Podaci firme ::::.

service description:

TRGOVINA SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA, REPROMATERIJALA, POLJOMEHANIZACIJA
Podaci firme ::::.

service description:

„AGRO DUKAT“ DOO ZRENJANIN

Ovo preduzeće je osnovano u jesen 1992. godine pod nazivom „Dukat“ od 2002. posluje kao „AGRO DUKAT“.

Bavi se prometom repromaterijala za poljoprivredu i to pesticida, semenske robe, đubriva, stočne hrane i sitnog alata kroz maloprodaju i veleprodaju.

Maloprodajnu mrežu sačinjavaju 13 poljoprivrednih apoteka a otvaranjem još tri nove apoteke kao i preuzimanjem sedam objekata od „BB Trejda“ ova kompanija u 2011. godinu ulazi sa 29 maloprodajna objekta, što sa pratećom opremom i dostavnim vozilima, kompaniju svrstava među najznačajnije snabdevače repromaterijalom za poljoprivrednu proizvodnju na ovom i širem regionu.

"AGRO DUKAT" doo nagrađen je za razvoj preduzeća, unapređenje poslovanja i ostvarene rezultate za poljoprivrednu proizvodnju u regionu i na širem području.
Podaci firme ::::.

service description:

Dobra poslovna ideja je kao dobro seme. Ako mu pružite odgovarajuću sredinu i negu, u potpunosti će ostvariti svoje potencijale.

Pre 18 godina, iz jednog malog preduzeća, MK Commerce, nikla je poslovna klica. Tokom godina se razvijala, jačala i izrasla u MK Group, poslovni sistem koji se sastoji od 25 povezanih preduzeća, sa preko 3.000 zaposlenih.

MK Group se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih proizvoda poput: veštačkog đubriva, pesticida, merkantilne i semenske robe (pšenice, kukuruza, soje, uljane repice, suncokreta).

Osim poljoprivrede, MK Group je aktivna i u drugim oblastima, kao što su: trgovina nekretninama, finansijske usluge, pružanje usluga transporta, iznajmljivanje magacinskog prostora.

Podaci firme ::::.
Mekenzijeva 53
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


- Trgovina - Konsalting - Brodogradnja - Zastupstva - Gradevinski inženjering -

Facebook