja na ovom tržištu.

“BIRO SERVIS” je globalni lider u oblasti biro opreme. Profil naše ponude upućuje da je firma koncentrisana na računare i računarske komponente, mrežnu opremu, licencni softver, telekomunikacionu opremu, kopir aparate, pisaće i računske mašine, registar kase… Radni uslovi podignuti su na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bi smo našim kupcima pružili visok nivo usluga.

Našu bazu čini više hiljada zadovoljnih korisnika na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Efikasnom realizacijom marketing koncepta potpunog zadovoljenja potreba i želja kupaca i potrošača, firma ”BIRO SERVIS” je uvek korak ispred svih.
Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića 18.
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma Birotehna nudi Vam prodaju i servis fiskalnih registar kasa, fotokopir aparata, laserskih štampača i ostale birotehničke opreme.Firma Birotehna bavi se prodajom i servisiranjem birotehničke opreme:

- fotokopir aparata
- laserskih štampača
- računara
- POS opreme
- matričnih štampača
- telefaks aparata
- elektronskih kalkulatora
- pisaćih mašina
- potrošnog materijala...


U našoj ponudi nalazi se kompletan program fiskalnih kasa i štampača GALEB
GROUP i INTRACOM ,bar kod čitača,elektronskih vaga,GPS navigacija GALEB GROUP,kao i papirne termalne rolne za sve tipove fiskalnih kasa po veoma povoljnim cenama.
Podaci firme ::::.

Užice , 31000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SERVIS BIRO OPREME, RECIKLAŽA TONERA
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Toner ketridži, fiskalne kase, vage, fotokopir aparati.

MOB-S MIŠA CANON je kompanija na koju možete da se oslonite, koja će zadovoljiti i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnost vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

MOB-S MIŠA CANON je sa tridesetogodišnjim iskustvom na domaćem tržištu, lider u primeni najsavremenijih biro-tehnologija.

Znanje i iskustvo, uz najsavremeniju opremu, stavljamo u funkciju usluge, koja je postala sinonim za pouzdanost i brzinu. Maksimalan kvalitet i brzina u procesiranju informacija je pokretačka snaga modernog poslovanja. Ovu ideju, kroz sve projekte, integrišemo u poslovne siisteme svojih klijenata.

Zato smo odabrali pravu opremu, vrhunskih svetskih proizvođača.

Oplemenili smo je znanjem, koje prenosimo klijentima kroz projektovanje sistema, instalaciju, obuku, održavanje, servis i ponudu potrošnog materijala vrhunskog kvaliteta.
Projektanti sistema i tehničari našeg stručnog tima se redovno usavršavaju i proširuju znanja u centrima za obuku naših inostranih partnera. Znanje i iskustvo uz najsavremniju opremu čini da ne postoji problem koji, u najkraćem roku, ne možemo otkloniti. Još važnije je da veliku pažnju posvećujemo preventivnom održavanju, kako bi se oštećenja u toku eksplotaciji predupredila. Za brzinu i kmfor u radu najvažnije je da mašine ne stoje. Zato posedujemo veliko skladište rezervnih delova i potrošnog materijla. Naši klijenti ne brinu i pre nego potroše poslednje količine, mi ćemo dopuniti zalihe bez zaustavljnja poslovnog procesa.
Pet visoko obučenih tehničara i stručnjaka za komercijlnu podršku su tu da sagledaju želje i potrebe klijenata, kako bi pružili rešenje za moderno poslovanje.

Kao vodeći na tržištu Canon ima iz dana u dan sve veću paletu kancelarijske opreme koja obuhvta laserske i bubble jet štmpače, multifunkcionalne i bubble jet faks aparate, skenere, digitalne kamere, kalkulatore.... Tu je naravno širok opseg foto kopir aparata, od personalnih i prenosivih do digitalnih kopir sistema velikih kapaciteta sa crno-belim ili kolornim otiskom vrhunskog kvaliteta.

U vrhu Canon ponude nalazi se porodica “IR” (image runner), koja inkorporira sve funkcije procesiranja dokumenata u mrežnim informatičkim okruženjima. Ovi digitalni uređaji zamenjuju toliko uređaja da ih je teško uopšte i nazvati fotokopirima, pa je njihova složenost definisana u imenu kopir sistem.

Canon uređaji nisu samo izbor dokazane marke, već pravo rešenje za vaše specifične potrebe, a stručnjaci MOB-S MIŠA CANON će vam pomoći u odabiru optimalne tehnologije i integrisati je u vaše poslovno okruženje.

Svaki, pa i tehnološki najsavršeniji, uređaj vredi onoliko koliko je jaka najslabija karika u lancu njegove eksploatacije.

Kod uređaja za umnožavanje je to repromaterijal. MOB-S MIŠA CANON je, osim orginalnog Canon potrošnog materijla obezbedio i Integral zbog kvaliteta ali pre svega zbog cene koja je prihvatljiva solucija za naše tržište ali i adekvatna podrška zahtevnim Canon uređajima.
Podaci firme ::::.
Vojvode Skopljanca 5
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Canon

service description:

Integra biro d.o.o. postoji od 1988. godine sa sedištem i predstavništvom u Beogradu, u Ulici Vojvode Skopljanca br. 5.
Dugogodišnje postojanje, kao i veliki broj pravnih i fizičkih lica sa kojima sarađujemo najbolja su referenca našeg poslovanja.
Integra biro vrši prodaju i servis proizvodnog programa Canon (fotokopir aparati, štampači, faks aparati).

SERVIS I PRODAJA
- Fotokopir aparati
- Štampači (crno-beli, kolor)
- Faksovi (laserski, inkjet)
- Pixma
- Laserski kertridži
- Reciklaža

vaše slike:

Canon

biro oprema
fax aparati
Podaci firme ::::.
Batajnica Majora Zorana Radosavljevića 289
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011-84-84-052
Fax: 01184-84-052
Mapa

Tržišna marka:

  • Canon

service description:

RIVAL COPY D.O.O. je preduzeće koje je spremno za svaku korektnu saradnju. Veliki broj naših komitenata kao što su preduzeća ali i sugradjani, daju nam za pravo da sebe stavimo medju vodeće i priznate firme u našoj branši. Od drugih nas izdvaja naše znanje i želja za dobrim poslovnim imidžom koje neprekidno održavamo već 17-tu godinu.

PRODAJA I SERVIS
Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja CANON biro opreme: fotokopir aparata, MF uredjaja, laserskih štampača i fax aparata kao i njihovo održavanje. Uz prodaju potrošnog materijala vršimo reciklažu tonera za laserske kertridže za više modela.

Takodje možemo ponuditi širok spektar usluge visokog kvaliteta i brzine u oblasti štampe i fotokopiranja.
USLUGA FOTOKOPIRANJA I ŠTAMPE vrši se na digitalnim canonovim aparatima nove generacije.
U mogućnosti smo da vam ponudimo razne usluge koje se obično ne mogu dobiti u najvećem broju fotokopirnica.
- kopiranje AO formata
- stampa ao formata kolor ili crno-belo širine do 110 cm
- skeniranje do 104 cm u koloru kao i brzo skeniranje dokumata i pravljenje pdf fajlova (50 strana u minuti)
- koričenje: žicana i plastična spirala, termo korica
- digitalna stampa do A3+ crno belo i kolor
- stampa na printabilnim CD i DVD medijima.
- graficka obrada
- štampa na majicama

Dodjite, posetite nas i uverite se.

RIVAL COPY
Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 289, Batajnica
Telefon: 011/8484-052, 063/232-137 www.rivalcopy.co.rs
snezana@rivalcopy.co.rs
miroslav@rivalcopy.co.rs
Podaci firme ::::.
Kumodraška 170
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Canon
  • Lexmark
  • Samsung

service description:


COPY PLUS je osnovan 2001. godine sa namerom da zadovolji potrebe tržišta za pouzdanim servisom i dobavljačem birotehničke opreme. Rad servisa se zasniva na velikom iskustvu i konstantnim obukama za aktuelne modele kopir aparata, laserskih i matričnih štampača. Za svaki deo garantujemo ispravnost i funkcionalnost.

vaše slike:

Canon
Lexmark
Samsung

Facebook