Podaci firme ::::.

service description:

Informacije o agenciji

Detektivska agencija ANONIMUS plus je licencirana detektivska agencija koja posluje pod licencom za obavljenje detektivske delatnosti broj 15-2631/4. Licenca je izdata od strane MUP-a Srbije. Sve detektivske poslove u agenciji obavljaju licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom. Detektivska agencija ANONIMUS plus posluje u više sektora - privatna bezbednost, u oblasti detektivske delatnosti. Naša agencija je usko specijalizovana za poslove detektivske delatnosti i delujući na tom polju deset godina unazad uspešno pružamo sve vrste profesionalnih detektivskih usluga. Sedište naše agencije je u Beogradu . Pružamo profesionalne i diskretne detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na lokalnom, regionalnom i globalnom području. Maksimalno se trudimo da uspešno rešimo sve nama poverene poslove.

Istrage spovodimo u poverljivom i diskretnom maniru . Naš kadar je sastavljen od bezbednosnih eksperata, obučenih i kvalifikovanih za bezbednosne zadatke. Naš tim čine bivši operativci tajne službe, policije, magistri bezbednosti i kriminalistike, poligrafski ispitivači, forenzičari, pravnici, psiholozi kao i informatički stručnjaci za bezbednost. Svi pripadnici detektivske agencije ANONIMUS plus su fakultetski obrazovani i poseduju višedecenijsko iskustvo u bezbednosnim poslovima. Naš kadar je spoj mudrosti i iskustva starijih operativaca i snage i mladosti mlađih operativaca, kombinujući tako najbolje od oba sveta. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija. Naši operativci rade u grupama ali su obučeni i da rade individualno, ukoliko zadatak to zahteva. Za komplikovanije i opasnije zadatke angažujemo naš tim operativaca-specijalista, bivših pripadnika vojne kontra-obaveštajne službe.

Detektivska agencija Anonimus plus ima svoj POLIGRAF CENTAR i svoju PRIVATNU DETEKTIVSKU AGENCIJU

www.poligrafcentar.rs

www.privatnidetektiv.rs


SVA ISPITIVANJA NA POLIGRAFU OBAVLJA TIM STRUČNJAKA IZ POLIGRAF CENTRA.


Kontaktirajte nas

Detektivska agencija Anonimus se nalazi na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića broj 72, na Dedinju, u Beogradu.

Kontakt telefoni su 011-2835531 i 064-1199880.

Sve zainteresovane stranke želimo da obavestimo da se sastanci, razgovori i konsultacije u agenciji obavljaju isključivo po principu prethodnog zakazivanja putem bilo kog od naših kontakt telefona radi dobijanja termina za sastanak u našim poslovnim prostorijama. Svi sastanci i konsultacije su besplatni i mogu se zakazati 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.


info@detektivskaagencija.rs



info@poligrafcentar.rs



Ostali podaci:

Facebook