Podaci firme ::::.

service description:

U "STASY" prodavnicama možete naći veliki asortiman različitih vrsta vatrometa, vojne opreme, hrane, igračaka i druge za kućne ljubimce kao i opreme za lov.

"STASY" d.o.o. army shop poseduje širok asortiman vojne odeće: pantalone, košulje, jakne, vojne obuće i kapa.

"STASY" d.o.o. pet shop pruža veliki asortiman proizvoda za kućne ljubimce.

Tretiranje teniskih terena

Zadržavanje vlage na terenu postižemo nanošenjem takvog rastvora na teren, koji vlagu iz donjih slojeva tla, kao i iz atmosfere stalno zadržava na terenu. Kako na ovaj način sprečavamo stvaranje prašine, nema potrebe za višestrukim dnevnim polivanjem.

Na ovaj način postižemo uštedu potrošnje vode, radne snage, i što je najvažnije teren nam je stalno u perfektnom stanju sto se tiče vlažnosti.

Efekat antiprašine traje celu sezonu, tako da je poželjno tretiranje podloge izvršiti na početku sezone. Nakon izvršenog tretiranja, teren ne zahteva više održavanja-polivanja do kraja sezone.

Tretiranje teniskih terena, od momenta delovanja pa do korišćenja istog terena zahteva 24 sata. Nakon isteka 24 sata teren se može u potpunosti koristiti.

Sredstvo koje se koristi u antiprašinskom delovanju je ekološki bezbedno.

vaše slike:

amaterska pirotehnika
baklje
baterije vatrometne
box vatrometi
čizme
džemperi jakne
Džepni noževi
hobi program
Hrana za kućne ljubimce
hrana za mačke
hrana za pse
hrana za ptice

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ODGAJIVAČNICA PRUGASTE VEVERICE

HRANA

Osnovna hrana veverice je neprženo i neljušteno soncokretovo seme, oko supena kašika na dan. Zatim: orah max. 1/4 na dan, lešnik oljušten ili ne max. 1 na dan, povremeno: kikiriki, mlad kukuruz, seme kudelje, susam, pinjoli. Jabuke svaki dan 1/4, kupus, salata, šargarepa, žir, listovi od maslačke, listovi španaća, lubenica bez špice, grožđe, šljiva bez špice i razna voća po mogućnosti. Brašnene crviće, kuvano pileće belo meso, skakavce povremeno po mogućnosti, u malim količinama. Keks petit beure, sir, kuvana rendana jaja, palačinke, piškote povremeno. Svaki dan da ima svežu vodu!

***Koštice od kajsije, badem, špice jabuke ZABRANJENO dati jer su otrovne za veverice.

Vevericu hraniti umereno jer može da se ugoji, pa će biti lenja i nesklona za parenje.

Hranu pojačati jedino kad je ženka skotna i kad hrani svoje mladunce.

VAŽNO

***Vevericu ne hvatati rukom, ne dirati dok spava, pojedinačno držati u kavezu.
***Vevericu uzeti od odgajivača dok je mlada, ne uzeti uhvaćene u divljini – one su divlje.
***Veverice žive oko 10-12 godina, veličina oko 10 cm + 10 cm rep.
***Kavez da ima minimum 0.4 m3. Max. razmak okica žica za kavez 1.5*1.5 cm. U kavezu treba da bude kućica za spavanje u koju treba staviti do polovine sušenu travu, seno, slamu ili vatu - NE PILJEVINU!
***U ugao kaveza staviti čvrstu posudu sa peskom u koju će vršiti svoje potrebe i koju treba menjati svaki 2-4 dan.
***Posuda za vodu treba da bude čvrsta, stabilna i plitka.
***Posuda za hranu treba da bude čvrsta, teška i stabilna.

PRIPITOMLJIVANJE

Veverice su izuzetno radoznala stvorenja. Mogu se pripitomiti brzo i lako, ako imate vremena i strpljenja. Pripitomiti se može najlakše sa njenom omiljenom hranom.
Prvo veverica mora da se navikne na novo mesto, što potraje i do 3-7 dana, zatim treba da upozna vas i vaš glas. Možete prvih nedelju dana vevericu staviti u kavez bez kućica za spavanje, da ne bi imao mesto za sakrivanje i da bi vas video i čuo svaki dan, stim da postavite malo sena ili slamu gde bi mogao spavati. Posle prilikom postavljanja kućice jako paziti da veverica ne pobegne. Ovo je samo jedna od mogućnosti navikavanja, nije obavezno. Ne pravite nagle pokrete ispred kaveza. Jedan ili dva dana ne dati hranu, zatim uzmite komad oraha, lešnika ili njenu omiljenu hranu i držite strpljivo u ruci van kaveza na žici, dok veverica ne dođe da ga uzme. Nakon par dana kada već uzima hranu iz ruke, probati isto to uraditi tako da šaku oprezno gurnete u kavez pazeći da veverica ne pobegne i isto tako strpljivo čekati dok ne uzme hranu od vas.
Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/ 530 900
Fax: 024/556 922
Mapa

service description:

SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA

Psima, kao i ljudima, neophodna je pravilna i svakodnevna higijena koja može sprečiti mnoge zdravstvene probleme. Osnovna higijena pasa podrazumeva kvalitetnu i izbalansiranu ishranu, potom povremeno kupanje pasa, redovno raščešljavanje i češljanje, čišćenje predela oko očiju, ušiju, skraćivanje noktiju i redovno održavanje zuba.

Sve usluge ovog tipa, ponuđene su u pet šopu "Pet Svet 024", koji nudi širok asortiman prvoklasne hrane za Vašeg ljubimca. Neki segmenti higijene pasa, poput skraćivanja noktiju, zahtevaju rad stručnog osoblja za to, pa je tako, od prošle nedelje, u Pet Svet-u 024, koji se nalazi preko puta Poliklinike Sente, otvoren salon za pse u kojem je Vašem ljubimcu omogućeno kupanje, feniranje, čišćenje ušiju, skraćivanje noktiju.

Postoje razne zablude vezane za adekvatno kupanje pasa.Tako na primer, mnogi koriste bebi šampon što je greška, kažu veterinari. Sa druge strane ima onih koji na svog ljubimca stavljaju svoj parfem što isto ne bi smeli.
Podaci firme ::::.
Jurija Gagarina 155a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša ponuda je sledeća:

Hrana za kućne ljubimce
Psi
Mačke
Ptice i glodari
Ribice i kornjače
Medicinska hrana
Lekovi i sredstva protiv buva i krpelja
Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju
Oprema, igračke i kozmetika
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Makedonska 43
Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pet market:
Hrana za kućne ljubimce, oprema za kućne ljubimce, nega za kućne ljubimce....

* hrana za pse
* zdravlje pasa
* ležaljke i prostirke
* ogrlice, povoci, korpe, odeća
* kozmetika
* obuka psa

* hrana za mačke
* dodatna oprema za mačke

* ptice i sve za ptice

* male životinje

* akvaristika

* teraristika
Podaci firme ::::.
Beogradski put 110
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Želite da kupite hranu ili opremu za glodare? Tu smo! Želite da kupite hranu ili igračku za mačku ili psa? Tu smo! Želite da kupite hranu ili preparate za akvarijum? Možda hranu ili novi kavez za papagaja ili Vašu pticu.... i tako dalje.... tu smo 024 samo za Vas!

Hrana za kućne ljubimce
Psi
Mačke
Ptice i glodari
Ribice i kornjače
Medicinska hrana
Lekovi i sredstva protiv buva i krpelja
Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju
Oprema, igračke i kozmetika
Podaci firme ::::.
Rudić ulica 2
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Pet box je specijalizovani web shop za kućne ljubimce. Bilo da kupujete za svog ljubimca ili za potrebe odgajivačnice, azila ili pansiona u našem ogromnom asortimanu pronaćićete veliki izbor hrane, poslastica, odeće, sredstava za higijenu i drugih potrebština koje će učini život Vašeg ljubimca još udobnijim.

Za Vaše ljubimce smo odabrali samo najboje, a potvrdu kvaliteta brendova Trixie, Royal Canin, Happy Dog, Farmina i mnogih drugih, dobili smo od ljubimaca širom sveta. Naša maskota - Petko, biće tu da Vam pomogne da se orijentišete na sajtu i da Vam kupovinu učini zanimljivijom.
Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/530 900
Fax: 024/556 922
Mapa

service description:

Sve što je potrebno za vaše ljubimce, od hrane, igračaka, kreveta, a uskoro će biti otvoren i manikir, pedikir i hotel za kuce i mace.

Pet Svet 024 raspolaže sa skoro 100 kvadratnih metara prodajnog prostora i nalazi se u ulici Jo Lajoša br. 5 preko puta poliklinike Sente.

Vlasnici kućnih ljubimaca mogu u prodavnici da pronađu proizvode za sve kućne ljubimce od svih najvećih proizvođača hrane i opreme od kojih je posebno interesantna italijanska Farmina koja se u poslednjih nekoliko godina značajnim kvalitetom proizvoda i povoljnim cenama pozicionirala na tržištu uz najveće svetske proizvođače hrane, naravno, tu su i Royal Canin, Purina-Nestle, Friskies, Hils, Festi, Gimpet, RafineCross, Pedigre, Versele-Laga, Padovan, Animonda, Whiskas i mnogi drugi.

Pet Svet 024 nudi i veliki izbor opreme za kućne ljubimce od ležaljki preko povodaca, ogrlica, četaka, kaveza, kućica i mnogih drugih proizvoda poznatih svetskih proizvođača od kojih bi izdvojili Cani Amici i Trixie.

Ispred same prodavnice nalazi se i veliki besplatan parking a radno vreme je od 09 do 20 sati, nedeljom od 08 do 12 sati.

Dođite, očekujemo Vas sa vašim kućnim ljubimcima!
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2382-626
Mapa

service description:

Husse je nastao u Švedskoj 1987. godine. Tom Eliasson je imao jednostavnu poslovnu ideju: dostavljanje hrane visokog kvaliteta za pse i mačke direktno na vrata kupaca. Nudimo kvalitetne proizvode, a pošteđujemo Vas i neprilika sa nošenjem teških kesa pseće hrane do Vašeg doma! Sve veći broj kupaca širom Evrope otkriva prednosti kupovine Husse proizvoda. Imamo preko 200,000 stalnih kupaca u 18 država, uključujući Švedsku, Norvešku, Švajcarsku, Nemačku, Belgiju, Italiju, Francusku, Irsku i mnoge druge... Husse je mreža franšiza sa više od 500 franšiza i preduzetnika širom Evrope i širimo se iz dana u dan. Ako već niste Husse kupac, zašto ne biste isprobali naše visoko kvalitetne proizvode i izvrsnu uslugu-mislimo da nećete požaliti i sigurni smo da će vam Vaš ljubimac biti zahvalan.Hrana i oprema za pse
Suva hrana za pse
Profesionalna suva hrana
Hrana u konzervi za pse
Poslastice za pse
Prehrambeni dodaci za pse
Higijenski proizvodi za pse
Oprema za pse


Hrana i oprema za mačke
Suva hrana za mačke
Hrana u konzervi za mačke
Poslastica za mačke
Prehrambeni dodaci za mačke
Pesak za mačke
Higijenski proizvodi za mačke
Mačiji dodaci


Proizvodi za konje
Prehrambeni dodaci za konje
Poslastica za konje
Proizvodi za negu konja
Podaci firme ::::.
Oslobođenja 25
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Royal Vet iz Beograda posvećen vašim ljubimcima, njihovom zdravlju i lepoti, ugodnom životu.

Royal Vet pravi značajne investicije u promociji proizvoda koji unapređuju zdravlje, dobrobit svih vrsti životinja.Prednost proizvoda koje mi zastupamo i distribuiramo u oblasti Zdrave ishrane, parazitske kontrole i prevencije bolesti je njihov prepoznatljiv kvlitet širom sveta i zahvaljujući Royal Vetu i u Srbiji.Vodeći fokus Royal Veta su njegovi partneri i stručni sradnicii koji zajedno daju veću vrednost svakom proizvodu kojeg mi zastupamu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"M&J TRADE" doo je preduzeće specijalizovanao za trgovinu sa hranom i opremom za kućne ljubimce.
Podaci firme ::::.

service description:

Naša ambulanta nudi sledeće usluge:

- klinički pregled
- program vakcinacije pasa
- program vakcinacije mačaka
- krvne i parazitološke pretrage
- hirurške intervencije
- porodiljski zahvati
- stomatološki zahvati
- pregledi i lečenje ptica i egzotičnih životinja
- stručni saveti
- laboratorijska ispitivanja
- EKG
- ultrazvuk
- homeopatija

Veterinarska ambulanta za male životinje "Bilja & Olja" otvorena je 06.02.2006. sa željom da stečeno znanje i iskustvo primenimo na način za koji smatramo da je najbolji. Verujemo da svaki naš pacijent zaslužuje prijatan ambijent i lepu reč ali pre svega punu pažnju, stručnost i maksimalano zalaganje veterinara. Takođe, mislimo da Vlasnici imaju puno pravo da budu obavešteni o dijagnozi i toku terapije koja se sprovodi nad njihovim ljubimcima.

Naša ambulanta je opremljena savremenim uređajima tako da možemo da garantujemo brzu, tačnu i efikasnu dijagnozu koja nam potom omogućava brzu i uspešnu intervenciju ukoliko je Vaš ljubimac u opasnosti. U našoj ambulanti posebnu pažnju posvećujemo preventivnim merama jer verujemo da je to najsigurniji i najbolji način za dug i zdrav život Vaših ljubimaca.
Podaci firme ::::.
Vračar Kursulina 39
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

O nama

HAPPY DOG CLUB

Nalazimo se u samom centru Beograda, na Kaleniću. U prostoru od 50 m2, potrudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus i potrebe.

Naš asortiman čine: premium hrana za pse, premium hrana za mačke, oprema za pse ,oprema za macke...... jednom rečju sve za kućne ljubimce. Od poznatijih brendova držimo - Happy Dog, Trixie, Royal canin, Hills, Natural & Delicouse, Eco Pet, Dr.Allders, Pedigre, Friskis, Whiskas, Animonda, Prestiz, Padovan, Signor Gatto, Simba...

Kod nas možete resiti dilemu, šta kupiti detetu, prijateljici... za rođendan. Poklonite im kućnog ljubimca. Činčila, Degu (veverica), Kunić, Roborovski hrčak, Leming, Morsko prase, Japanski vrtimiš, Nimfa, Tigrica su u našoj stalnoj ponudi. Možemo se pohvaliti i velikim izborom kaveza i opreme za glodare i ptice.

Funkcionišemo kao CLUB, tako da svaki naš potrošač sa članskom kartom (članska karta je besplatna) može ostvariti određene povlastice i popuste. A naši najverniji članovi stiču pravo na VIP karticu, koja omogućava stalni popust od 10%.

Ako ste prezaposleni, ne možete da nosite teško... mi ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu sve što Vam je potrebno. KUCNA DOSTAVA je 150 din, za vrednost naručene robe preko 1000 din, za bilo koji deo grada.

Kontakt

Happy Dog Club

Adresa:
Kursulina 39 (Kod Kalenić pijace)

Vračar - 11000 Beograd

Srbija

Tel:
011/ 244 07 09 ; 063/ 485 663

Fax:
011/ 243 04 26E-mail:
happydog.club@sbb.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak-Petak : 8.30 h - 20.30 h

Subota: 8.30 h - 16.30 h

Nedelja: 8.30 h - 14.30 h

vaše slike:

hrana za golubove
Podaci firme ::::.
JOVANA SUBOTICA 11
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Želim da obavestim sve posetioce sajta da je otvoren PET SHOP NS EXOTICS u Novom Sadu, ulica Jovana Subotića 11. Akcenat će biti na egzotičnim životinjama i opremi i hrani za iste, ali će nuditi i širok asortiman proizvoda za pse,mačke,ribice,ptice i glodare. Redovno će biti organizovana predavanja i prezentacije o egzotičnim i drugim životinjama, tako da budite u toku. Biće nam drago da nas posetite i podelite sa nama Vaše utiske. Budite u toku i na našoj Facebook stranici : Pet shop NS exotics.

Dobrodošli na stranicu odgajivačnice egzotičnih životinja NSexotics koja se nalazi nadomak Novog Sada. Cilj ove prezentacije je da posetiocima približi, koliko je to moguće, svet egzotike i načine čuvanja nekih od vrsta sa kojima smo imali iskustva proteklih 7-8 godina. U odgajivačnici su najbrojniji paukovi, tj. tarantule, koje broje preko 50 vrsta u svakom momentu. Imamo 5-6 vrsta guštera i 10-15 vrsta zmija. Sve životinje koje se nude su iz našeg privatnog odgoja i nijedna nije iz divljine. Sve su prijavljene po trenutnim propisima i zavedene u ministarstvu. Redovno se objavljuju novi tekstovi pa svratite ponovo. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno me kontaktirajte momcilo@nsexotics.net . Facebook stranica odgajivačnice je : NS exotics fan-page.
Podaci firme ::::.
Novosadska 52а
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011 30 76 746
Fax: 011 31 66 086
Mapa

service description:

Perfect Produkt d.o.o.

Preduzeće Perfect Produkt je osnovano 1993. godine i specijalizovano je za hranu i opremu za kućne ljubimce, lov i ribolov.
Naši prvi proizvodi bili su iz sopstvene proizvodnje: vitamini i minerali za kućne ljubimce u obliku tableta.
Vrlo brzo povećavali smo broj naših proizvoda u segmentu hrane i dodataka hrani za kućne ljubimce, ali i primame i atrakta za sportski ribolov.
Pored veletrgovine, preko koje smo plasirali svoje proizvode u zemlji, u to vreme otvaramo i prvu maloprodajnu prodavnicu u okviru preduzeća.
Zbog rasta tržišta i veće potražnje za proizvodima 1996. godine, u okviru veletrgovine, uključujemo i proizvode drugih proizvodjača, pa i svetskih brendova, Master Food, Eukanuba, Nestle Purina, Royal Canin…
Rejting smo gradili na principu da se na jednom mestu mogu naći svi traženi proizvodi za kućne ljubimce. U segmentu veletrgovine danas radimo direktnu distribuciju za Srbiju i sarađujemo sa više od 1.800 komitenata.
Godine 1998. počinjemo sa samostalnim uvozom. Danas imamo ugovore o uvozu i distribuciji sa poznatim inostranim proizvođačima: Josera (Nemačka), ATM (Francuska), Conserverie (Francuska), Vitakraft (Nemačka), Pet Hungaria Provimi (Mađarska), Selim s.a.s. (Italija), Laviosa (Italija), Solvay (Italija), Hobby (Poljska), Flamingo (Belgija), Laboratories Hery (Francuska), Oazis (Grčka), Mustad (Norveška), D.A.M. (Nemačka).
Sa otvaranjem maloprodajnih objekata počinjemo 2004. godine, tada jedinstvenih u jugoistočnoj Evropi.
Preduzeće Perfect Produkt je vlasnik više robnih žigova koji su dobro pozicionirani i poznati na domaćem tržištu (Star Pet, Star Fish, Multikraft, Box, Best Line...).
Lokacija

U sastavu proizvodnje se nalazi:
Proizvodni pogon tableta,
proizvodni pogon hrane za kućne ljubimce,
proizvodni pogon primame za sportski ribolov,
pogon pakovanja,
svi opremljeni mašinama i opremom.
Proizvodni pogoni su smešteni u Starim Banovcima, 20 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 440 m² .
Centralni i carinski magacini su smešteni u Novim Banovcima, 15 kilometara udaljenim od Beograda, na površini od 2.500 m² .
Veleprodajni magacin i kancelarije se nalaze u Beogradu, odnosno u Zemunu, na površini od 350 m².
Rast

Perfect Produkt d.o.o. beleži stalan rast obima poslovanja od 15 do 20 posto na godišnjem nivou. Lideri smo u plasmanu hrane i opreme za kućne ljubimce u Srbiji. To je rezultiralo prodajom oko 3.500 tona hrane u 2008. godini.
Tokom 2008. godine odvajamo sistem maloprodaje od matične firme i on nastavljaja da posluje kao samostalno preduzeće.
Zaposleni

Raste broj zaposlenih i 2008. godine imali smo više od 100 zaposlenih.
________
Perfect Produkt d..o.o.
Novogradska 52a, 11080 Zemun
Matični broj 06722059,
šifra delatnosti 15720, PIB 101712864
Tekući račun 285-1501000000553-31 Volsbank AD Beograd
Podaci firme ::::.
Imotska 1
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

DOBRODOŠLI!

Maloprodaja Pet shop SWEET posluje u okviru Preduzeća FINAGELOC d.o.o., iz Beograda, osnovanog 2009. god.
_____________________

Filozofija kompanije:
SIGURNOST IZNAD SVEGA !
_____________________

U ovom trenutku Pet shop SWEET se nalazi na tri lokacije u Beogradu:
- na Novom Beogradu,
- u Zemunu i
- u Borči.

Na našim maloprodajnim lokacijama prodajemo kvalitetnu, zdravu i proverenu hranu za kućne ljubimce, koja u većini slucajeva poseduje sertifikat ISO-norme 22000.
Takodje, imamo širok asortiman opreme za sve vrste kucnih ljubimaca.

Podaci firme ::::.
Omladinska 35
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Cara Dušana 32
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/532-596
Mapa

service description:

O nama

Europet je osnovan sa željom da se vlasnicima kućnih ljubimaca omogući da na jednom mestu pronađu kompletan asortiman hrane, opreme, igračaka, kozmetičkih proizvoda i lekova uz savet veterinara i stručnog osoblja.

Premisa savremenog života, sa sve manje slobodnog vremena, je da ga ne trošimo u potrazi za stvarima koje možemo da uradimo na jednom mestu.

Upravo naš i Vaš Centar za kućne ljubimce Europet Vam to omogućava sa svojih 150m² izložbeno prodajnog prostora.
Naš slogan zbog toga i jeste: Ljubimci na prvom a Vi na pravom mestu!

Veterinarska apoteka, kao naš sastavni deo, nudi kozmetičke proizvode, dijetetske proizvode, lekove i pomoćna sredstva.

Pomoć veterinara je još značajnija pri odabiru pravih namirnica i vrste opreme da bi se naš ljubimac pravilno razvijao.

Sa redovnim promocijama različitih proizvođača želimo da Vam omogućimo da se upoznate sa novim prozvodima bez obaveze da kupujete celo pakovanje hrane.

Europet želi da bude mesto na kojem ćete se informisati o aktuelnim trendovima o odgajanju Vašeg ljubimca. Redovnim praćenjem svetskih tokova, omogućavamo Vam da dođete do najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.

Široka lepeza proizvođača koje predstavljamo pruža Vam mogućnost izbora najadekvatnijeg za Vaše potrebe.

Prijavljivanjem na naš Newsletter (online ili ispunjavanjem upitnika u Centru) prvi dobijate informacije o akcijama koje organizujemo.

Oglasna tabla u Centru je tu za Vas da oglasite novo leglo, da potražite izgubljenog ljubimca, da poklonite životinju ili ako želite da usvojite ljubimca. Online oglasna tabla na našem sajtu je mesto gde ćemo takođe postaviti Vaš oglas.

Europet klub kartica kao stimulacija za verne članove daje Vam mogućnost ostvarivanja popusta u Centru.

Srdačno Vaš,Europet tim
Cara Dušana 32
21000 Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/532-596
Email: office@europet.rs

Podaci firme ::::.
Njegoševa 13
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodaja opreme za kućne ljubimce

Facebook