Podaci firme ::::.
Crna Gora, Podgorica, Dositeja Obradovića 1
,

Tel.: +382-20/650-845
Fax: +382-20/605-555

Tržišna marka:

  • Bentel
  • Commax
  • DSC
  • Kantech
  • Samsung
  • Videosec
  • Videx

service description:

O Nama

Preduzeće KSM SISTEMI doo osnovano je marta mjeseca 2005. godine sa osnovnom djelatnošću distribucija i ugradnja savremenih sistema tehničke zaštite. Preduzeće smo osnovali, rukovodeći se našim predhodnim dugogodišnjim iskustvom iz oblasti sistema tehničke zaštite i ustanovili cilj da ponudimo tržištu proizvode koji imaju dobar odnos cijena kvalitet i kao takvi budu dostupni širokom sloju gradjanstva.

Mi smo oficijelni zastupnici brendova iz oblasti alarmne protivprovalne, protipožarne i kontrole pristupa DSC, BENTEL i KANTECH, čijoj grupaciji, takodje, pripadaju COMMAX, VIDEX i dr., rennomirani proizvodjači interkom opreme. Takodje zastupamo širok asortiman opreme za video nadzor od proizvodjača VIDEOSEC, SAMSUNG i dr. Svu opremu koju nudimo imamo izloženu i priključenu u našim poslovnom prostorijama u Podgorici, ul. Dositeja Obradovića br. 1 u Budvi, Velji vinogradi bb, gdje našim kupcima možemo prezentovati i funkcionalno isprobati, te na taj način uvjeriti kupce u kvalitet naše opreme.


Kontakt:

KMS Sistemi Doo.
Podgorica, ul. Dositeja Obradovića br.1
Tel: 00382/20-650-845
Tel/fax: 00382/20-605-555

Budva, Velji vinogradi bb
Tel/fax:00382/33/459-556
E-mail: ksmsistemi@t-com.me

vaše slike:

Bentel
Commax
DSC
Kantech
Samsung
Videosec
Videx

alarmi
alarmi interfoni
alarmni i sigurnosni sistemi
Alarmni sistem
ANPR sistemi
CCTV
Elektronska zaštita
Elektronsko tehničko obezbeđenje
interfon sa kamerom
interfoni
kamere
kontrola pristupa
kontrola pristupa i radnog vremena
Sistemi tehničke zaštite
tehnička zaštita
Tehničko obezbeđenje
tehničko obezbeđenje objekata
web kamere
Podaci firme ::::.

service description:

Dobro došli na Web prezentaciju ADE Rent-a-Car agencije.
Klijentima koji dolaze na odmor želimo ugodan boravak i dobar provod.
Porodična firma ADE SUZOVIĆ uspešno posluje, u svetu automobilizma, već dugih trideset godina. Počeci firme vezani su za usluge iz oblasti autoelektrike i elektronike. Zatim se ponuda proširuje na elektronsku i video zaštitu automobila i objekata. Osnivanjem Rent-a-Car agencije, 1996.godine, ulazimo u nove oblasti poslovanja i time postajemo prva privatna Rent-a-Car agencija na prostorima Srbije i Crne Gore.

Ovu agenciju čini stručan, ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da on bude zadovoljan uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje poverenje.

Rent-a-Car Agencija ADE ima u ponudi 30 automobila. Nijedan od automobila nije stariji od 3 godine i svi su u jako dobrom stanju. Opremljeni su najmodernijom elektronskom opremom za zaštitu od krađe.

Naša vozila se redovno održavaju i prolaze sve neophodne tehničke preglede. Prilikom iznajmljivanja, vi dobijate potpuno tehnički ispravno vozilo. Takođe, vozila se temeljno čiste pre svakog iznajmljivanja.

Deset godina rada sa klijentima svih struktura, od pojedinaca do velikih kompanija, su garancija kvalitetne usluge.

Pozovite nas i uverite se sami.

(011) 3591-142
(011) 3583-622

Ostali podaci:

vaše slike:

Elektronska zaštita

Facebook