Podaci firme ::::.

service description:

Ukoliko ste u potrazi za najboljim otkupom automobila ili vozila drugih kategorija, ukoliko insistirate na profesionalnosti i ljubaznosti, ako Vam je bitno koliko ćete novca dobiti za svoje vozilo, onda Vam moramo reći da ovog trenutka možete da obustavite potragu.

Naša agencija Vam nudi sve navedeno, i više od toga. Naša najbolja preporuka jesu najpre svi korisnici naših usluga, kojih je bilo na stotine i stotine prethodnih godina, a zatim i naše ukupno iskustvo koje smo pažljivo sakupljali i učinili ga dostupnim Vama. Kod nas možete dobiti najviše cene otkupa svih vozila i marki automobila nevezano za godinu proizvodnje, stepen iskorišćenosti vozila i stanje u kome se trenutno nalazi.
Mi možemo da damo cenu svakom vozilu, koje Vi želite da date na otkup.

Pokrivamo tržište cele države, i dolazimo na adresu gde treba.


Nudimo Vam mogućnost besplatne procene vrednosti Vašeg automobila i vozila, jer mislimo da na samom početku naše saradnje treba da znate šta možete da očekujete.

Pored toga, ukoliko Vam je potrebna pomoć oko dokumentacije, pripreme vozila za transport, i ostalih pratećih poslova, mi smo tu za Vas.
Svi naši zaposleni obučeni su tako da su im zahtevi klijenata uvek na prvom mestu, uvek prioritet na spisku zaduženja. Sve potrebne informacije možete dobiti pre završenog otkupa, i možete pitati šta god poželite, naše ljubazno osoblje imaće odgovor na sva Vaša pitanja.

Otkup svih vrsta novih ili starih automobila, otkup kombi vozila i pikapova, otkup motora i skutera, otkup kamiona i svih ostalih vozila možete da završite sa nama.
Ne postoje nikakva ograničenja, niti uslovi dogovora, važno nam je samo da imate želju da sarađujete sa nama u vezi sa otkupom i stvar je rešena.


Otkup vozila

Otkup vozila svih vrsta i namena vršimo za vas po najboljoj ceni bilo gde na teritoriji cele Srbije. Javite nam se i zaradite već danas. Isplaćujemo vas u kešu na licu mesta, odmah i sada. Proverite zašto smo na dobrom glasu i zašto nas klijenti cene i preporučuju. Realna cena i profesionalnost, to su naše najbolje karakteristike.

Otkup automobila

Otkup vozila i automobila možemo obaviti već za sat vremena, u zavisnosti od vašeg mesta prebivališta. Otkupljujemo nova, polovna, stara vozila i automobile. Bavimo se i otkupom havarisanih, raubovanih vozila, kao i oldtajmera i taksi vozila. Od vas smo spremni da otkupimo i kamione, kombij vozila, pikapove, motore, SUV vozila, vespe i sve ostale dvotočkaše i četvorotočkaše.

Otkup polovnih vozila Beograd

Sigurni smo da niste ni znali da vam se u garaži ili dvorištu krije potencijalna zarada? Upravo tako. Ono što vi smatrate teretom, mi vimo kao priliku za otkup, a vi treba da vidite kao priliku za zaradu. Uradićemo za vas i besplatnu procenu vozila na licu mesta. Možemo da vam ponudimo da besplatnu procenu uradimo i putem telefona ili mailom, ako to vama više odgovara.


Otkup vozila kontakt

Pozivamo vas da nam se javite i pitate sve što vas zanima u vezi sa otkupom vozila. Imamo obučene i iskusne agente, koji će vam ponuditi daleko bolju cenu od bilo koje auto kuće.

Koja vozila otkupljujemo?

Otkupićemo vaše vozilo sa lizinga, ili čak i ako nije registrovano i u voznom stanju. Sve što imate i nudite, nas zanima. Ne interesuje nas pređena kilometraža, stanje vozila, godište, boja ili model. Jedino je važno da vi imate dokaz o vlasništvu.


Jednostavna procedura

Svom ostalom papirologijom se bavimo mi. Vi ste u tom domenu sasvim rasterećeni. Vaše je samo da poželite da zaradite na svom vozilu i da nam se javite. Mi preuzimamo dalje.


Isplata odmah

Kako smo već napomenuli, nakon besplatne procene, naši agenti će vam izneti ponudu. Sigurni smo da ćete biti prijatno iznenađeni. I ne samo to, već vas možemo isplatiti istog dana u kešu na ruke.

Radno vreme naše agencije se prilagođava Vašim potrebama, tako da možemo da zakažemo sastanak kad god Vama to odgovara.
Brzi smo i vrlo ekspeditivni u poslovanju, tako da se nemojte iznenaditi ukoliko sav posao završimo u roku od 24 časa.
Trudimo se da održimo tempo po kome smo prepoznatljivi, da od Vas otkupimo što više automobila i vozila i što veći broj naših sugrađana usrećimo.

U našem asortimanu usluga možete naći sve što Vam je potrebno, kako biste mogli bez stresa i napora da prodate Vaše vozilo, a naš cilj jeste da proces otkupa automobila i vozila za Vas obavimo profesionalno, kvalitetno i pre svega efikasno, jer želimo i Vas da upišemo na spisak naših srećnih i zadovoljnih klijenata.


POSETITE NAS NA:
facebook.com/Otkup.Vozila.Srbija/timeline/

vaše slike:

Auto Vozila
automobil
otkup automobila
otkup automobila Beograd
otkup havarisanih automobila
Podaci firme ::::.
Pariske komune 20
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/319-6526

service description:

Podaci firme ::::.

Sremčica, 11253
Srbija
Tel.: 012/530-967

Kategorije:

service description:

Automobili

Facebook