Podaci firme ::::.
Josipa Kraša 32
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/53-37-37
Fax: 024/532-890
Mapa

Tržišna marka:

  • Google

service description:

Šta je cilj NovaMedia d.o.o.?


Cilj je da firmama u Srbiji prestavja mogućnosti interneta i pomogne u njegovom korišćenju, i u pronalaženju klijenata. Doprinosi saradnicima povećanje kruga poznastva, samim tim bi se povećao i broj njihovih klijenata i profit.
Koje mogućnosti pruža NovaMedia d.o.o.?Pomoću internet baza podataka pretraživača naše klijente, kupci i partneri lakše pronalaze na internetu i time stiču prednost nad svojom konkurencijom. Mi dajemo mogućnost internet prezentacije i takvim firmama koje do sada nisu bile upućene u prednosti interneta, zbog neinformisanosti, nedostatka kadrova ili oskudice para.Ostali podaci:

vaše slike:

Google

Google AdWords
Internet
Internet marketing
Izrada websajtova
On-line marketing
Registracija u bazi podataka
SEO marketing
Podaci firme ::::.
Rajko Mihailović 10
Ub, 14210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Agencija specijalizovana za Internet oglašavanje.


Mi radimo sa širokim spektrom klijenata, pružajući inteligentan vid dizajna, uglavnom baziran na flash i vektorskoj tehnologiji, ne praveći razliku između malih i velikih projekata. Naš pristup je jednostavan. Kombinujući najsavremenije dostupne tehnike u IT svetu, u stanju smo da Vam ponudimo kreativna rešenja po pristupačnim cenama, koja će Vam pomoći da Vaš posao predstavite na jedan potpuno nov način. Uz pomoć inteligentnih i strateško-kreativnih tehnika, naš rad ne zavisi od toga da li ste multinacionalna kompanija ili mali preduzetnik, već je princip da svima ponudimo identičnu uslugu na profesionalnom nivou, dodajući tako vrednost Vašem biznisu i komparativnu prednost Vašem brendu, jer sve naše kreacije su 100% skrojene za Vas.


Podaci firme ::::.

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Sistem Aktiva Kont je agencija koja je specijalizovana za kompletna internet rešenja.
Od veb dizajna, izrade veb sajta, optimizacije do internet marketinga, cilju povećanja poslovanja preko interneta
Podaci firme ::::.
Partizanske avijacije 43
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Želja nam je da naši klijenti dobiju celokupnu uslugu iz domena dizajna, prezentacija, marketinga, programiranja i svih drugih srodnih delatnosti.

Na ovaj način nije potrebno da vi nalazite druge firme za delove posla i potom im ponovo objašnjavete šta želite, čime štedite vaše vreme i novac.

Opseg naših usluga uključuje ovde navedene delatnosti, ali u zavisnosti od vaših potreba, kada god možemo ponudićemo vam i dodatne usluge kada i koliko vam je potrebno.


Dizajn

Lepota je u oku posmatrača, kaže izreka. Izgled je ono što ljudi najviše pamte kao prvi utisak. Zato ostavite dobar utisak!

Dizajniranje veb sajta ili korporativnog izgleda nije samo izbor pravih boja i podržavanje strategije firme ili proizvoda putem nekog fonta, boje ili slogana. Treba stvoriti upečatljivo, jedinstveno iskustvo posetiocima, gde će svaki delić biti uključen kao u fizičkom kontaktu. Naš cilj je da uvek stvorimo veličanstveno vešto izrađen sajt koji je ujedno vaša najbolja prodavnica/prezentacija.

Da bi ovo postigli, naši dizajneri stvaraju zanimljivo i neodoljivo korisničko putovanje koje dovodi do visokog nivoa osvajanja posetilaca i do njihovog vraćanja i iznova stalnih poseta vašoj Internet lokaciji.

Internet marketing

Internet marketing obuhvata sve marketinške delatnosti na internetu nekog preduzeća, organizacije ili pojedinca.

Ovo bi bila najopširnija definicija internet marketinga čiji su sinonimi i digitalni marketing, sajber (cyber) marketing, online marketing, e-marketing, veb marketing.

Savremeno poslovanje je nezamislivo bez interneta, a samo poslovanje i tržište je potpuno promenjeno, zbog globalnosti mreže nad mrežama koja ukida sve granice, prostorne, vremenske i nacionalne.

Od nekadašnjeg sistema masovnih reklama, dominacije televizije, XXI vek je doba interakcije i brze komunikacije, što dokazuju stalni rast društvenih mreža, kao i razvoj i dostupnost internet tehnologija.

Veb donosi odnos jedan na jedan, individualizaciju odnosno prilagođavanje svakom pojedincu. Pored toga, karakteristično za digitalni marketing je merljivost, fleksibilnost i dinamičnost, ali i ekonomičnost i dostupnost.

service description:

Marketing agencija

Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
(Filip Kotler)
Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
(Derbi Braun)

Naše usluge:
Oglašavanje u štampanim medijima
Reklamni štampani materijal
Internet marketing
Prezentscija preduzeća na internetu
Prodaja oglasnog prostora u medijima itd

Facebook