Lalić Salaš 3
Ruski Krstur, 25233
Srbija
Tel.: 063-599-476

service description:

O nama:

Gajilište gljiva-šampinjona posluje u okviru registrovanog poljoprivrednog gazdinstva ’’Ilić’’ nedaleko od Lalića, salaš 3, na putu prema Ruskom Krsturu. Pored intenzivne proizvodnje šampinjona, pomažemo pri plasmanu šampinjona, takođe se bavimo i pružanjem usluga i saveta u vezi gajenja šampinjona i obezbeđujemo svu potrebnu literaturu. sampinjoni

Za uzgoj šampinjona koristimo savremeno opremljene tunele–plastenike koje zagrevamo postrojenjem koje koristi biomasu (sojinu slamu) kao gorivo. Imamo ukupno 8 tunela, svaki površine 200 metara kvadratnih a korisna površina je 300 metara kvadratnih.

Pored proizvodnje svežih šampinjona, bavimo se i mariniranjem šampinjona u slanom i kiselom rastvoru. Veći deo proizvodnje plasiramo na domaćem tržištu a jedan deo izvozimo za Hrvatsku i Makedoniju. Zbog povećane potražnje od strane naših vernih kupaca, za 2011 planiramo proširenje proizvodnje na 20.000 briketa.

Najbolja potvrda stručnosti i kompetencije rukovodstva firme je mnogobrojna poseta poljoprivrednih, naučno-obrazovnih institucija i uzgajivača iz zemlje i inostranstva.

Naša firma snabdeva klijente iskjučivo robom vrhunskog kvaliteta. Postizanje visokih prinosa, vrhunskog kvaliteta ozbiljan su zadatak obzirom na izraženu osetljivost kulture šampinjona na bolesti i štetočine (bakterije, konkurentni plesni, štetočine, itd.) naš su prioritetan cilj.

Poljoprivredno gazdinstvo ’’Ilić’’
Adresa: Salaš 3, Lalić
Mob: 063/704-75-76
Email: kompostprodukt@ecpwireless.net

vaše slike:

proizvodnja gljiva
šampinjoni
proizvodnja gljiva
Podaci firme ::::.
Preljina bb
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: (32) 382-210
Fax: (32) 382-211

service description:

vaše slike:

gljive

Facebook