Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće “UNIVERZAL” je veletrgovina kancelarijskim i školskim priborom, poslovnom galanterijom, igračkama.

U periodu poslovanja od dvadeset godina razvili smo prodaju širokog asortimana robe sa izuzetno povoljnim cenama, visokog kvaliteta i odličnim uslovima prodaje. Veliki prodajni salon u kome je izložen celokupan asortiman olakšava izbor i kupovinu.
Isporuka je odmah po vašem pozivu. Ekspeditivnost je naš adut.
Preduzeće „UNIVERZAL“ je specijalozovano za snabdevanje najvećih supermarketa u našoj zemlji sa najboljom ponudom školskog i kancelarijskog programa.
Napredak „UNIVERZAL“-a prati i sopstvena proizvodnja i stalno ulaganje u nju. Spajalice, mašina za spajalice, municija za heftalice (klamarice), univerzalni lepak, fax i termo rolne, tempere, ukrasni papir su samo jedan deo našeg proizvodnog programa koji se stalno proširuje.

Naš moto je da uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.

UNIVERZAL vezuje svoj početak rada za knjižaru papirnicu "Plavi Čuperak" koja je osnovana 1987. godine.
Jedna od prvih privatnih knjižara na teritoriji Jugoslavije čiji su osnivači porodica Kekić, po svom radu i asortimanu bila je poznata većini novosađana.
Knjižara "Plavi Čuperak" poslovala je veoma uspešno do aprila 1992. godine kada se osniva odnosno registruje preduzeće UNIVERZAL.

Tokom 2005. godine, UNIVERZAL otvara prodajni salon u Beogradu i gradi magacinski prostor površine 3000 m2, sa preko 600 paletnih mesta opremljen najsavremenijom opremom za prijem, praćenje i otpremu robe.

Otvaranjem poslovnog prostora u Nišu 2008. godine, UNIVERZAL je proširio svoju prodajnu mrežu i pokrio čitavu teritoriju Srbije.

UNIVERZAL DANAS
Univerzal je svoju poslovnu politiku prilagodio novim uslovima poslovanja.
Poslujemo prema standardima i modelima savremenih svetskih kompanija ISO standard 9001:2000, pri čemu su kvalitet i briga o kupcu osnovne smernice u našem radu.
Sa timom iskusnih stručnjaka, firma UNIVERZAL uspeva da uspešno proširi i učvrsti lidersku poziciju na tržištu.

Ostali podaci:

  • Tel.: 021/6402-490,  Fax: fax 021/6402-068
  • Tel.: 021/6403-207, 
  • Tel.: 021/6403-211, 
  • Tel.: 021/6790-428, 
  • Tel.: 021/6790-429, 

vaše slike:

autići
baloni
Baterije
CD
društvene igre
DVD
faks rolna
fascikle
film rolne za fax aparate
flomaster
folije
fotokopir
fotokopir papir
gumice
hemijske olovke
Podaci firme ::::.
Braće Radić 33
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 065/25-25-271
Mapa

service description:

vaše slike:

dečiji vrtići
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Dimitrija Katića 14
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2423-013
Fax: 011/2421-707
Mapa

service description:

MEDA nije obično obdanište. MEDA najmljađima prilazi na jedan potpno nov, moderan i za naše uslove drugačiji način.

Mi u MEDI, period kroz koji dece prolaze od navršenih 18 meseci do 7. godine života smatramo najvažnijim za sveukupan razvoj njihove ličnosti i individualnih sposobnosti. Zato posvećujemo najvecu pažnju svakom trenutku koji Vaše dete provede kod nas…

Uz učenje engleskog jezika i bon tona, upoznavanje kompjutera, crtanje, pevanje i sviranje, upoznavanje sa biljkama i životinjama… tu su i dečija kuhinja i brojne društvene igre, a za one koje zanima više, organizuju se mali eksperimenti iz biologije i hemije. Jednom rečju sve je podređeno unapređenju kreativnosti Vašeg deteta … Svi edukativni programi se rade po sinhronizovanoj Montessori metodi sa edukativnim igračkama koje imaju montessori ateste.
Na kraju MEDA obezbedjuje poseban program i pripremu dece za polazak u školu.

… kroz igru i druženje sa vršnjacima, praćenje edukativnih programa i rad u malim grupama sa odgovarajućim vaspitačima u dečijoj igraonici, na sportskim terenima, u maštaonici, edukativnoj radionici…

I to nije sve…

MEDA ima i svoje mini-buseve za prevoz deteta od kuće do obdaništa.

Naš vozač svaki dan odlazi u Mirijevo, Učiteljsko naselje, Vračar, Slaviju i sve druge delove grada kako bi decu prevezao od kuće do vrtića i vratio ih natrag. Našim sopstvenim mini-busom organizuju se takodje i odlasci na izlete, bioskopske i pozorišne predstave, tenis i druge interesantne dogadjaje.

U MEDI postoji dečija igraonica koja radi od 16 – 21 h, a za roditelje prijatan kafe MEDA.

Roditelji koji upišu dvoje dece, za upis drugog dobijaju 10% popusta.

DOBRODOŠLI !!!

Objekat od 450 m2 je u potpunosti prilagođen najmlađem uzrastu i pored adekvatnih prostorija za igru, rad i relaksaciju poseduje i uređeno dvorište i ograđeni park. Ishrana je sastavljena od vrhunskih namirnica po programu dečjih nultricionista i pripremljena u eminantnom restoranu, a decu redovno obilazi stomatolog, logoped, oftamolog i ortoped.
.

Predškolska ustanova "MEDA" ::: Dimitrija Katica 14, tel. 011 2423 013; 065 2315 876

vaše slike:

obdanište
predškolska ustanova
obdanište
predškolska ustanova

Facebook