Podaci firme ::::.

service description:

Kompanija “TISA INDUSTRY D.O.O” iz Beograda bavi se izvođenjem završnih radova u građevinarstvu. Prvenstveno smo specijalizovani za betoniranja, izradu industrijskih podova i hidroizolacija.

TISA INDUSTRY D.O.O raspolaže visokostručnim kadrovima, iskusnim i obučenim majstorima, magacinom, radionicom i poslovnim prostorom kao i adekvatnom opremom za izvođenje svih radova iz naše ponude. Naša tehnička lica redovno posećuju treninge i obuke proizvođača sa kojima sarađujemo kako bi našim komitentima pružili maksimalnu uslugu i kvalitet izrade.

Hidroizolaciju, pored klasične izolacije, izvodimo i putem savremenih PVC membrana, FRO membrane i polimer- cementnom izolacijom. Takođe se mo- žemo pohvaliti i sa izradom najkvalitetnijih protivkliznih rebrastih rampi, koje se najčešće upotrebljavaju za bezbednu komunikaciju školskog saobraćaja na silazima javnih garaža.

Čuvena veza - IMATI KROV NAD GLAVOM - znači imati pouzdanu zaštitu koja omoućava sigurnost i komfor. Krovovi štite ljude, imovinu i objekte od prirodnih uticaja, padavina, sunčevog zračenja, temperature...


TISA INDUSTRY
Bulevar Arsenija Čarnojevića 106/4a
11070 Novi Beograd
tel+381(0)11 31 33 913
fax+381(0)11 311 27 89
email office@tisaindustry.rs
tekući račun 285-0024100120001-66 Volksbank Bgd
MB 20474424
PIB 105846245

Direktor
Nebojša Mladenović dipl. ing. tehn.
mob. +381(63)397 222
nebojsa.mladenovic@tisaindustry.rs

Project manager
Miroslava Milojević dipl. ing. arh.
mob: +381 (0) 63 399 222
miroslava.milojevic@tisaindustry.rs

Ostali podaci:

  • office@tisaindustry.rs
    Tel.: 011/31 12 429, 

vaše slike:

betoniranje
drveni ventilirajući krovovi
epoksidni podovi
ferobeton
Građevinarstvo
građevinski završni radovi
hidroizolacija
Industrijski podovi
industrijski podovi  premazi
industrijski podovi plastifikatori
krov
Krovne konstrukcije
Podaci firme ::::.

service description:

Kroz dugogodišnje uspešno poslovanje bavili smo se i dalje nastavljamo uspešno da se bavimo izradom i montažom čeličnih konstrukcija, industrijskih, poslovnih i agroindustrijskih objekata po sistemu inžinjeringa i nadogradnje objekata, izrada procesne opreme, cevovoda, silosa, rezeorvara, PVC stolarije, strukturalne fasade, oblagačko-pokrivačkih-limarskih radova, mašinskom obradom metala, instalacijama vode, struje i grejanja u industrijskim i poslovnim objektima, magistralnim vodovodima i toplotnim podstanicama, finalnom preradom drveta (građevinska stolarija i enterijeri), proizvodnjom sušara, kontejnera, čeličnih fazonskih komada, regulatora pritiska, sistema navodnjavanja "kappo kap", autoservisnom opremom, razvodnim ormanima, i bavimo se visokogradnjom.

Pouzdanost, kvalitet i garancija su potvrđeni našim angažovanjem na objektima kapitalne izgradnje: Fabrika glinice "Birač" u Zvorniku i Mostaru, Aluminijumski kombinat u Podgorici, hidroelektrane "Đerdap", "Mratinje" i "Perućac", Termoelektrane "Ugljevik", željezare u Jasenicama i Zenici, brodogradilišta u Splitu, luke "Bar" i "Misurata" u Libiji, cinkarna "Celje", "Prva iskra" u Bariču, magacina "Agro seme" u Rumi, Poslovnih zgrada u Novom Sadu i više stambenih zgrada u Zvorniku...

Uspešnost izvođenja investicionih radova dokazana je na velikom nizu industrijskih i agroindustrijskih objekata, distributivnih centara i servisnih radionica. Više godina smo prisutni na ino tržištu (Češka, Rusija, Nemačka, Libija...) gde šaljemo naše kadrove na usavršavanje i tuplasiramo naše proizvode.


PROIZVODNI PROGRAM:

* izrada i montaža čeličnih (metalnih) konstrukcija za industrijske, poslovne i agroindustrijske objekate po sistemu inženjeringa i nadogradnje objekata
* rešetkasti i poligonalni stubovi baznih stanica mobilne telefonije i dalekovoda
* procesna oprema, cevovodi, silosi, rezervoari 5-100 T, posude pod pritiskom
* građevinsko-pokrivačko-limarski radovi i mašinska obrada metala
* magistralni toplovodi i gasovodi, instalacije grejanja i podstanice
* novi proizvodi: sušare, kontejneri za stanovanje i kancelarije, čelični fazonski komadi
* sopstveni vozni park i autodizalice do 50 T

PROIZVODNI KAPACITETI:

* 5000 m2. proizvodnog prostora sa linijama za proizvodnju čelicnih konstrukcija i opreme, mašinske obrade metala, proizvodnja crne i aluminijumske bravarije i limarije
* 1500 m2. radioničkog i skladišnog prostora za proizvodnju opreme za cevovode
* 2000 m2. radioničkog prostora sa linijom za proizvodnju metalnih reprodukcionih elemenata
* 3000 m2. radioničkog prostora sa linijom.


U okviru našeg društva nalaze se 3 firme:
1. Metalno d.o.o. Novi Sad
2. Metalno a.d. Zvornik
3. Zanus a.d., Šekovići, Zvornik
Podaci firme ::::.

service description:

G.P."BEST IZGRADNJA" preduzeće za visokogradnju i niskogradnju, inženjering, trgovinu, proizvodnju i usluge d.o.o., sa sedištem u Novom Sadu, Trg republike br.10/III. Od osnivanja preduzeća do danas smo orijentisani na sve građevinske radove niskogradnje (mašinski i ručni iskop, podbušivanje saobraćajnica i puteva); visokogradnje (izgradnja stambeno poslovnih objekata, izgradnja industrijskih objekata, sanacija oštećenih građevinskih objekata) kao i zanatskih radova (molersko-farbarski, parketarski, instalaterski, limarski i bravarski). Ulaganje u osnovna sredstva i stručnu radnu snagu je konstantna, što dovodi do izvođenja najspecifičnijih građevinskih radova za najeminentnije investitore.

Takođe se bavimo proizvodnjom, prodajom i transportom gotovog betona, uz redovno ispitivanje kvaliteta, proizvodnjom i prodajom fert gredica svih dimenzija (atest Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada), prodajom glatkog i rebrastog obrađenog betonskog gvožđa svih profila po narudžbi (kompjuterizovana linija za sečenje i savijanje armature) , transportom i prodajom ostalog građevinskog materijala.

Facebook