Podaci firme ::::.
Karađorđeva, Savsko pristanište 2-4
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Restoran "Bella Vista" je jedan od najlepših restorana na reci u Beogradu. Nalazi se odmah posle Beton hale, tik uz biciklističku stazu na samom Ušću, ispod Kalemegdana. Dobar pogled uz još bolje internacionalne specijalitete svrstava ovaj restoran u jedno od mesta koje ne smete propustiti. Restoran "Bella Vista" je idealno mesto kako za poslovne sastanke i porodična slavlja tako i za romantičnu večeru za dvoje i uživanje u prelepoj bašti iznad reke sa prelepim pogledom na ušće.

Restoran Bella Vista vam omogućava organizaciju: venčanja, poslovne sastanke, promocije, koktele, porodična slavlja, rođendane, krštenja i drugo.

Kapacitet restorana je do 70 sedećih mesta sa još dodatnih 140 mesta u prelepoj bašti restorana.

Za sve naše goste imamo obezbedjen parking prostor za 40 vozila.

Ponuda za venčanja i ostale tipove proslava
Švedski sto, 15-20 evra po osobi

Radno vreme: 9.00-00.30h
Doručak: 9.30-12.00h
Radno vreme kuhinje: 9.00-23.30h

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.

service description:

Poslovne aktivnosti Biopek doo usmerene su u tri pravca, odnosno poslovne jedinice:rnrnUvoz i distribucija aditiva za prehrambenu industrijurnPreduzeće Biopek učestvuje u snabdevanju većeg broja kako velikih i renomiranih preduzeća iz pomenutih oblasti, tako i malih i sitnih proizvođača širom Srbije, sa kojima ima dobru i uspešnu saradnju. U prilici je da svakodnevno ponudi preko 15 vrsta sirovina za prehrambenu proizvodnju, od kojih je najveći deo lagerovan direktnim uvozom iz inostranstva, dok se manji deo sirovina stavlja u ponudu kao rezultat razmene istih sa drugim preduzećima iz ove oblasti.rnrnProizvodnja i distribucija hleba, peciva i smrznutog testarnPočetak rada, kako proizvodnje, tako i distribucije karakteriše naporan rad u uspostavljanju proizvodnje, kao i osvajanju lokalnog tržišta (Novi Sad i bliža okolina) sa početnim asortimanom proizvoda. Odgovarajući na zahteve i potrebe tržišta, veoma brzo se proširuje asortiman proizvoda, poboljšava kvalitet, otklanjaju se slabosti u distribuciji. Stiče se poverenje kod poslovnih partnera, a što je najbitnije, i poverenje potrošača. Danas proizvodnja i distribucija hleba, peciva i smrznutog testa u okviru preduzeća Biopek nudi tržištu Novog Sada 72 proizvoda podeljena u 6 grupa, i ostvaruje poslovnu saradnju sa preko 90 objekata.rnrnDistribucija sirovina za pekarsku industriju, restorane, picerije, sendvičare, ketering kućernOvu vrstu distribucije sirovina kao trećeg segmenta poslovanja, preduzeće Biopek započinje u decembru mesecu 2008. godine. Kao rezultat jedne sveobuhvatne analize potreba tržišta za sirovinama i njegove snabdevenosti, preduzeće započinje ovu vrstu distribucije s obzirom da je već tada raspolagalo sa kvalitetnim lagerom i u pogledu asortimana i u pogledu količina.rnŽelja preduzeća Biopek je da sticanjem poverenja kod naših poslovnih saradnika svojom kvalitetnom dostavom potrebnih sirovina formiramo mrežu objekata koja če sa zadovoljstvom sarađivati sa nama.
Podaci firme ::::.
Balkanska bb
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/370-100
Fax: 034/370-111
Mapa

service description:


SPECIJALNA PONUDA

PASULJ
Pasulj je iz sopstvenog uvoza poreklo Kirgistan i Etiopija sa svim potrebnim analizama
Detaljnije »

KROMPIR PIRE
Krompir pire je iz sopstvenog uvoza poreklo Francuska
Detaljnije »

KAKAO PRAH
Masnoce 10-12% mleven iz pogace poreklo Gana mleveno u Italiji
Detaljnije »
PROIZVODNJA KISELOG KUPUSA
Proizvodnja kiselog kupusa u sopstvenim proizvodnim kapacitetima, koja se nalazi u procesu uvodjenja standarda HACCP i ISO 14001,pakovan u ambalazi 200/1 namenjen velikim korisnicima i u ambalazi vakum folija namenjen prodaji u marketima.
Detaljnije »
Firma je osnovana 1999 godine kao Društvo sa ogranicenom odgovornošću u privatnom vlasnistvu.

Od prvenstveno trgovinske firme, vremenom smo postali velika uvoznička firma, sto se prvenstveno odnosi na artikle naznacene na pocetku ovog sajta. U prethodnoj godini smo ostvarili uvoz od oko 1.000 tona pasulja što nas je svrstalo medju najveće uvoznike na ovom području, a samim tim smo ostvarili i najbolju cenu sto nailazi i na veliki odjekek kod naših cenjenih kupaca.


Nista manje količine nisu ni kod drugih artikala. Imamo izuzetnu saradnju, koja se već zasniva i na poverenju, sa veoma priznatim svetskim kompanijama sirom sveta.

Osim uvoza, 2002. godine smo počeli sa proizvodnjom kiselog kupusa u sopstvenom pogonu koji čine četiri bazena kapaciteta 25 tona jedan, što ukupno u jednom turnusu čini 100 tona.

Kadrovski i tehnički smo potpuno osposobljeni da udovoljimo svim zahtevima naših kupaca. Imamo široku mrežu kooperanata u proizvodnji povrća koje dalje plasiramo kao gotov proizvod ili preradjevinu.

Facebook