Požeška 67/A
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/355-7-599
Fax: 011-354-3-367
Mapa

service description:

Preduzeće ASPEKT System Integration d.o.o. bavi se integracijom sistema, razvojem software-a i uvozom odgovarajuće opreme u cilju zaokružvanja ponude na našem tržištu još od 1996 godine.


Naš cilj je, pre svega, da ostvarimo blizak poslovni kontakt sa našim kupcima, da razumemo njihove zahteve i ciljeve koje oni žele da ostvare i istovremeno ponudimo najefikasnija rešenje primenom najsavremenijih Informacionih Tehnologija.


Mi obezbeđujemo kompletna rešenja, koja obuhvataju projektovanje, montažu, instalaciju, implementaciju, kao i integraciju raznolikih sistema.
Naš moto je: "Ništa nije konstantno, osim promene!" Heraklit, 490 pne.

IDENTIFIKACIJA
- Data Terminali
- Čitači kartica
- Skeneri Otiska

- PREPOZNAVANJE
a) glasa
b) geom. lica
c) reg. broja

LJUDI- KONTROLA PRISTUPA
Barijere
- krilne / flaps
- rotacione
- roto vrata

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

SLOŽENI
ALARMNI SISTEMI
I 24h MONITORING
PRAĆENJE VOZILA
Praćenje rada PATROLE

VOZILA- KONTROLA PRISTUPA
Rampe
Putni blokreri

REŠENJA
- Parkirališta
- BUS stanice

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

SLOŽENI SISTEMI VIDEO NADZORA
IP VIDEO NADZOR

HOTELSKE INTELIGENTNE BRAVE

"na KARTICU" za
- hotele
- hostele
- motele
- domove
- kancelarije

"na OTISAK"


ASPEKT System Integration d.o.o.
Požeška br. 67a
11000 Beograd
Srbija
Tel: ++381 11 3557 599
Fax: ++381 11 3557 599
E.mail: office@aspekt.rs
Web: www.aspektdoo.eu
Web: www.aspekt24h.com
Web: www.aspektdoo.com
Web: www.aspekt.rs

Ostali podaci:

vaše slike:

alarmi
alarmi videonadzor-ugradnja
Alarmi Interfoni Video nadzor
alarmi video nadzor - ugradnja
alarmni i sigurnosni sistemi
Alarmni sistem
alarmni uređaji
APNR sistemi
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 165 a
Valjevo , 14000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Obezbeđenje vozila

Sa dosadašnjim iskustvom i velikim brojem korisnika naših usluga možemo naglasiti da smo implementirali preko 1.000 GPS/GPRS uređaja u sistem za pozicioniranje vozila. Na našem serveru putem web aplikacije ili na Vašem računaru u desktop verziji softvera možete dobiti željene informacije o vozilu. Za razliku od mnogobrojnih uređaja za pozicioniranje naša verzija softvera i uređaja nudi mnogo više od pozicioniranja. Veliki broj izveštaja je prilagodiv za svakog korisnika posebno. To su: tačnost i preciznost pozicioniranja zbog čestog refreša, a ipak malog računa za SIM usluge, malih dimenzija uređaja, dodatnog napajanja aku baterijom, retkih kvarova hardvera i softvera “nadogradivim senzorima” on/off, temperatura, panik taster, privatne vožnje, iButon identifikacija vozača, blokada motora, šok senzor itd. Mogućnost pozicioniranja vozila u 190 zamalja po tarifi u toj zemlji, bez nadoknade rominga.
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/785-02-44
Mapa

service description:

"CarBond" je aplikacija koja ima za cilj prikupljanje servisnih podataka motornih vozila na teritoriji Republike Srbije i bivših Jugoslovenskih republika. Preko ove elektronske baze korisnik će biti u mogućnosti da po broju šasije dobije pouzdane servisne podatke.

Misija projekta "CarBond" je da klijent prilikom kupovine željenog motornog vozila na lak i brz način može proveriti istinitost podataka. Odnosno, da se informiše da li je motorno vozilo kradeno, da nema veću pređenu kilometražu nego što piše na instrument tabli, da nije imao teže kvarove, da je nekoliko godina stariji nego što piše u dokumentu... Osnovna vizija projekta je proširenje baze podataka sa što većim brojem motornih vozila, koja će korisnicima pruži garancija i dugoročno poverenje.

Osnovni cilj "CarBond" projekta je aplikacija koja ima za cilj prikupljanje servisnih podataka motornih vozila na teritoriji republike Srbije, a kasnije i ex-YU zemalja.
Podaci firme ::::.
Ilije Garašanina 7 V 15
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Oprema za praćenje vozila
Oprema za obezbedjenje vozila
Oprema za obezbedjenje zgrada


Auto elektronika
Xenon svetla
Elektricne auto dizalice
Rotacije
Auto zvucnici
Auto alarmi
Snimaci saobracaja
GPS navigacije
GPS Pracenje vozila
Parking senzori
Auto oprema
Mikrofoni za kamere
Auto DVD plejeri
Video nadzor
Kartice za video nadzor
Kablovi
Paradox alarmi
Automatski sistemi za vrata i kapije
Bluetooth
Konektori
Obezbedjenje objekata
Ceiling Speakers
In Wall
Projector
Wall mount
Speaker Box
Mixing Amplifier
Accessory
Illuminator IR
Napajanja AC/DC
Hard diskovi HDD
Podaci firme ::::.

Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Praćenje vozila
Izrada softvera

Bavimo se proizvodnjom uređaja za praćenje vozila i pružanjem usluge praćenja vozila na našim serverima. Dajemo podršku za Linux, instalacija i implementacija Adempiere ERP sistema, myWMS sistema za upravljanje magacinom, izrada softvera
Podaci firme ::::.
Antifašističke borbe 17/III/22
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Praćenje vozila

Šta je Fleet Management?

Fleet Management je potpuno upravljanje voznim parkom svake moderne i proaktivne firme koje omogućuje da ta firma ostvari znatne uštede, ubrza i pojednostavni poslovne procese, te svoje klijente uslužuje na jedno višem nivou.

Ono vam omogućuje:
potpunu kontrolu
tačne ključne informacije važne za donošenje pravih odluka
lakše planiranje i upravljanje
optimizovanje ruta
trenutni uvid u položaj svih vozila
Podaci firme ::::.
Miloja Zakića 14
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Praćenje vozila

Osnovnu delatnost kompanije ProGPS predstavlja razvijanje i implemetacija sistema za praćenje i pozicioniranje vozila. Naši korisnici su velike i male firme koje su uvođenjem našeg sistema ostvarile velike uštede smanjenjem potrošnje goriva i amortizacije, povećale produktivnost kroz bolju organizaciju transporta i onemogućili zloupotrebu firminog vozila. Kompanija ProGPS je profesionalno orijentisana prema poslovnim korisnicima ne želeći samo da proda servis, uslugu, opremu nego da sa poslovnim korisnicima gradi partnerski odnos sa razmenom stečenog znanja.
Podaci firme ::::.
Bulevar Despota Stefana
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Satelitsko praćenje vozila

Praćenje vozila

Obezbedite kompletnu uslugu praćenja vozila i efikasno upravljanje voznim parkom vaše kompanije.


Web pristup Geneko FMS serveru za praćenje vozila
Uređaj za satelitsko praćenje vozila Fox Basic ili Fox Lite**
SIM karticu
Besplatnu uslugu ugradnje uređaja u vozilo
Besplatan servis i održavanje uređaja uz redovno izmirenje obavezaGeneko fiskalne kase i štampači namenjeni su evidentiranju prometa u svim tipovima maloprodaje: velikim trgovinskim sistemima, supermarketima,
zanatskim i trgovinskim radnjama kao i u uslužnim delatnostima poput zdravstva i turističkih agencija. . Osim toga GPRS terminali Spark, koje isporučujemo uz kase, podržavaju centralizovano upravljanje kasama i rešavaju problem svakodnevnog ažuriranja podataka u kasama.

Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"SCA" postoji od 1995 godine, ali je kao preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 2002 godine. Od samog početka, "SCA" se bavi konsaltingom i softverskim inženjeringom u oblasti industrijske automatizacije sa posebnim akcentom na PLC/HMI tehnologiju, prenos podataka i sisteme za lokalni i daljinski nadzor i upravljanje procesima, SCADA sistemi. U ovoj oblasti, "SCA" ima niz referenci kako na inostranom tako i na domaćem tržištu.

Kao rezultat velikog iskustva u oblasti komunikacionih tehnologija za prenos podataka, "SCA" je ušao u segment satelitskog praćenja vozila i flotnog menadžmenta za klijente sa velikim voznim parkovima.
U ovoj oblasti, "SCA" je autor kompletne tehnologije TERA sistem koja je svoju primenu našla u mnogim kompanijama na teritoriji cele Srbije.

"SCA" ima kvalitetan kadar koji čine diplomirani inženjeri elektrotehnike. Naš tim je u mogućnosti da pruži kvalitetne konsalting usluge kao i da ponudi kompletno rešenje "ključ u ruke" u svim oblastima kojima se bavimo.

Facebook