Podaci firme ::::.

service description:

AD »Menta« Padej je osnovana 1978.godine sa ciljem da se na organizovan način bavi proizvodnjom, preradom i plasmanom lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja.

Ideja o izgradnji kapaciteta za preradu lekovitog bilja potice iz saznanja da je Opština Coka od davnina poznata po proizvodnji lekovitog i zacinskog bilja i da raspolaže znacajnim prirodnim potencijalom, u prvom redu postojanjem ekoloških uslova za gajenje navedenih biljaka.

Sve vece interesovanje vlada za lekovito bilje i za veštine lecenja koje je vekovima razvila tradicionalna narodna medicina. Industrijskim sušenjem, preradom, doradom, destilacijom i ekstrakcijom lekovitog i zacinskog bilja, dobijaju se visoko kvalitetni finalni proizvodi.

AD »Menta« Padej je svoj proizvodni program usmerila ka proizvodnji preparata od sirovina prirodnog porekla. Koristeci naše proizvode, doci cete do novih saznanja i mnogo prijatnih iznenadenja, a to želimo da otkrijete sami. Neka naši proizvodi budu sastavni deo vašeg svakodnevnog života!

Pored stalne kontrole sirovina i proizvoda u našoj mikrobiološkoj, hemijskoj i procesnoj laboratoriji, vrši se i redovna kontrola proizvoda u Zavodu za javno zdravlje Subotica.

Proizvodnja se odvija na dve lokacije.

Navedena proizvodnja obavlja se u dva pogona:
• Proizvodni procesi u Padeju - gde se nalazi upravna zgrada i pogoni za proizvodnju, preradu i sitno pakovanje lekovitog bilja, čajeva

• Proizvodni procesi u Čoki - gde se nalaze pogoni za proizvodnju tradicionalnih biljnih lekova, kozmetičkih preparata, sredstava za higijenu.
Proizvodnja koju obavlja AD “Menta” Padej i njen proizvodni asortiman svojim kvalitetom u potpunosti zadovoljava stroge kriterijume koje postavlja tržište, posebno inostrano.
Preduzeće poseduje sertifikate sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001:2001, HACCP-a bezbednosti hrane i upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001:2005.

vaše slike:

Bezalkoholna pića
biljni čajevi
čajevi
Fitoterapija
lekovita bilja
Lekovito bilje
lekovito bilje
medicina
Melem
Prerada i pakovanje čaja
prerada lekovitog bilja
prirodna kozmetika
Prirodni melemi
Prirodni način lečenja
prirodni preprati
proizvodnja lekovitog bilja
Proizvodnja melema od lekovitih bilja
proizvodnja melema za negu lica i tela
proizvodnja melema za opekotine
proizvodnja melema za sunčanje
Podaci firme ::::.

service description:

MELEMI OD LEKOVITIH BILJAKA

Najbolje rezultate postigao je u lečenju živih rana, gangrene i hemoroida do treće grupe. Takođe pravi melme i za lečenje dekubitusa, edema, ekcema, čireva, cista i različitih vrsta herpesa i psorijaze.


Poznaje tajnu spravljanja melema sa veoma širokim spektrom dejstva. Smatra da je veoma važno verovati u moć biljka, pošto je priroda dala sve bolesti ali i lekove za te bolesti. Zato, ljudima treba pomoći da bi manje patili i da ne bi trpeli nesnosne bolove.

Osnov svih melema je bilje sa visokim procentom tanina koji jača sluzokožu i sprečava infekcije. To su hrast, ruža, orah, borovnica, kopriva, hajdučica, neven, kantarion, bokvica…
Podaci firme ::::.

Stara Pazova, 22300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"GO-DERM" flaster je u Makedoniji, Hrvatskoj, Grčkoj, Australiji, Kuvajtu, i drugim zemljama registrovan kao proizvod za negu opekotina!

"GO-DERM" flaster je praktičan za korištenje prilikom klasičnog lečenja opekotina u zdravstvenim ustanovama, te za korišćenje zdravstvenih službi na terenu i/ili kao bezreceptni proizvod za individualnu primenu. U svim uslovima prilagođava se temperaturi, talište mu je 72°C - 75°C i stabilan je 3 (tri) godine).

Zbog visoko antibakterijskog učinka, "GO-DERM" takođe ima široku primenu u:
- hirurgiji
- dermatologiji
- onkologiji
- radiologiji
- ginekologiji
- facijalnoj hirurgiji
- kardio-vaskularnoj hirurgiji
- traumatologiji
- ortopediji
- pedijatriji
- kozmetici,
- itd.

Takođe se uspešno primenjuje na (dokumentovano):
- operisanim područjima
- raznim vrstama otvorenih rana
- upaljenoj koži

O proizvodu

Sastav: Prirodni

Sastojci: VODA, EKSTRAKT GOSPINE TRAVE (HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT), OLEINSKA KISELINA (OLEIC ACID), LINOLENSKA KISELINA (LINOLEIC ACID), ETANOL, STEARINSKA KISELINA (STEARIC ACID), PALMITINSKA KISELINA (PALMITIC ACID), ŽUTI VOSAK, PRIRODAN MIRIS

Dermatološka i laboratorijska ispitivanja
Aktivne materije, stabilnost, hemijska analiza, bakteriološka analiza, pH, fizička svojstva, specifična gravitacija, relativna gustina, tačka topljenja.

Prosečan indeks nadraživanja proizvoda je 0 (nula).

Glavni aktivni sastojak: Hypericum Perforatum extract Hypericin 0,06%. Ovaj aktivni sastojak je biljnog porekla Gospina trava.

Facebook