Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Izuzetno efikasne metode rada i obučavanja (za ne tako kratak rok) formiraće vas kao osobu koja će znati da računar iskoristi na pravi način u vašem poslu.Kursevi su prilagođeni apsolutnim početnicima kao i onima koji već poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje praktično primene...


PROGRAMI

NODCOM izrađuje programe u zavisnosti od zahteva klijenata. Na taj način nastali su veoma popularni i korisni programi. Naročito izdvajamo 1D CUT MASTER program - program za kalkulaciju što manjeg utroška žice za stovarišta. Takođe, veoma popularan program je i program za rad ugostiteljskih objekata i program za evidenciju prisustva radnika na poslu (dolazak i odlazak).


DOWNLOAD

Download besplatnih programa.


CNC

Rad na CNC mašinama, Iznamljivanje CNC mašina.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-36-083

service description:

Ukoliko vam je potreban brz, pouzdan, lak za korišćenje i pregledan knjigovodstveni program - na pravom ste mestu.

Programi su kompletno na srpskom jeziku (latinična i ćirilična verzija) i potpuno prilagođeni za rad sa našim slovima, formatom datuma i brojeva
Sve komponente programa su potpuno legalne, nije potrebno da naknadno ulažete u dodatni prateći softver, sem operativnog sistema (Windows XP, Vista ili 7) ne trebaju vam drugi skupi programski paketi.
Pri instalaciji programa nije potrebno nikakvo posebno prilagođavanje sistema. Rad u mreži je potpuno komforan i brz.
Modernog dizajna, izrađeni na .NET platformi sa bazom na SQL serveru, pružiće Vam sve što ste navikli da ima pravi Windows program.

Nemojte nam verovati na reč - pozovite nas da vam organizujemo prezentaciju rada programa.
Podaci firme ::::.
Braće Ribnikara 52.
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/421-111
Fax: 021/421-111

service description:

Facebook