Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/260-89-98
Fax: 011/260-89-58

service description:

Grupacija Richter Gedeon je multinacionalna farmaceutska kompanija sa sedištem u Mađarskoj. Matična kompanija i njene proizvodne filijale u četiri zemlje zajedno čine vodeću grupu za proizvodnju farmaceutskih proizvoda u regionu Centralne i Istočne Evrope. Proizvodi Kompanije dostupni su korisnicima u preko 100 zemalja sveta.

Richter Gedeon uspešno objedinjuje svoju stogodišnju tradiciju farmaceutske proizvodnje i savremenu tehnologiju. Misija Kompanije jeste da modernim i pristupačnim proizvodima poboljša standarde zdravstvene brige i da svojim poslovnim potezima, doprinese razvoju lokalne ekonomije jačajući nacionalnu konkurentnost.
Podaci firme ::::.

Loznica , 15300
Srbija
Tel.: 015/874-246
Fax: 015/874-239

service description:

Promet i proizvodnja farmacetskih proizvoda.

TG-Farm je privatna fabrika koja je osnovana 21.11.1997. godine. Posluje u oblasti razvoja, proizvodnje, prodaje i distribucije: lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi početci proizvodnje su obeležili kozmetički preparati kolekcije GoTi i nadaleko poznata kolekcija za sunčanje SUN Milk. Proizvodni program se tokom godina menjao i širio, a proizvodne mogućnosti povećavale i usavršavale, tako da danas TG-Farm ima dozvolu za proizvodnju lekova po najvišim standardima zdravstvene zaštite i ispravnosti. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.

Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Obilaznom putu kod graničnog prelaza sa Republikom Srpskom. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici i Nišu, TG-Farm je stvorio široku prodajno - distributivnu mrežu i ostvario saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli smo da plasiramo naše proizvode na tržište Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine.

Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, tako da svaki dan radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s pravom možemo reći:
"Prirodnim putem do zdravlja" i "BUDITE UVEK ZDRAVI"!
Podaci firme ::::.

service description:

Veterinarski zavod.

Veterinarski zavod “Subotica”a.d. je na području Srbije jedan od vodećih proizvođača: hrane za životinje, biofarmaceutskih preparata, kao i preparata za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Tome doprinosi dobra organizacija, jasno definisani vizija, misija i ciljevi, kao i jasan strateški dugoročni plan sa precizno određenim nosiocima zadataka i odgovornosti unutar svakog proizvodnog segmenta. Naš zadatak jeste da uspešnim poslovanjem doprinosimo dobrobiti akcionara, zaposlenih i društvene zajednice


Vizija

Kvalitetan i širok asortiman, kompletan servis od preventive, preko ishrane do lečenja životinja, čini Veterinarski zavod „Subotica” a.d. jedinstvenom ustanovom ovog tipa u Srbiji. Stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka, praćenjem savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja, Veterinarski zavod “Subotica” a.d. kroji svoj put ka budućnosti.
Tradicija, trajanje i kvalitet - jeste ono što određuje Veterinarski zavod "Subotica"a.d.. U devetoj deceniji svog poslovanja Veterinarski zavod "Subotica"a.d. predstavlja ponos "Victoria Grupe" unutar koje posluje i jedno od najuspešnijih preduzeća u oblasti veterine, ne samo u Srbiji, već i u jugositočnoj Evropi. Okrenutost Zavoda agraru, pokazuje, pak, uverenje da svoju ekonomsku stabilnost, ali i evropsku reputaciju Srbija može i treba da zasniva na poljoprivrednoj proizvodnji.


Postizanje najviših standarda i jačanje izvoza

Jačanje pozicije Veterinarskog zavoda "Subotica"a.d. na domaćem, ali i inostranim tržištima garantuje i stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i proizvodnje, ali i samog procesa organizacije poslovanja.

Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je prva veterinarska institucija u Srbiji koja je dobila HACCP sertifikat, a trenutno smo u postupku uvodjenja GMP standarda.


Zavod ima izvršenu sertifikaciju sistema menadžmenta ISO 9001:2000, od oktobra 2009. Poseduje sertifikat ISO 22000: 2005 tj. sistem upravljanja bezbednoscu hrane unutar kog su i HACCP principi. Ova sertifikacija potvrdjuje najvisi nivo organizacije preduzeća i objedinjuje najviše standarde u svim segmentima rada. To će doprineti još boljem funkcionisanju složenog sistema organizacije VZS .
Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je u stanju da na najbrži i najadekvatniji način zadovolji sve potrebe tržišta - od preventive, preko uzgoja do lečenja životinja.

Godine velikih investicija

Od momenta preuzimanja od strane Victoria Group-e, Veterinarski zavod “Subotica” belezi stalan rast prihoda. Od 2005. godine kontinuirano se ulaze u tehnologiju, kvaltet I kadraove
2008. i 2009. godinu su u Veterinarskom zavodu "Subotica"a.d. obeležile značajne investicije od preko 6 miliona evra:

* pristupilo se rekonstrukciji i modernizaciji starih i izgradnji novih pogona za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda
* urađena je gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, što je investicija koja će doprineti povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrikama stočne, hrane za ribe i hrane za kućne ljubimce
* u junu mesecu 2009.godine je svecano otvorena je fabrika za proizvodnju ekstrudirane hrane za ribe SOPRIFISH.

Značaj gasifikacije i preuzimanja proizvodnje SOPROFISH-a

Gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, koju je izradio Veterinarski zavod "Subotica"a.d. doprinosi povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrici stočne hrane.

Sistem gasifikacije omogućava kontinuitet pare neophodne za ekstrudiranje, čime se obezbeđuje najviši kvalitet proizvodnje i u ovom segmentu koji za Zavod postaje izuzetno značajan i zbog činjenice da je od Sojaproteina preuzeo proizvodnju "Soprofiša" - programa proizvodnje ekstrudirane hrane za ribe.

Veterinarski zavod "Subotica".a.d. i do sada je proizvodio peletiranu hranu za ribe, a izgradnja novih pogona omogućava udvostručenje proizvodnje ekstrudirane hrane..



Jačanje poslovanja i izvoza

Investicije u razvojni projekti omogućile su da, čak i u godini svetske ekonomske krize, Veterinarski zavod "Subotica"a.d. poveća broj zaposlenih, koji na kraju 2009. iznosi 329. Uz to Veterinarski zavod "Subotica"a.d. nastavlja sa stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka. Kontinuirano se radi na daljem usavršavanju tima, što podrazumeva ne samo praćenje savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja i edukaciju kadrova u proizvodnji, već i visokostručnih kadrova u prodaji, pa i samom menadžmentu.

Gotovo devet decenija tradicije na ovaj način najbolje pokazuju da ujedno predstavljaju i jasno definisan put u budućnost - Veterinarskog zavoda "Subotica" a.d., na kome će, kako i poručuje slogan Zavoda - uvek biti - KVALITET PRE SVEGA!

Podaci firme ::::.
Svetogorska 35
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3348 633
Fax: 011 3242 274

service description:

Zdravstvena Ustanova apoteka “Celsius” osnovana je 2005. godine, pod nazivom Zdravstvena Ustanova apoteka “Jugohemija”, kao deo poslovne grupacije “Jugohemija”. Naziv koji danas nosi dobila je 2008. godine.

“Celsius” danas čini preko osamdeset zaposlenih u šesnaest apoteka širom Srbije, koje su snabdevene sa preko šest hiljada artikala.

Naše apoteke su locirane u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Čačku, Kikindi, Kruševcu i Zrenjaninu. Kruna prepoznatljivog lanca je apoteka savremenog koncepta “Krug” , koja se nalazi u Tržnom centru “Delta City” u Beogradu.

Od osnivanja do danas, ostvarena je uspešna saradnja sa preko četrdeset poslovnih saradnika. Saradnja sa Fondom SOVO omogućava vojnim osiguranicima da u svim apotekama “Celsius” preuzmu lekove uz recept izdat od strane vojnih zdravstvenih ustanova.

Tim “Celsius” čine diplomirani farmaceuti koji poseduju licencu Farmaceutske komore Srbije i brojni farmaceutski tehničari. Kontinuiranom edukacijom zaposlenih obezbeđujemo svojim pacijentima profesionalnu uslugu na najvišem nivou.

Asortiman naših maloprodajnih objekata obuhvata veliki broj lekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinske kozmetike i aparata.

Plan razvoja “Celsiusa” podrazumeva podizanje kvaliteta pružanja usluga u oblasti zdravstvene zaštite, kao i širenje lanca apoteka u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Facebook