Podaci firme ::::.
Vrnjačka Br. 5
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036 5468 448
Fax: 036 5468 448

service description:

GRAĐEVINARSTVO, NEKRETNINE, UGOSTITELJSTVO

Preduzeće MEROP je osnovano 1997 u Vrnjačkoj Banji. Fokus naših delatnosti su projektovanje i izvođenje građevinskih radova, uglavnom stambenih objekata i pratećih sadržaja. Izardili smo i prodali preko 200 različitih poslovnih i sambenih jedinica u Vrnjačkoj Banji.
Naše reference uključuju i enterijere, kao i sanacije i rekonstrukcije starih vila koje se smatraju neprocenjivim kulturnim nasleđem Vrnjačke Banje.
Trenutna delatnost preduzeća ja bazirana na projektovanju, investicionoj gradnji i prodaji sopstrvenih novoizgrađenih nepokretnosti.
U periodu od osnivanja do danas preduzeće ima stalan rast kako u prometu, tako i u kavalitetu usluga koje pruža. Naši ljudski i drugi resursi omogućavaju kvalitetno i blagovremeno izvođenje radova.
Odgovornost prema našim kupcima, kao i gradnja na izuzetnim lokacijama u Vrnjačkoj Banji nalažu poštovanje visokih standarda kvaliteta i poslovanja.

vaše slike:

građevinski inženjering
Građevinsko preduzeće
Promet nekretnina
Podaci firme ::::.

service description:

KOMPLETNE GEODETSKE USLUGE KOD IZGRADNJE OBJEKATA VISOKO I NISKO GRADNJE, IZRADA KATASTARSKO-TOPOGRAFSKIH PLANOVA,UCRTAVANJE OBJEKATA, SNIMANJE PODZEMNIH INSTALACIJA
Podaci firme ::::.
Páncél köz 35
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: 20-6627388

service description:

Gradjevinarski portal sa bazom podataka firme isključivo iz građevinarstva.
Mogućnost izrade tendera.
Piaca,forum za firme iz gradjevinarstvo iza civilna lica.
Online prodaja, internet usluge, koriscenje tendera su najbitniji delatnost firme

Facebook