service description:

"Continental" doo Bečej Export Import bavi se sa servisiranjem i prodajom birotehničke opreme:

 • Kopir aparata
 • Laserskih štampača
 • Ink Jet štampača
 • Matričnih štampača
 • Multifunkcijskih uređaja
 • Fax aparata
 • Elektronskih pisaćih mašina
 • Kalkulatora.

 • Takođe nudimo celokupan potrošni materijal za gore navedene mašine.

  "Continental" doo Bečej Export Import isto se bavi punjenjem crno-belih i color laserskih toner kaseta (ketriča) za sve tipove laserskih štampača po vrlo povoljnoj ceni. Kod nas možete kupovati originalne i kompatibilne laserskih toner kaseta. Pored toga punimo i ink jet ketriča za sve tipove štampača.

  U slučaju kvara na vašom laserskom, matričnom ili ink-jet štampaču pozovite nas sigurno ćemo imati rešenja za svaki kvar. Kod nas možete naći sve tipove ribona za matrične štampače.

  "Continental" doo Epxort Import Bečej je servis kopir aparata marke:

 • Canon
 • Konica Minolta
 • Ricoh
 • Sharp
 • Toshiba
 • Xerox

 • Možete naći potrošni materijal, tonere za gore navedene mašine.

  Od 2009. godine počeli smo sa novim programima a to su lizing kopir aparata i izdavanje kopir aparata.

  Lizing kopir aparata podrazumeva da se izdaje nova mašina na određeni period a posle tog perioda aparat ostaje u vlasništvo kupaca.U međuvremenu tog perioda kupac plaća fiksnu mesečnu ratu, a sve ostalo (održavanje aparata, servis itd) je odgovornost servisa.

  Izdavanje kopir aparata podrazumeva da se izdaje mašina na odredjeni period a mašina ostaje u vlasništvu servisa.

  Ako planirate da otvorite trgovinsku radnju kod nas možete naći celokupan asortiman fiskalnih kasa marke:

 • Ei Informatika
 • Sharp
 • Galeb
 • HCP

 • Nudimo kompletnu opremu za fiskalne kase kao što su termalne rolne, folije za tastaturu, bar kod skeneri.

  AKCIJE: Na našem web sajtu pogledajte veliku ponudu LASERSKIH ŠTAMPAČA, SKENERA, KASA po izuzetno povoljnim cenama.


  NAŠU POSLOVNU VIZIJU ČINI PROFESIONALNOST I KVALITET PREMA ŽELJAMA I POTREBAMA KORISNIKA NAŠIH USLUGA.

  Radno vreme servisa je:
  Radnim danom od 06 do 14, a subotom od 07 do 12 sati.

  Posetite naš novi web sajt:
  www.servisbirotehnike.rs
  www.continental.co.rs

  Ostali podaci:

  vaše slike:

  Elektro servis
fax aparati
Fiskalne kase
Fiskalne kase i štampači
fotokopir
fotokopir aparati
fotokopir uređaj
ink jet štampači
izdavanje kopir aparata
kalkulatori
Kancelarijska i biro oprema
kopir aparati
laserski štampač
laserski štampači
lizing kopir aparata
matrični štampači
održavanje fotokopirnika
održavanje štampača
prodaja štampača
prodaja tonera
remontovanje toner kaseta
rentiranje kopir aparata
  Podaci firme ::::.
  Knez Mihailova 6/3
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  vaše slike:

  fotokopir aparati
kopir aparati
sortna vina
voćne rakije
fotokopir aparati
kopir aparati
sortna vina
voćne rakije
fotokopir aparati
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Toner ketridži, fiskalne kase, vage, fotokopir aparati.

  MOB-S MIŠA CANON je kompanija na koju možete da se oslonite, koja će zadovoljiti i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnost vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

  MOB-S MIŠA CANON je sa tridesetogodišnjim iskustvom na domaćem tržištu, lider u primeni najsavremenijih biro-tehnologija.

  Znanje i iskustvo, uz najsavremeniju opremu, stavljamo u funkciju usluge, koja je postala sinonim za pouzdanost i brzinu. Maksimalan kvalitet i brzina u procesiranju informacija je pokretačka snaga modernog poslovanja. Ovu ideju, kroz sve projekte, integrišemo u poslovne siisteme svojih klijenata.

  Zato smo odabrali pravu opremu, vrhunskih svetskih proizvođača.

  Oplemenili smo je znanjem, koje prenosimo klijentima kroz projektovanje sistema, instalaciju, obuku, održavanje, servis i ponudu potrošnog materijala vrhunskog kvaliteta.
  Projektanti sistema i tehničari našeg stručnog tima se redovno usavršavaju i proširuju znanja u centrima za obuku naših inostranih partnera. Znanje i iskustvo uz najsavremniju opremu čini da ne postoji problem koji, u najkraćem roku, ne možemo otkloniti. Još važnije je da veliku pažnju posvećujemo preventivnom održavanju, kako bi se oštećenja u toku eksplotaciji predupredila. Za brzinu i kmfor u radu najvažnije je da mašine ne stoje. Zato posedujemo veliko skladište rezervnih delova i potrošnog materijla. Naši klijenti ne brinu i pre nego potroše poslednje količine, mi ćemo dopuniti zalihe bez zaustavljnja poslovnog procesa.
  Pet visoko obučenih tehničara i stručnjaka za komercijlnu podršku su tu da sagledaju želje i potrebe klijenata, kako bi pružili rešenje za moderno poslovanje.

  Kao vodeći na tržištu Canon ima iz dana u dan sve veću paletu kancelarijske opreme koja obuhvta laserske i bubble jet štmpače, multifunkcionalne i bubble jet faks aparate, skenere, digitalne kamere, kalkulatore.... Tu je naravno širok opseg foto kopir aparata, od personalnih i prenosivih do digitalnih kopir sistema velikih kapaciteta sa crno-belim ili kolornim otiskom vrhunskog kvaliteta.

  U vrhu Canon ponude nalazi se porodica “IR” (image runner), koja inkorporira sve funkcije procesiranja dokumenata u mrežnim informatičkim okruženjima. Ovi digitalni uređaji zamenjuju toliko uređaja da ih je teško uopšte i nazvati fotokopirima, pa je njihova složenost definisana u imenu kopir sistem.

  Canon uređaji nisu samo izbor dokazane marke, već pravo rešenje za vaše specifične potrebe, a stručnjaci MOB-S MIŠA CANON će vam pomoći u odabiru optimalne tehnologije i integrisati je u vaše poslovno okruženje.

  Svaki, pa i tehnološki najsavršeniji, uređaj vredi onoliko koliko je jaka najslabija karika u lancu njegove eksploatacije.

  Kod uređaja za umnožavanje je to repromaterijal. MOB-S MIŠA CANON je, osim orginalnog Canon potrošnog materijla obezbedio i Integral zbog kvaliteta ali pre svega zbog cene koja je prihvatljiva solucija za naše tržište ali i adekvatna podrška zahtevnim Canon uređajima.
  Podaci firme ::::.

  Niš, 18000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Dobrodosli u Copy House, prodaja novih i repariranih fotokopir aparata, servis fotokopir aparata, prodaja rezervnih delova, tonera i repro-materijala

  Radnja za promet robe na veliko i malo, fotokopiranje, knjigovezačke radove i servisiranje fotokopirnih aparata "COPY HOUSE" je već dvadeset godina prisutna na ovim prostorima.

  Imamo cetiri poslovna objekta u gradu, dvadeset dvoje zaposlenih mladih ljudi koji svojim profesionalnim odnosom prema radnim zadacima, brzinom i efikasnoscu, a najvise kvalitetom i najnizim cenama doprinosi tome da firma dostigne najvisi nivo poslovanja o cemu svedoci veliki broj korisnika nasih usluga medu kojima i SUP NIS, ZAVOD ZA URBANIZAM, REPUBLICKI GEODETSKI ZAVOD, SKUPSTINA OPSTINE NIS, DUVANSKA INDUSTRIJA U NISU... i jos veci broj firmi, osnovnih, srednjih skola i fakulteta.

  Dugogodisnja saradnja sa pomenutim institucijama i velikim brojem pojedinaca nama su garant nase dobre usluge i motiv da u poslovanju budemo jos uspesniji...
  Podaci firme ::::.

  service description:

  MS kopimašine je pouzdan saradnik i dobavljač koji snabdeva firme birotehničkom opremom i pruža pomoc i savete u odabiru najboljeg aparata prema potrebi kupca.

  Dugogodišnje iskustvo u radu sa fotokopir aparatima, fax mašinama, računarima, štampačima, telefonima i telefonskim centralama nas čini idealnim saradnikom koji Vam u kratkom vremenskom periodu može ponuditi kvalitetne proizvode poznatih svetskih brendova. Potrošni materijal, tonere i ketridže dostavljamo na adresu kupca u najkrecem roku.Ovlašćeni serviseri po pozivu dolaze na adresu kupca i na licu mesta servisiraju fotokopir aparate, fax mašine i štampače.
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  XPRO d.o.o. - preduzeće za proizvodnju, promet i servisne usluge, osnovano je 2003 godine. XPRO d.o.o. je ekskluzivni distributer Xerox korporacije, što podrazumeva da su organizacija i kvalitet prodajnih i servisnih usluga maksimalno uskladjene sa standardima Xerox korporacije.

  XPRO tržištu nudi najširu paletu proizvoda i konsultativnih usluga u svim oblastima: sistemi za izdavačke delatnosti, digitalni sistemi, fotokopirni uređaji, štampači, multifunkcijski uređaji, skeneri, kao i softver za kontrolu i menadžment dokumentima.

  XPRO istovremeno obezbedjuje kompletnu tehničku podršku, održavanje, servis, obuku operatera, instalaciju mašina, snadbevanje potrošnim materijalima (toneri i kertridži ..) i rezervnim delovima.

  Višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti privređivanja, u sprezi sa mladim i stručnim prodajnim i servisnim timom, obezbedili su da XPRO predstavlja pouzdanog i fleksibilnog poslovnog partnera kojem je poslovni interes i zadovoljstvo korisnika najviši poslovni prioritet.

  * ŠTAMPAČI
  * KOPIR APARATI
  * MULTIFUNKCIJSKI APARATI
  * MAŠINE ZA PRODUKCIONU DIGITALNU ŠTAMPU
  * ŠIROKO FORMATNI SISTEMI
  Podaci firme ::::.
  Vojvode Tankosića 6
  Niš, 18000
  Srbija
  Tel.: 018/575-555
  Fax: 018/575-552
  Mapa

  Tržišna marka:

  • Katun
  • Konica Minolta
  • Mikops
  • Perfect
  • Ricoh Aficio

  service description:

  MIKOPS

  Perfekcija koju zaslužujete

  Mikops je osnovan 1996. godine. Pri samom početku smo krenuli sa jednom fotokopirnicom i u svom daljem poslovanju usmerili se u 2 pravca – Mikops-Uslužni centri i Mikops-Prodaja i servis.
  Mikops-Uslužni centri broji 4 fotokopirnice na dobrim lokacijama u gradu.
  Mikops-Prodaja i servis se deli na Veleprodaju i Servis od čega servis ima iskusno ljudstvo sa ovlašćenim certifikatima.
  Unazad nekoliko godina ima ugovore sa renomiranim svetskim proizvodjačima: RICOH, IPM, PERFECT
  a od 2008. godine Mikops je postao ovlašćeni partner za Niški region sa renomiranom firmom Konica Minolta.  MIKOPS d.o.o.
  Vojvode Tankosića 6, lok.5
  18000 Niš
  Serbia
  e-mail: info@mikops.rs
  e-mail: prodaja@mikops.rs

  Veleprodaja i servis
  Telefoni:
  +381 18 575-555
  +381 18 575-552
  +381 18 272-556
  +381 62 800 22 06
  e-mail: prodaja@mikops.rs

  Serviseri
  Vojinović Uroš 062 800 22 05
  Aleksandrović Miroljub - Miki 062 800 22 04
  Miletić Ivan 062 800 22 03
  e-mail: servis@mikops.rs


  Adrese i kontakt naših maloprodaja i uslužnih centara

  MIKOPS uslužni centar kod Pravnog fakulteta
  Topličina 2/2, Niš
  Tel: 018 4510 610, 4243 743

  PERFECT maloprodaja
  PC Ambasador, lok 13 (prizemlje u pasažu), Niš
  Tel: 018 517 200

  MIKOPS uslužni centar
  PC Ambasador, prizemlje lok.22, Niš
  Tel: 018 517 200

  MIKOPS uslužni centar
  Zgrada Medicinskog fakulteta, Bul. Z. Đinđića 81, Niš
  Tel: 060 0 400 487  vaše slike:

  Katun
Konica Minolta
Mikops
Perfect
Ricoh Aficio

fotokopir
  Podaci firme ::::.
  Sremska 8
  Niš, 18000
  Srbija
  Tel.: 018/258-102
  Fax: 018/518-091
  Mapa

  service description:

  VISN d.o.o.. Mi smo profesionalni proizvođači elektronskih LED sportskih semafora i drugih sistema za prikaz informacija. Molimo Vas, budite slobodni, razgledajte, nadamo se da ćete naći ono što tražite. Ukoliko ne nađete Vama potreban proizvod ili rešenje, obratite nam se, naš razvojni tim će vam rado izaći u susret!


  VISN d.o.o.
  Sremska 8
  Niš, 18 000
  Srbija

  Telefon:
  0038118258102 - biro
  0038118535170 - proizvodnja

  Fax:
  38118515091

  URL:
  www.visn.rs

  Email:
  office@visn.rs

  Radno vreme:
  Pon.-Pet.
  08:00-16:00 h

  Naš tim...

  G-din. Ivica Tomović
  Direktor
  Email:
  tomovic@visn.rs
  Mobilni:
  00381641908161

  G-din. Kurt Fey
  Dipl.-inž.
  -vlasnik
  Email:
  fey@visn.rs
  visn@eunet.rs
  Mobilni:
  00381648991901
  00491702450722

  G-din.. Goran Popović
  Rukovodilac proizvodnje
  Email:
  goran@visn.rs
  Mobilni:
  00381648991904

  G-din Bojan Karabašević
  Dipl.-inž.
  -inženjering
  Email:
  bojan@visn.rs
  Mobilni:
  00381648991907  vaše slike:

  apotekarski krst
  Podaci firme ::::.
  Vojvode Skopljanca 5
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  Tržišna marka:

  • Canon

  service description:

  Integra biro d.o.o. postoji od 1988. godine sa sedištem i predstavništvom u Beogradu, u Ulici Vojvode Skopljanca br. 5.
  Dugogodišnje postojanje, kao i veliki broj pravnih i fizičkih lica sa kojima sarađujemo najbolja su referenca našeg poslovanja.
  Integra biro vrši prodaju i servis proizvodnog programa Canon (fotokopir aparati, štampači, faks aparati).

  SERVIS I PRODAJA
  - Fotokopir aparati
  - Štampači (crno-beli, kolor)
  - Faksovi (laserski, inkjet)
  - Pixma
  - Laserski kertridži
  - Reciklaža

  vaše slike:

  Canon

biro oprema
fax aparati
  Podaci firme ::::.
  Batajnica Majora Zorana Radosavljevića 289
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011-84-84-052
  Fax: 01184-84-052
  Mapa

  Tržišna marka:

  • Canon

  service description:

  RIVAL COPY D.O.O. je preduzeće koje je spremno za svaku korektnu saradnju. Veliki broj naših komitenata kao što su preduzeća ali i sugradjani, daju nam za pravo da sebe stavimo medju vodeće i priznate firme u našoj branši. Od drugih nas izdvaja naše znanje i želja za dobrim poslovnim imidžom koje neprekidno održavamo već 17-tu godinu.

  PRODAJA I SERVIS
  Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja CANON biro opreme: fotokopir aparata, MF uredjaja, laserskih štampača i fax aparata kao i njihovo održavanje. Uz prodaju potrošnog materijala vršimo reciklažu tonera za laserske kertridže za više modela.

  Takodje možemo ponuditi širok spektar usluge visokog kvaliteta i brzine u oblasti štampe i fotokopiranja.
  USLUGA FOTOKOPIRANJA I ŠTAMPE vrši se na digitalnim canonovim aparatima nove generacije.
  U mogućnosti smo da vam ponudimo razne usluge koje se obično ne mogu dobiti u najvećem broju fotokopirnica.
  - kopiranje AO formata
  - stampa ao formata kolor ili crno-belo širine do 110 cm
  - skeniranje do 104 cm u koloru kao i brzo skeniranje dokumata i pravljenje pdf fajlova (50 strana u minuti)
  - koričenje: žicana i plastična spirala, termo korica
  - digitalna stampa do A3+ crno belo i kolor
  - stampa na printabilnim CD i DVD medijima.
  - graficka obrada
  - štampa na majicama

  Dodjite, posetite nas i uverite se.

  RIVAL COPY
  Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 289, Batajnica
  Telefon: 011/8484-052, 063/232-137 www.rivalcopy.co.rs
  snezana@rivalcopy.co.rs
  miroslav@rivalcopy.co.rs
  Podaci firme ::::.
  Kumodraška 170
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  Tržišna marka:

  • Canon
  • Lexmark
  • Samsung

  service description:


  COPY PLUS je osnovan 2001. godine sa namerom da zadovolji potrebe tržišta za pouzdanim servisom i dobavljačem birotehničke opreme. Rad servisa se zasniva na velikom iskustvu i konstantnim obukama za aktuelne modele kopir aparata, laserskih i matričnih štampača. Za svaki deo garantujemo ispravnost i funkcionalnost.

  vaše slike:

  Canon
Lexmark
Samsung
  Podaci firme ::::.

  service description:

  FOTOKOPIRNI APARATI, FISKALNE KASE I ŠTAMPAČI
  RAČUNARSKA OPREMA
  TELEKOMUNIKACIONA OPREMA
  PISAĆE I RAČUNSKE MAŠINE
  BROJAČICE NOVCA
  ELEKTRONSKE VAGE
  RECIKLAŽA KETRIDŽA.


  Servis je osnovan 1975. godine u Nišu. Pod imenom Sloga radi od 1986 godine. Glavna delatnost bila je servisiranje biro odnosno kancelarijskih aparata. Uglavnom su to fotokopirni aparata, štampači, faks uređaji i kalkulatori.

  U Agenciji za privredne registre kompanija je uvedena pod imenom:

  PRIVREDNO DRUŠTVO SERVIS SLOGA DOO NIŠ, TOPLIČINA 2

  ili skraćeno

  PREDUZEĆE SERVIS SLOGA DOO NIŠ

  Pretežna delatnost kompanije je 72500 - Održavanje i opravka kancelarijskih, računskih i računarskih mašina.
  Osim osnovne delatnosti (servisiranje biro i kancelarijskih uređaja) delatnost kompanije je proširena i prodajom fiskalnih kasa i uređaja raznih proizvođača, opreme za njih, fotokopirnih uređaja pre svega marke Canon, štampača, skenera, razne biro opreme (fax mašina, kalkulatora, brojačica novca), vaga i mesoreznica.

  U budućnosti planiramo proširenje prodajnog programa uz održanje standardno visokog kvaliteta usluga po kome smo i dosad bili poznati.

  Ostali podaci:

  • Tel/fax
   Tel.: 018/515-576, 
  • Tel/fax
   Tel.: 018/515-577, 

  Facebook