Podaci firme ::::.

service description:

Laboratorija Lipo Kozmetika proizvodi bioaktivnu i profesionalnu kozmetiku za negu lica i tela od 1998. godine. Proizvodi su svrstani u linije Lipo cosmetics i Lipo dermatics. Obe linije karaktetriše prisustvo visokih koncentracija bioaktivnih supstanci u preparatima. Laboratorija proizvodi preparate za negu lica i tela na bazi liposoma, voćnih kiselina, algi, etarskih ulja, biljnih ekstrakata i derivata kvasca.

Linija Lipo cosmetics je namenjena aktivnoj nezi zdrave kože, dok je linija Lipo dermatics namenjena saniranju odredjenih problema na koži. Pored ovih linija, proizvodi i letnji program - preparate iz kolekcije Lipo sun, namenjene zaštiti od sunca i saniranju štetnog delovanja UV zraka.

service description:

Uvoznik i distributer Gerovital anti-aging kozmetike

Gerovital kozmetika jeste Rumunski eliksir večne mladosti, koji je ponovo hit kako u većim Evropskim gradovima tako i u svetu. Gerovital kozmetika je gerijatrijski tretman sa čudesnim rezultatima u prevenciji starenja, sadrži sve supstance koje su na prirodnoj bazi od biljnih i vitaminskih ekstrata vrhunskog kvaliteta bez dodatnih konzervansa. Gerovital sastojci u proizvodima su različiti u zavisnosti od namene,uglavnom sadrže hijaluronsku kiselinu,ekstrat krastavca,glinu,prirodni antioksidans, sastojke koji stimulišu proizvodnju novog kolagena i sastojak kao izvora čiste energije koji regeneriše kožu sa neophodnim vitaminima. Gerovital kozmetika je razvijena po originalnalnoj formuli koja je kreirala Dr.Ana Aslan. Proizvodi se od davne 1967godine.

Gerovital kozmetika je bila tajna mladalačkog izgleda, dobrog raspoloženja i vitalnosti čuvene Marlene Ditrih, Salvadora Dalia, Tita i mnogih drugih poznatih ličnosti.

Gerovital kozmetika je namenjena uglavnoj ženskoj populaciji, ali određene proizvode može koristiti i muška populacija,Starosno doba je u u zavisnosti od proizvoda od 20godina do pozne starosti. Akcenat je na podmlađivanju zrelije kože,smanjenju osetljivosti kože,zaštita kože od uv zraka,izbeljivanje i korekcija tamnih fleka,čišćenje, hidriranje i toniranje same kože.

Efekti korišćenja Gerovital kozmetike je vidno poboljšanje same kože,smanjenje bora, hidrirana, zdrava i svilenkasta koža.Naravno da svaka koža nije ista i treba

Facebook