Podaci firme ::::.

service description:

Delphin tekstil je zanatska radnja koja se bavi proizvodnjom konfekcije za decu i odrasle, iz svog širokog asortimana izdvajamo:

decije majice, pidzamice, dukserice, kompletan body program, trenerke, haljine, suknje, za odrasle majice, trenerke, dukseve, šorceve.

Pošto smo mi proizvodjaci nudimo najniže veleprodajne cene jer radimo na kolicinu prodate robe takodje nudimo i veliki izbor preslikaca, pa vam je lakše da saradjujete sa nama jer vam mozemo ponuditi konpletan proizvod za vrlo male pare.

Ako dodje do saradnje medju nama potrebno je da nas kontaktirate putem maila i vrlo je vazno da ostavite vaš pravi mail ili neki kontakt telefon da bismo proverili ispravnost narudzbine, U slucaju da ne podignete paket, mi snosimo nepotrebne troskove. Registrovani email nam omogucava da u slucaju takvih prevara, vise ne saljemo pakete tom korisniku. Samim tim, NE PRIHVATAJU se mail servisi poput yahoo-a. Isto vazi i za broj telefona. Pre nego sto posaljemo paket, provericemo vase podatke.naše proizvode šaljemo poštom, post expresom ili city expresom po želji kupca.

placanje se vrsi po preuzetom paketu a troškove poštarine snosi kupac.
Podaci firme ::::.

service description:

Bavimo se proizvodnjom dečije, ženske i muške garderobe. Naše proizvode možete kupiti preko veleprodaje i maloprodaje.

PROIZVODI

- DEČIJA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Šorcevi

- ŽENSKA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Suknje
* Haljine
* Šorcevi

- MUŠKA KOLEKCIJA
* Majice kratak i dugačak rukav
* Trenerke
* Šorcevi
Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića bb
Smed. Palanka , 11420
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

S.Z.K.T.R “ AMIGO” je firma koja se bavi proizvodnjom dečije sportske odeće.Naša proizvodnja odredjena je deci uzrasta od prve do dvanaeste godine.Dosadašnji rad i trud omogućio nam je prepoznatljivost kod dece i roditelja a naročito kod maloprodajnih kupaca. Sam kvalitet rada i modela zadovoljava naše kupce i njihove potrošace.“AMIGO” firma je ponosna na dosadašnji rad i time što održava svoj brend u današnjem vremenu gde je velika konkurencija domaće i uvozne dečije gaderobe.

Pored svega ulažemo veliki trud da kvalitetnim materijalom a takodje i kvalitetnom izradom udovoljimo našim cenjenim kupcima.Firma “AMIGO” nalazi se u Smederevskoj Palanci, mestu prepoznatljivom po lekovitoj banji Kiseljak i izvoru mineralna vode Karadjordje,udaljeno od Beograda osamdeset kilometara južno. Uz dobar rad i saradnju sa našim potrošačima nadamo se da će mo svoj deci izmamiti po osmeh zadovoljstva i radosti a to nam je nadamo se najbolji rezultat.
Podaci firme ::::.

service description:

"Ready Group" d.o.o. osnovano je 1991. godine. Osnovna delatnost je proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja konfekcije i opreme za bebe i decu predškolskog i školskog uzrasta.

Proizvodni program našeg preduzeća čini oko 200 artiklala kao što su bebi štramplice, benkice, prekrivači, peškiri, kompletići, donji veš, haljinice, majice, duksevi, jaknice i pidžame...

Ono što karakteriše naš način rada je stalno širenje asortimana i kapaciteta proizvodnje, što se vidi po porastu broja artikala i po sve razgranatijoj prodajnoj mreži.

U cilju sve kvalitetnije ponude, trudimo se da pratimo modne trendove vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala koje koristimo. Koristimo pamučni pliš, frotir, interlok i singl. Boje su postojane, pastelne, primerene načinu održavanja dečije garderobe.

U našoj veleprodaji možete pronaći proizvode preko 50 domaćih i inostranih dobavljača, tako da osim tekstilnog programa, imamo veliki izbor bebi kolica, krevetića, šetalica, stolica, komoda, sve od rođenja bebe, do tinejdž uzrasta.
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Dečija modna kuća "ALEKSANDRA", čiji je vlasnik Savić Ranka, uspešno posluje dugi niz godina. Osnovna delatnost firme je proizvodnja dečije modne konfekcije. Modna kuća "ALEKSANDRA" pruža modele za sve dečije uzraste 1-16 godina.

Kolekcije obuhvataju modele različitih boja prilagođene dečijem uzrastu, a za sve dobro obavljene poslove zadužen je tim stručnih ljudi.

Pečat modelima daju specifični urbani detalji u vidu aplikacija i printona. Najznačajnije u proizvodnji je kvalitet materijala koji se koristi za izradu modela.

Usluge:

Sito štampa
Štampa na svim vrstama tekstila
Uslužno šivenje

service description:

PROIZVODNI PROGRAM:
DEVOJČICE:

Gornji deo trenerke

donji deo trenerke

Komplet trenerke

Bodi majice

Tunike

Helanke

Košulje

Suknje

Haljine

bermude

pidzame

DEČACI:

gornji deo trenerke

donji deo trenerke

komplet trenerke

bodi majice

košulje

bermude

prsluci

pidzame
Podaci firme ::::.
Milovana Glišića 10
Kraljevo , 36100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

O NAMA
Preduzeće “MEDITERAN FASHION” d.o.o. je registrovano 26.01.2009 god. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja ženske modne konfekcije. Preduzeće radi “LOHN” poslove za poznate kupce u svetu mode i pruža uslugu mašinskog veza. Preduzeće zapošaljava 50 radnika. Mesečni kapacitet proizvodnje iznosi 2.500 kom ženskih odevnih predmeta visokog kvaliteta. Neke od poznatih svetskih kuća kojima su pružane naše usluge su HABITEX INTERNATIONAL, MOSCHINO, FRANK WALDER, GERRY WEBER, AMITY, BASLER, COUNTRY LINE i drugi. Program kojim smo zadovoljili veliki broj inostranih preduzeća su kaputi, mantili, blejzeri i haljine. U poslednje vreme preduzeće sarađuje sa poznatim Nemačkim firmam za koje smo proizvodili haljine “Trachtenmode”. Od ove godine krenuli smo sa proizvodnjom bebi I decije konfekcije pod nasom robnom markom “ANGELS”.

Facebook