Podaci firme ::::.
Knez Mihailova 84.
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/304-910
Fax: 034/304-911

service description:

Preduzeće Kanegod.o.o. iz Kragujevca je ovlašćeni zastupnik i distributer više poznatih firmi iz Italije u poslovima distribucije i prodaje pumpi za vodu i opreme za bunare, i jedno je od vodećih preduzeća u obavljanju tih poslova na teritoriji Centralne Srbije.U okviru ’’Kanego’’d.o.o. iz Kragujevca osim dela firme koji se bavi proizvodnjom i distribucijom i dela firme koji se bavi uvozno-izvoznim poslovima , funkcioniše i deo firme čija je osnovna delatnost proizvodnja i sklapanje pojedinih modela centrifugalnih pumpi, kao i popravka, odnosno servisiranje i remont onih modela pumpi i elektromotora koje naša firma prodaje.

Navedeno je moguće ostvariti u moderno urađenom poslovnom prostoru od oko 700m² koji firma poseduje, a u pripremi je i otvaranje prodajno – distributivnog centra u Novom Sadu i Nišu, u poslovnim prostorima koji su takođe u vlasništvu naše firme.

Organizacionoj infrastrukturi naše firme se poklanja posebna pažnja, kao i ljudskim resursima (odgovarajućim kadrovima) iz čega proističe tendencija stalnog rasta bruto prometa, proširenja obima poslova i uvođenja novih proizvoda.

Facebook