Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Francuska firma "PRESTO" je evropski lider u proizvodnji antivandal sanitarne armature: slavine, ispirači pisoara, WC šolja, tuševi i sl., isključivo za javne objekte koji imaju veliku frekfenciju korisnika: sportski centri, wellness i spa centri, javne česme u parkovima, grobljima, javni WC, škole, obdaništa, bolnice, gradske pijace i sl.

Prednost ugradnje i primene "PRESTO" sanitarne armature su sledeće:

- Ušteda energije (vode i električne energije), vremenski ventil i foto ćelije na slavinama i tuševima automatski regulišu vreme protoka vode (15-30 sec) i nakon tog vremena zaustavljaju protok. Ugrađeni mešajući ventili za toplu/hladnu vodu automatski regulišu temperaturu tople vode, bez obzira na temperaturu vode u okviru objekta.

- Higijenska zaštita korisnika - jednim pritiskom dugmeta (vremenski ventil) ili presecanjem infra-red zraka bez dodira (kod foto ćelije) aktivira se protok vode i njegovo zaustavljanje posle određenog vremena, čime su zadovoljeni osnovni higijenski uslovi da korisnik ne dodiruje slavine čistim rukama. Poseban program ovih slavina postoji za bolesna i invalidna lica, aktiviranje nožnom pedalom ili laktom ili sl.

- Antivandal sistem - visoki tehnički nivo u konstrukciji, dizajnu i kvalitetu materijala sprečava mogućnost oštećenja kod eventualnog vandalskog ponašanja korisnika u javnim objektima (oštećenje, demontaža i sl.). Kvalitetni materijali i specijalno ugrađeni filteri omogućavaju dug vek opreme, jednostavno rukovanje i uštedu troškova održavanja opreme.

Predstavništvo firme "PRESTO" u Beogradu Vam stoji na raspolaganju za sve bliže informacije vezane za projektovanje, funkciju i montažu ponuđene opreme, kako u Vašim prostorijama, prostorijama Vaših projektanata ili u našem izložbenom salonu.

"Euro koex" d.o.o. kao zvanični zastupnik firme "PRESTO" za Srbiju raspolaže osposobljenom servisnom službom za održavanje opreme u garantnom i vangarantnom periodu sa kompletnim asortimanom rezervnih delova. Garantni period za svu isporučenu opremu je 2 (dve) godine od dana isporuke.
Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA FITINGA, PROIZVODNJA PROPUSNIH VENTILA, PROMET OPREMOM ZA VODOVODNE INSTALACIJE, PROMET PVC KANALIZACIONOM OPREMOM, PROMET OPREMOM ZA KUPATILA, PROMET OPREMOM ZA CENTRALNO GREJANJE, LIVENJE OBOJENIH METALA - MESINGA
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzece „ELIT KERAMIKA“ d.o.o. osnovano je 1994. godine.Osnovna delatnost su trgovina i usluge u prometu dobara.Dugi niz godina bavili smo se trgovinom robe iz oblasti gradnje i visokogradnje a pre svega proizvodima za opremanje sanitarnih prostorija. U našoj ponudi su proizvodi domace proizvodnje i uvozne opreme koja ima dokazani kvalitet i garanciju ( UNITAS,KOVINA ).Od pre dve godine postali smo ovlašceni prodavci za Srbiju kompanije „AZP“ iz Brna,Ceška Republika,koja sa bavi dizajnom i proizvodnjom sanitarne senzorske opreme za javne objekte i sanitarnom prohromskom opremom za industriju hrane. Pored širokog asortimana senzorskih slavina (stojecih i zidnih ),pisoara,tuš jedinica,ispirnih sistema za WC-e,sanitarnih uredaja na žetone i kovanice u ponudi je i sigurnosna oprema odnosno antivandal oprema. Široka primena u mnogim zemljama Evrope,siguran i pouzdan rad proizvoda,uverenja o kvalitetu i obezbeden servis su garancija pravog izbora. Reference: „Mlekoprodukt“ Zrenjanjin,bolnica u Šabcu,Studentski centar Novi Sad,fabrika cajeva „Macval“ Coka.

vaše slike:

domaća i uvozna keramika
Domaće keramičke pločice
dozeri i držači za sanitarije
italijanska keramika
Podaci firme ::::.

service description:

Firma Bomako doo osnovana je 2004.god . Profesionalnim radom svih zaposlenih, inovativnim idejama celnih ljudi, firma se razvijala velikom brzinom, delatnost se sirila i ponuda bivala sve kvalitetnija i raznovrsnija.Svojim radom i zalaganjem trudimo se da i dalje sirimo svoj asortiman i na taj nacin zadovoljimo potrebe i zelje nasih vernih potrosaca.U BOMAKO prodajnom salonu keramike izlažemo veliki broj reklamnih uzoraka vrhunskih keramičkih pločica, kvalitetnih sanitarija, kupatilskog nameštaja i opreme, slavina i baterija renomiranih domaćih i inostranih proizvođača kao što su:ZORKA
KERAMIKA Kanjiža
POLET
TOZA MARKOVIĆ
BALDOCER
BENADRESA
KERAMIN
ARMAL
GROHE
ARMAL
GROHE
ROSSAN
UNITAS


TERMORAD
YORK
JERKAN
KOLPA SAN
KERAMIKA Mladenovac

service description:

Da bi ste opremili kupatilo i kuhinju u svom stanu, pored novca, potrebno je pronaći svu potrebnu opremu na jednom mestu.
Kvalitetno i povoljno, teško je pronaći, ali ipak moguće. „AZUR“ Vam nudi sve za Vaše kupatilo na jednom mestu po veoma pristupačnim cenama.
Za kupljenu robu obezbeđen je prevoz u gradskom području.
Sa našom ponudom bolje se možete upoznati na sledećim stranama prezentacije ili nas posetite u našem prodajnom salonu koji se nalazi u Beogradu – Zvezdara, nedaleko od fabrike „KLUZ“, Bulevar kralja Aleksandra 359.

Sve na jednom mestu za opremanje kupatila: baterije, bojleri, vodokotlići, kade, tuš kabine, kupatilski nameštaj, sanitarije i galanterija. Veliki izbor i kanalizacionog materijala, kao i elektro-materijal.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/ 810 89 13, 
Podaci firme ::::.
Partizanska 59
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/840-8000
Fax: 063/881-365
Mapa

service description:

Facebook