Podaci firme ::::.

service description:

U "STASY" prodavnicama možete naći veliki asortiman različitih vrsta vatrometa, vojne opreme, hrane, igračaka i druge za kućne ljubimce kao i opreme za lov.

"STASY" d.o.o. army shop poseduje širok asortiman vojne odeće: pantalone, košulje, jakne, vojne obuće i kapa.

"STASY" d.o.o. pet shop pruža veliki asortiman proizvoda za kućne ljubimce.

Tretiranje teniskih terena

Zadržavanje vlage na terenu postižemo nanošenjem takvog rastvora na teren, koji vlagu iz donjih slojeva tla, kao i iz atmosfere stalno zadržava na terenu. Kako na ovaj način sprečavamo stvaranje prašine, nema potrebe za višestrukim dnevnim polivanjem.

Na ovaj način postižemo uštedu potrošnje vode, radne snage, i što je najvažnije teren nam je stalno u perfektnom stanju sto se tiče vlažnosti.

Efekat antiprašine traje celu sezonu, tako da je poželjno tretiranje podloge izvršiti na početku sezone. Nakon izvršenog tretiranja, teren ne zahteva više održavanja-polivanja do kraja sezone.

Tretiranje teniskih terena, od momenta delovanja pa do korišćenja istog terena zahteva 24 sata. Nakon isteka 24 sata teren se može u potpunosti koristiti.

Sredstvo koje se koristi u antiprašinskom delovanju je ekološki bezbedno.

vaše slike:

amaterska pirotehnika
baklje
baterije vatrometne
box vatrometi
čizme
džemperi jakne
Džepni noževi
hobi program
Hrana za kućne ljubimce
hrana za mačke
hrana za pse
hrana za ptice

service description:

Kompanija "Novi-mix" d.o.o. osnovana je 2010. godine sa ciljem da realizuje kocept proizvodnje visokokvalitetnih vitaminsko mineralnih predsmeša u Srbiji.

Obezbedivši najmodernije postrojenje za proizvodnju premiksa, kapaciteta 25.000 tona, moderan sistem prodaje i distribucije, stvorene su pretpostavke za uspešan nastup na domaćem i regionalnom tržištu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"KRUG" d.o.o. je preduzeće osnovano 2003. godine. Bavimo se uvozom i distribucijom hrane i preparata za pse i mačke. Generalni smo uvoznik proizvoda nemačke kompanije BEWITAL, lidera u proizvodnji vrhunske hrane za kućne ljubimce.

Hrane za pse BELCANDO i BEWI DOG, preparati ANIVITAL, hrane za mačke LEONARDO i BEWI CAT, tokom godina postale su sinonim kvaliteta i na našem tržištu. Najpoznatiji odgajivači i vlasnici koji žele da pruže najbolje svojim ljubimcima, prepoznali su vrhunski nemački kvalitet. Pored najboljih sirovina koje koristi u procesu proizvodnje, kompanija BEWITAL kvalitet zasniva i na činjenici da postoji samo jedna fabrika i samo jedna proizvodna linija. Time je postignuto da se proizvodi potpuno istog kvaliteta prodaju u svim zemljama sveta.

Zaposleni u preduzeću KRUG su profesionalci sa preko 30 godina iskustva u gajenju pasa, takmičenju i suđenju na izložbama. Mi se ne bavimo samo prodajom hrane i preparata, mi smo tu da vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomognemo da uvek napravite pravi izbor, da vam pružimo savet i pomoć u svakoj prilici, za dobrobit vaših ljubimaca. Naša redovna aktivnost je edukacija trgovaca, odgajivača i ljubitelja životinja.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pet shop "DR DOGGY" počeo je sa radom 1998 godine.
Početni sastav činila su dva veterinara i cilj je bio da se usluga u pet shopu digne na viši nivo, da kupci uz veliki asortiman i povoljne cene dobiju kompletnu uslugu u smislu stručnog savetovanja o ishrani, nezi i uzgoju kućnih ljubimaca, kao i besplatne veterinarske i kinološke savete.

Moto "DR DOGGY"-ja bio je i ostao "BRIGU O VAŠEM LJUBIMCU PREPUSTITE NAMA".

U prethodnih 15 godina, "DR DOGGY" je postao sinomim za povoljnu cenu, veliki asortiman proizvoda i kvalitetnu i stručnu uslugu.

Danas "DR DOGGY" je jedan od najjstarijih aktivnih pet shopova.

"DR DOGGY" čine četiri PET SHOPA sa VETERINARSKOM APOTEKOM.

U "DR DOGGY" je zaposleno 11 ljudi, od čega je 10 diplomiranih veterinara. Pored toga, među zaposlenima ima kinoloških sudija, uzgaivača pasa i dr.

U našim radnjama nudimo vam preko 5000 artikala raznih proizvođača po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA NA TRŽIŠTU.

U našim prodajnim objektima je zastupljen veliki broj poznatih brendova hrane, medicinske hrane, poslastica, opreme, veterinarskih preparata i ostalih proizvoda iz pet industrije.

Samo neki brendovi suve hrane za pse i mačke koje možete kupiti u našim prodajnim objektima: ADVANCE, BENTO CRONEN, TRAINER, CIBAU, ND, HILLS, ROYAL CANIN, NUTRIVET INSTINCT, JOSERA, BREKIES, ECOPET, LE CHIEF, MON TERIER, GOOD DOGGY FOOD i dr.

Nudimo medicinsku hranu za pse i mačke proizvođača: ADVANCE, HILLS, FARMINA, ROYAL CANIN.

Kad su u pitanju konzervirana hrana i paštete, takođe nudimo veliki broj renomiranih brendova kao što su: SCHESIR, ANIMONDA, DR ADLER, TOMI, CONTINENTAL, SIMBA, FRISKIES, PEDIGREE i dr.

Što se tiče opreme, zastupljeni su proizvodi nekoliko renomiranih proizvođača, kao što su: CARLIE, NOBBY, TRIXIE, FERPLAST, FLAMINGO, FLEXI, TRUSINA, KOZMO itd.

Što se tiče sredstava protiv buva i krpelja, nudimo vam veliki broj preparata, od kojih će mo pomenuti samo nekoliko : ADVENTIX, FRONTLINE, FYPRUST, EFIPRO, KILTIX, SCALIBUR, FORESTO itd.

"DR DOGGY" vrši i besplatnu dostavu robe na teritoriji Beograda za sve porudžbine veće od 3000 dinara.

Pratite našu stranu na FACEBOOK-u i lajkujte naše akcije i obaveštenja.

Kontaktirajte neku od naših prodavnica i saznajte dali su naše cene i dalje najpovoljnije na tržištu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"M&J TRADE" doo je preduzeće specijalizovanao za trgovinu sa hranom i opremom za kućne ljubimce.
Podaci firme ::::.

service description:

Veterinarski zavod.

Veterinarski zavod “Subotica”a.d. je na području Srbije jedan od vodećih proizvođača: hrane za životinje, biofarmaceutskih preparata, kao i preparata za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Tome doprinosi dobra organizacija, jasno definisani vizija, misija i ciljevi, kao i jasan strateški dugoročni plan sa precizno određenim nosiocima zadataka i odgovornosti unutar svakog proizvodnog segmenta. Naš zadatak jeste da uspešnim poslovanjem doprinosimo dobrobiti akcionara, zaposlenih i društvene zajednice


Vizija

Kvalitetan i širok asortiman, kompletan servis od preventive, preko ishrane do lečenja životinja, čini Veterinarski zavod „Subotica” a.d. jedinstvenom ustanovom ovog tipa u Srbiji. Stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka, praćenjem savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja, Veterinarski zavod “Subotica” a.d. kroji svoj put ka budućnosti.
Tradicija, trajanje i kvalitet - jeste ono što određuje Veterinarski zavod "Subotica"a.d.. U devetoj deceniji svog poslovanja Veterinarski zavod "Subotica"a.d. predstavlja ponos "Victoria Grupe" unutar koje posluje i jedno od najuspešnijih preduzeća u oblasti veterine, ne samo u Srbiji, već i u jugositočnoj Evropi. Okrenutost Zavoda agraru, pokazuje, pak, uverenje da svoju ekonomsku stabilnost, ali i evropsku reputaciju Srbija može i treba da zasniva na poljoprivrednoj proizvodnji.


Postizanje najviših standarda i jačanje izvoza

Jačanje pozicije Veterinarskog zavoda "Subotica"a.d. na domaćem, ali i inostranim tržištima garantuje i stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i proizvodnje, ali i samog procesa organizacije poslovanja.

Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je prva veterinarska institucija u Srbiji koja je dobila HACCP sertifikat, a trenutno smo u postupku uvodjenja GMP standarda.


Zavod ima izvršenu sertifikaciju sistema menadžmenta ISO 9001:2000, od oktobra 2009. Poseduje sertifikat ISO 22000: 2005 tj. sistem upravljanja bezbednoscu hrane unutar kog su i HACCP principi. Ova sertifikacija potvrdjuje najvisi nivo organizacije preduzeća i objedinjuje najviše standarde u svim segmentima rada. To će doprineti još boljem funkcionisanju složenog sistema organizacije VZS .
Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je u stanju da na najbrži i najadekvatniji način zadovolji sve potrebe tržišta - od preventive, preko uzgoja do lečenja životinja.

Godine velikih investicija

Od momenta preuzimanja od strane Victoria Group-e, Veterinarski zavod “Subotica” belezi stalan rast prihoda. Od 2005. godine kontinuirano se ulaze u tehnologiju, kvaltet I kadraove
2008. i 2009. godinu su u Veterinarskom zavodu "Subotica"a.d. obeležile značajne investicije od preko 6 miliona evra:

* pristupilo se rekonstrukciji i modernizaciji starih i izgradnji novih pogona za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda
* urađena je gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, što je investicija koja će doprineti povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrikama stočne, hrane za ribe i hrane za kućne ljubimce
* u junu mesecu 2009.godine je svecano otvorena je fabrika za proizvodnju ekstrudirane hrane za ribe SOPRIFISH.

Značaj gasifikacije i preuzimanja proizvodnje SOPROFISH-a

Gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, koju je izradio Veterinarski zavod "Subotica"a.d. doprinosi povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrici stočne hrane.

Sistem gasifikacije omogućava kontinuitet pare neophodne za ekstrudiranje, čime se obezbeđuje najviši kvalitet proizvodnje i u ovom segmentu koji za Zavod postaje izuzetno značajan i zbog činjenice da je od Sojaproteina preuzeo proizvodnju "Soprofiša" - programa proizvodnje ekstrudirane hrane za ribe.

Veterinarski zavod "Subotica".a.d. i do sada je proizvodio peletiranu hranu za ribe, a izgradnja novih pogona omogućava udvostručenje proizvodnje ekstrudirane hrane..Jačanje poslovanja i izvoza

Investicije u razvojni projekti omogućile su da, čak i u godini svetske ekonomske krize, Veterinarski zavod "Subotica"a.d. poveća broj zaposlenih, koji na kraju 2009. iznosi 329. Uz to Veterinarski zavod "Subotica"a.d. nastavlja sa stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka. Kontinuirano se radi na daljem usavršavanju tima, što podrazumeva ne samo praćenje savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja i edukaciju kadrova u proizvodnji, već i visokostručnih kadrova u prodaji, pa i samom menadžmentu.

Gotovo devet decenija tradicije na ovaj način najbolje pokazuju da ujedno predstavljaju i jasno definisan put u budućnost - Veterinarskog zavoda "Subotica" a.d., na kome će, kako i poručuje slogan Zavoda - uvek biti - KVALITET PRE SVEGA!

Podaci firme ::::.
Vračar Kursulina 39
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

O nama

HAPPY DOG CLUB

Nalazimo se u samom centru Beograda, na Kaleniću. U prostoru od 50 m2, potrudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus i potrebe.

Naš asortiman čine: premium hrana za pse, premium hrana za mačke, oprema za pse ,oprema za macke...... jednom rečju sve za kućne ljubimce. Od poznatijih brendova držimo - Happy Dog, Trixie, Royal canin, Hills, Natural & Delicouse, Eco Pet, Dr.Allders, Pedigre, Friskis, Whiskas, Animonda, Prestiz, Padovan, Signor Gatto, Simba...

Kod nas možete resiti dilemu, šta kupiti detetu, prijateljici... za rođendan. Poklonite im kućnog ljubimca. Činčila, Degu (veverica), Kunić, Roborovski hrčak, Leming, Morsko prase, Japanski vrtimiš, Nimfa, Tigrica su u našoj stalnoj ponudi. Možemo se pohvaliti i velikim izborom kaveza i opreme za glodare i ptice.

Funkcionišemo kao CLUB, tako da svaki naš potrošač sa članskom kartom (članska karta je besplatna) može ostvariti određene povlastice i popuste. A naši najverniji članovi stiču pravo na VIP karticu, koja omogućava stalni popust od 10%.

Ako ste prezaposleni, ne možete da nosite teško... mi ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu sve što Vam je potrebno. KUCNA DOSTAVA je 150 din, za vrednost naručene robe preko 1000 din, za bilo koji deo grada.

Kontakt

Happy Dog Club

Adresa:
Kursulina 39 (Kod Kalenić pijace)

Vračar - 11000 Beograd

Srbija

Tel:
011/ 244 07 09 ; 063/ 485 663

Fax:
011/ 243 04 26E-mail:
happydog.club@sbb.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak-Petak : 8.30 h - 20.30 h

Subota: 8.30 h - 16.30 h

Nedelja: 8.30 h - 14.30 h

vaše slike:

hrana za golubove
Podaci firme ::::.
Novosadska 52а
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011 30 76 746
Fax: 011 31 66 086
Mapa

service description:

Perfect Produkt d.o.o.

Preduzeće Perfect Produkt je osnovano 1993. godine i specijalizovano je za hranu i opremu za kućne ljubimce, lov i ribolov.
Naši prvi proizvodi bili su iz sopstvene proizvodnje: vitamini i minerali za kućne ljubimce u obliku tableta.
Vrlo brzo povećavali smo broj naših proizvoda u segmentu hrane i dodataka hrani za kućne ljubimce, ali i primame i atrakta za sportski ribolov.
Pored veletrgovine, preko koje smo plasirali svoje proizvode u zemlji, u to vreme otvaramo i prvu maloprodajnu prodavnicu u okviru preduzeća.
Zbog rasta tržišta i veće potražnje za proizvodima 1996. godine, u okviru veletrgovine, uključujemo i proizvode drugih proizvodjača, pa i svetskih brendova, Master Food, Eukanuba, Nestle Purina, Royal Canin…
Rejting smo gradili na principu da se na jednom mestu mogu naći svi traženi proizvodi za kućne ljubimce. U segmentu veletrgovine danas radimo direktnu distribuciju za Srbiju i sarađujemo sa više od 1.800 komitenata.
Godine 1998. počinjemo sa samostalnim uvozom. Danas imamo ugovore o uvozu i distribuciji sa poznatim inostranim proizvođačima: Josera (Nemačka), ATM (Francuska), Conserverie (Francuska), Vitakraft (Nemačka), Pet Hungaria Provimi (Mađarska), Selim s.a.s. (Italija), Laviosa (Italija), Solvay (Italija), Hobby (Poljska), Flamingo (Belgija), Laboratories Hery (Francuska), Oazis (Grčka), Mustad (Norveška), D.A.M. (Nemačka).
Sa otvaranjem maloprodajnih objekata počinjemo 2004. godine, tada jedinstvenih u jugoistočnoj Evropi.
Preduzeće Perfect Produkt je vlasnik više robnih žigova koji su dobro pozicionirani i poznati na domaćem tržištu (Star Pet, Star Fish, Multikraft, Box, Best Line...).
Lokacija

U sastavu proizvodnje se nalazi:
Proizvodni pogon tableta,
proizvodni pogon hrane za kućne ljubimce,
proizvodni pogon primame za sportski ribolov,
pogon pakovanja,
svi opremljeni mašinama i opremom.
Proizvodni pogoni su smešteni u Starim Banovcima, 20 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 440 m² .
Centralni i carinski magacini su smešteni u Novim Banovcima, 15 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 2.500 m² .
Veleprodajni magacin i kancelarije se nalaze u Beogradu, odnosno u Zemunu, na površini od 350 m².
Rast

Perfect Produkt d.o.o. beleži stalan rast obima poslovanja od 15 do 20 posto na godišnjem nivou. Lideri smo u plasmanu hrane i opreme za kućne ljubimce u Srbiji. To je rezultiralo prodajom oko 3.500 tona hrane u 2008. godini.
Tokom 2008. godine odvajamo sistem maloprodaje od matične firme i on nastavljaja da posluje kao samostalno preduzeće.
Zaposleni

Raste broj zaposlenih i 2008. godine imali smo više od 100 zaposlenih.
________
Perfect Produkt d..o.o.
Novogradska 52a, 11080 Zemun
Matični broj 06722059,
šifra delatnosti 15720, PIB 101712864
Tekući račun 285-1501000000553-31 Volsbank AD Beograd
Podaci firme ::::.
Imotska 1
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

DOBRODOŠLI!

Maloprodaja Pet shop SWEET posluje u okviru Preduzeća FINAGELOC d.o.o., iz Beograda, osnovanog 2009. god.
_____________________

Filozofija kompanije:
SIGURNOST IZNAD SVEGA !
_____________________

U ovom trenutku Pet shop SWEET se nalazi na tri lokacije u Beogradu:
- na Novom Beogradu,
- u Zemunu i
- u Borči.

Na našim maloprodajnim lokacijama prodajemo kvalitetnu, zdravu i proverenu hranu za kućne ljubimce, koja u većini slucajeva poseduje sertifikat ISO-norme 22000.
Takodje, imamo širok asortiman opreme za sve vrste kucnih ljubimaca.

Podaci firme ::::.
Bate Jankovića 34/1
Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

hrana za kućne ljubimce
Petofi šandora 14
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/525-202
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Majšanski put 90
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Branimira Ćosića 8/a
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 064/125-1299
Mapa

service description:

proizvodnja i prodaja hrane za kućne ljubimcePet shop MAXVIT postoji vec 16 godina. Bavi se proizvodnjom i prodajom hrane i opreme za kucne ljubimce.
Pored toga u nasoj prodavnici mozete naci kozmetiku, odelca, vitamine za Vase kucne ljubimce. Takodje moxete kupiti ribice, kornjace, papagaje, hrcke, morske prasice, leminge, skocimisa, i mnoge druge Vama drage zivotinje.

Facebook