Podaci firme ::::.

service description:

-INŽENJERING
-TRGOVINA HEMIJSKIM SREDSTVIMA
-UVOZ-IZVOZ

-PROIZVODNJA:
*HEMIJSKIH SREDSTAVA ZA TRETMAN VODE U RASHLADNIM
SISTEMIMA
*KUĆNE HEMIJE I AUTO KOZMETIKE

-USLUGE ČIŠĆENJA U PROCESNOJ INDUSTRIJI

-TRANSPORT
*AGRESIVNIH I OSTALIH TEČNOSTI (ADR VOZILA)
*PALETIRANE I OSTALE ROBE

-LABORATORIJA ZA ISPITIVANJE OPREME POD PRITISKOM

Podaci firme ::::.

service description:

Dobro došli u Rolling-co

Firma Rolling-co je osnovana 1991.god. u Kragujevcu sa dvoje zaposlenih. U periodu slabljenja nacionalne privrede, ekonomskih sankcija i ograničenosti domaćeg tržišta "Rolling-co" postavlja jedan cilj: uspeh. Nemenjajući delatnost i šireći svoje tržište i izvan Srbije, dugi niz godina postojanja dokazuje da je cilj ostvaren. Kako?

Osnovna delatnost naše firme je uvoz i distribucija visokokvalitetnih hemikalija za potrebe različitih industrijskih grana.

Naša poslovna politika podrazumeva direktnu saradnju sa proizvođačima iz čitavog sveta uz ispunjenje dva kriterijuma: kvalitet i zadovoljstvo kupca.

Ostvarujemo kontinuiranu saradnju sa proizvođačima iz 20 evropskih zemalja, a prisutni smo i na tržištu Kine, Rusije i bivših sovjetskih zemalja. Upravo tako veliki portfolio dobavljača i kontinuiranost saradnje nam obezbeđuju tržišnu konkurentnost i sigurnost isporuke.

Bitan doprinos razvoju "Rolling"-a dat je tokom 1998.g. velikim investicijama u vozni park i uređenje skladišnog prostora.

Takođe, firma Rolling-co je nosilac sertifikata sistema menadžmenta kvaliteta prema standardima ISO 9001:2001.

Danas "Rolling-co" ima 14 zaposlenih. Inicijativa, entuzijazam, savesnost i kreativnost našeg tima čine jednako važan faktor uspeha. Negujući međuljudske odnose stvorili smo tim sa kojim saradnja pretstavlja zadovoljstvo.

Možemo biti i Vaš oslonac.
Naša vizija je da postanemo dobavljač - lider u isporuci industrijskih hemikalija verujući u rast nacionalne privrede, a istovremeno prateći rast privreda u okruženju.

Naša misija je da budemo Vaš najpoželjniji partner stalno se prilagođavajući potrebama i zahtevima svih interesnih grupa.

Naši ciljevi:

* održavati postavljene kriterijume kvaliteta hemikalija,
* sačuvati postojeće tržišno učešće uz postepeni rast,
* održavati kontinuiranost saradnje sa dobavljačima,
* održati sigurnost isporuke,
* zadovoljstvo našeg tima.
Lager lista

Pored proizvoda koji su navedeni u našoj lager listi i koji Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju u zahtevanim količinama, u mogućnosti smo da izvršimo uvoz bilo kog drugog i isporučimo Vam ga u dogovorenom roku.
Posedujemo sopstvene skladišne prostore uz odgovarajuće atmosferske i tehničke uslove, kao još jednog garanta kvaliteta.

Takođe, posedujemo sopstvena prevozna sredstva, a robu možemo isporučiti i staviti na raspolaganje kupcu na zahtevanoj adresi, u ugovorenom roku i odgovarajućem pakovanju.

U prilici smo da Vam dostavimo i uzorak našeg proizvoda, a svaku našu isporuku prati odgovarajuća dokumentacija – sertifikat hemikalije izdat od strane proizvođača, sigurnosni list, kao i sve potrebne analize domaćih instituta.

Facebook