Podaci firme ::::.

service description:

SERVISIRANJE I PROMET BIRO OPREME

Preduzeće za servisiranje, montiranje i promet biro opreme “BIRO SERVIS” 1990. godine osnovalo je devet stručnjaka iz oblasti birotehnike.
Preduzeće danas poseduje sopstveni poslovni prostor (600m2),devet servisnih vozila, magacin sa solidnim količinama robe i rezervnih delova, prodajni prostor kao i radionice sa savremenim alatom i uređajima za servisiranje opreme.

27 zaposlenih (servisera, tehničara, inžinjera, komercijalista… ) govori da se naša firma bazira na profesionalnosti, iskustvu i timskom radu. Prosek godina ispod trideset sigurno stvara utisak o mladoj, ambicioznoj, dinamičnoj, fleksibilnoj firmi željnoj dokazivanja na ovom tržištu.

“BIRO SERVIS” je globalni lider u oblasti biro opreme. Profil naše ponude upućuje da je firma koncentrisana na računare i računarske komponente, mrežnu opremu, licencni softver, telekomunikacionu opremu, kopir aparate, pisaće i računske mašine, registar kase… Radni uslovi podignuti su na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bi smo našim kupcima pružili visok nivo usluga.

Našu bazu čini više hiljada zadovoljnih korisnika na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Efikasnom realizacijom marketing koncepta potpunog zadovoljenja potreba i želja kupaca i potrošača, firma ”BIRO SERVIS” je uvek korak ispred svih.
Podaci firme ::::.
Gandijeva L- 8 152
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/31-86-317
Fax: 011/21-67-928

service description:

Facebook