Podaci firme ::::.

service description:

Učenje jezika brzo, učenje jezika efikasno, kreativno i to sve bez stresa!
Učiti jezike lakše, učiti jezike kada imamo malo vremena, učiti kada sumnjamo u svoju izdržljivost u učenju!
Brzo naučiti engleski, nemački, španski itd. i znati ga stvarno koristiti u praksi.
- Da li su Vam poznate ove misli i zahtevi?
Sa Brainturbo tehnologijom na pragu smo nove ere! Puno njih su rekli “nisam verovao ali i kod mene je uspelo”!
Osnova svega je uređaj za razvijanje lične sigurnosti vrhunskog kvaliteta, koja je izuzetno efikasna. Tehnologija korišćena na ovom uređaju se bazira na časovima laboratorijskog učenja i (privatnim) časovima profesor-trener naizmenično. Sa Brainturbo tehnologijom za 3 meseca stičete znanje jezika sa kojim bez problema komunicirate!
Ako ste se umorili od drugih metoda,
Ako stvarno imate malo vremena za učenje,
Ako želite zahtevno, brzo, personalizovano učenje,
Ako Vam odnos cena-rezultat puno znači, na dobrom ste mestu!
Sa Brainturbo metodom reči se ne uče napamet i učenje vam postaje doživljaj! Da smo na pragu nove ere u učenju, uverite se lično!
Besplatna prezentacija Brainturbo tehnologije!
Čekamo Vas u DOO “Brainturbo Studio” .

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Luja Adamiča 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2607-993

service description:

Naš Studio nastao je u želji da poboljšamo uslove nastave u odnosu na neke druge škole stranih jezika sa kojima smo sarađivali. Primetili smo da mnoge ustanove ovog tipa ne nude dobre uslove za rad kao što su komforne učionice, kvalitetni udžbenici, sredstva za multimedijalnu nastavu (video, auditivna i kompjuterska sredstva, audio diskovi), dodatni materijali za polaznike, radne sveske za domaće zadatke, frazeološki priručnici... Mi smo se trudimo da u svoju nastavu stranih jezika uključimo sve potrebne vidove multimedijalne nastave i da svojim polaznicima ne uskratimo one pogodnosti modernog učenja koji se podrazumevaju svuda u svetu.Naš Studio nastao je u želji da poboljšamo uslove nastave u odnosu na neke druge škole stranih jezika sa kojima smo sarađivali. Primetili smo da mnoge ustanove ovog tipa ne nude dobre uslove za rad kao što su komforne učionice, kvalitetni udžbenici, sredstva za multimedijalnu nastavu (video, auditivna i kompjuterska sredstva, audio diskovi), dodatni materijali za polaznike, radne sveske za domaće zadatke, frazeološki priručnici... Mi smo se trudimo da u svoju nastavu stranih jezika uključimo sve potrebne vidove multimedijalne nastave i da svojim polaznicima ne uskratimo one pogodnosti modernog učenja koji se podrazumevaju svuda u svetu.
Podaci firme ::::.
Balzakova 43
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-62-362

service description:

Podaci firme ::::.
Jevrejska 22
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/425-542

service description:

Podaci firme ::::.
Železnička 42
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/64-10-755

service description:

Facebook