Podaci firme ::::.
Balkanska bb
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/370-100
Fax: 034/370-111

service description:


SPECIJALNA PONUDA

PASULJ
Pasulj je iz sopstvenog uvoza poreklo Kirgistan i Etiopija sa svim potrebnim analizama
Detaljnije »

KROMPIR PIRE
Krompir pire je iz sopstvenog uvoza poreklo Francuska
Detaljnije »

KAKAO PRAH
Masnoce 10-12% mleven iz pogace poreklo Gana mleveno u Italiji
Detaljnije »
PROIZVODNJA KISELOG KUPUSA
Proizvodnja kiselog kupusa u sopstvenim proizvodnim kapacitetima, koja se nalazi u procesu uvodjenja standarda HACCP i ISO 14001,pakovan u ambalazi 200/1 namenjen velikim korisnicima i u ambalazi vakum folija namenjen prodaji u marketima.
Detaljnije »




Firma je osnovana 1999 godine kao Društvo sa ogranicenom odgovornošću u privatnom vlasnistvu.

Od prvenstveno trgovinske firme, vremenom smo postali velika uvoznička firma, sto se prvenstveno odnosi na artikle naznacene na pocetku ovog sajta. U prethodnoj godini smo ostvarili uvoz od oko 1.000 tona pasulja što nas je svrstalo medju najveće uvoznike na ovom području, a samim tim smo ostvarili i najbolju cenu sto nailazi i na veliki odjekek kod naših cenjenih kupaca.


Nista manje količine nisu ni kod drugih artikala. Imamo izuzetnu saradnju, koja se već zasniva i na poverenju, sa veoma priznatim svetskim kompanijama sirom sveta.

Osim uvoza, 2002. godine smo počeli sa proizvodnjom kiselog kupusa u sopstvenom pogonu koji čine četiri bazena kapaciteta 25 tona jedan, što ukupno u jednom turnusu čini 100 tona.

Kadrovski i tehnički smo potpuno osposobljeni da udovoljimo svim zahtevima naših kupaca. Imamo široku mrežu kooperanata u proizvodnji povrća koje dalje plasiramo kao gotov proizvod ili preradjevinu.

Facebook