Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/530 900
Fax: 024/556 922

service description:

Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/ 530 900
Fax: 024/556 922

service description:

SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA

Psima, kao i ljudima, neophodna je pravilna i svakodnevna higijena koja može sprečiti mnoge zdravstvene probleme. Osnovna higijena pasa podrazumeva kvalitetnu i izbalansiranu ishranu, potom povremeno kupanje pasa, redovno raščešljavanje i češljanje, čišćenje predela oko očiju, ušiju, skraćivanje noktiju i redovno održavanje zuba.

Sve usluge ovog tipa, ponuđene su u pet šopu "Pet Svet 024", koji nudi širok asortiman prvoklasne hrane za Vašeg ljubimca. Neki segmenti higijene pasa, poput skraćivanja noktiju, zahtevaju rad stručnog osoblja za to, pa je tako, od prošle nedelje, u Pet Svet-u 024, koji se nalazi preko puta Poliklinike Sente, otvoren salon za pse u kojem je Vašem ljubimcu omogućeno kupanje, feniranje, čišćenje ušiju, skraćivanje noktiju.

Postoje razne zablude vezane za adekvatno kupanje pasa.Tako na primer, mnogi koriste bebi šampon što je greška, kažu veterinari. Sa druge strane ima onih koji na svog ljubimca stavljaju svoj parfem što isto ne bi smeli.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2382-626

service description:

Husse je nastao u Švedskoj 1987. godine. Tom Eliasson je imao jednostavnu poslovnu ideju: dostavljanje hrane visokog kvaliteta za pse i mačke direktno na vrata kupaca. Nudimo kvalitetne proizvode, a pošteđujemo Vas i neprilika sa nošenjem teških kesa pseće hrane do Vašeg doma! Sve veći broj kupaca širom Evrope otkriva prednosti kupovine Husse proizvoda. Imamo preko 200,000 stalnih kupaca u 18 država, uključujući Švedsku, Norvešku, Švajcarsku, Nemačku, Belgiju, Italiju, Francusku, Irsku i mnoge druge... Husse je mreža franšiza sa više od 500 franšiza i preduzetnika širom Evrope i širimo se iz dana u dan. Ako već niste Husse kupac, zašto ne biste isprobali naše visoko kvalitetne proizvode i izvrsnu uslugu-mislimo da nećete požaliti i sigurni smo da će vam Vaš ljubimac biti zahvalan.Hrana i oprema za pse
Suva hrana za pse
Profesionalna suva hrana
Hrana u konzervi za pse
Poslastice za pse
Prehrambeni dodaci za pse
Higijenski proizvodi za pse
Oprema za pse


Hrana i oprema za mačke
Suva hrana za mačke
Hrana u konzervi za mačke
Poslastica za mačke
Prehrambeni dodaci za mačke
Pesak za mačke
Higijenski proizvodi za mačke
Mačiji dodaci


Proizvodi za konje
Prehrambeni dodaci za konje
Poslastica za konje
Proizvodi za negu konja
Podaci firme ::::.
Novosadska 52а
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011 30 76 746
Fax: 011 31 66 086

service description:

Perfect Produkt d.o.o.

Preduzeće Perfect Produkt je osnovano 1993. godine i specijalizovano je za hranu i opremu za kućne ljubimce, lov i ribolov.
Naši prvi proizvodi bili su iz sopstvene proizvodnje: vitamini i minerali za kućne ljubimce u obliku tableta.
Vrlo brzo povećavali smo broj naših proizvoda u segmentu hrane i dodataka hrani za kućne ljubimce, ali i primame i atrakta za sportski ribolov.
Pored veletrgovine, preko koje smo plasirali svoje proizvode u zemlji, u to vreme otvaramo i prvu maloprodajnu prodavnicu u okviru preduzeća.
Zbog rasta tržišta i veće potražnje za proizvodima 1996. godine, u okviru veletrgovine, uključujemo i proizvode drugih proizvodjača, pa i svetskih brendova, Master Food, Eukanuba, Nestle Purina, Royal Canin…
Rejting smo gradili na principu da se na jednom mestu mogu naći svi traženi proizvodi za kućne ljubimce. U segmentu veletrgovine danas radimo direktnu distribuciju za Srbiju i sarađujemo sa više od 1.800 komitenata.
Godine 1998. počinjemo sa samostalnim uvozom. Danas imamo ugovore o uvozu i distribuciji sa poznatim inostranim proizvođačima: Josera (Nemačka), ATM (Francuska), Conserverie (Francuska), Vitakraft (Nemačka), Pet Hungaria Provimi (Mađarska), Selim s.a.s. (Italija), Laviosa (Italija), Solvay (Italija), Hobby (Poljska), Flamingo (Belgija), Laboratories Hery (Francuska), Oazis (Grčka), Mustad (Norveška), D.A.M. (Nemačka).
Sa otvaranjem maloprodajnih objekata počinjemo 2004. godine, tada jedinstvenih u jugoistočnoj Evropi.
Preduzeće Perfect Produkt je vlasnik više robnih žigova koji su dobro pozicionirani i poznati na domaćem tržištu (Star Pet, Star Fish, Multikraft, Box, Best Line...).
Lokacija

U sastavu proizvodnje se nalazi:
Proizvodni pogon tableta,
proizvodni pogon hrane za kućne ljubimce,
proizvodni pogon primame za sportski ribolov,
pogon pakovanja,
svi opremljeni mašinama i opremom.
Proizvodni pogoni su smešteni u Starim Banovcima, 20 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 440 m² .
Centralni i carinski magacini su smešteni u Novim Banovcima, 15 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 2.500 m² .
Veleprodajni magacin i kancelarije se nalaze u Beogradu, odnosno u Zemunu, na površini od 350 m².
Rast

Perfect Produkt d.o.o. beleži stalan rast obima poslovanja od 15 do 20 posto na godišnjem nivou. Lideri smo u plasmanu hrane i opreme za kućne ljubimce u Srbiji. To je rezultiralo prodajom oko 3.500 tona hrane u 2008. godini.
Tokom 2008. godine odvajamo sistem maloprodaje od matične firme i on nastavljaja da posluje kao samostalno preduzeće.
Zaposleni

Raste broj zaposlenih i 2008. godine imali smo više od 100 zaposlenih.
________
Perfect Produkt d..o.o.
Novogradska 52a, 11080 Zemun
Matični broj 06722059,
šifra delatnosti 15720, PIB 101712864
Tekući račun 285-1501000000553-31 Volsbank AD Beograd
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 32
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/532-596

service description:

O nama

Europet je osnovan sa željom da se vlasnicima kućnih ljubimaca omogući da na jednom mestu pronađu kompletan asortiman hrane, opreme, igračaka, kozmetičkih proizvoda i lekova uz savet veterinara i stručnog osoblja.

Premisa savremenog života, sa sve manje slobodnog vremena, je da ga ne trošimo u potrazi za stvarima koje možemo da uradimo na jednom mestu.

Upravo naš i Vaš Centar za kućne ljubimce Europet Vam to omogućava sa svojih 150m² izložbeno prodajnog prostora.
Naš slogan zbog toga i jeste: Ljubimci na prvom a Vi na pravom mestu!

Veterinarska apoteka, kao naš sastavni deo, nudi kozmetičke proizvode, dijetetske proizvode, lekove i pomoćna sredstva.

Pomoć veterinara je još značajnija pri odabiru pravih namirnica i vrste opreme da bi se naš ljubimac pravilno razvijao.

Sa redovnim promocijama različitih proizvođača želimo da Vam omogućimo da se upoznate sa novim prozvodima bez obaveze da kupujete celo pakovanje hrane.

Europet želi da bude mesto na kojem ćete se informisati o aktuelnim trendovima o odgajanju Vašeg ljubimca. Redovnim praćenjem svetskih tokova, omogućavamo Vam da dođete do najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.

Široka lepeza proizvođača koje predstavljamo pruža Vam mogućnost izbora najadekvatnijeg za Vaše potrebe.

Prijavljivanjem na naš Newsletter (online ili ispunjavanjem upitnika u Centru) prvi dobijate informacije o akcijama koje organizujemo.

Oglasna tabla u Centru je tu za Vas da oglasite novo leglo, da potražite izgubljenog ljubimca, da poklonite životinju ili ako želite da usvojite ljubimca. Online oglasna tabla na našem sajtu je mesto gde ćemo takođe postaviti Vaš oglas.

Europet klub kartica kao stimulacija za verne članove daje Vam mogućnost ostvarivanja popusta u Centru.

Srdačno Vaš,Europet tim
Cara Dušana 32
21000 Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/532-596
Email: office@europet.rs

Podaci firme ::::.
Dalmatinska 84
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063 269 336
Fax: 011 334 7594

service description:

Frizerski salon za pse i mačke
Podaci firme ::::.
Branimira Ćosića 8/a
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 064/125-1299

service description:

proizvodnja i prodaja hrane za kućne ljubimcePet shop MAXVIT postoji vec 16 godina. Bavi se proizvodnjom i prodajom hrane i opreme za kucne ljubimce.
Pored toga u nasoj prodavnici mozete naci kozmetiku, odelca, vitamine za Vase kucne ljubimce. Takodje moxete kupiti ribice, kornjace, papagaje, hrcke, morske prasice, leminge, skocimisa, i mnoge druge Vama drage zivotinje.

Facebook