Podaci firme

service description:

Porodična kompanija Vatro Prevent d.o.o osnovana je 1995 godine u Čačku. Specijalizovani smo za uslužno vođenje poslova iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti na radu, takođe posedujemo stručan servis za protivpožarne aparate i hidrantsku mrežu. >>> www.vatroprevent.rs"VATRO-PREVENT" d.o.o. PRODAJA

 • Svih vrsta vatrogasnih aparata, uređaja, sprava i servis istih

 • Sve vrste tehničkih gasova, posedujemo cisternu za pretakanje CO2 gasa sa mogućnošću punjenja malih i velikih boca

 • Kompletna vatrogasna oprema

 • Hidratantska oprema

 • HTZ oprema

 • Sve rezervne delove za vatrogasne aparate "Vatrosprem", "Pastor" i ostalih proizvođača.

 • Protivpožarni aparati, proizvodnja delova za vatrogasne aparate

 • Sistemi za dojavu požara uz proveru i održavanje instalacija


 • "VATRO-PREVENT" d.o.o. USLUGE

 • Izrada normativnih akata iz oblasti zaštite od požara

 • Izvođenje obuke zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara

 • Kontrola protočnih kapaciteta i pritiska vode u hidrantskoj mreži

 • Provera ispravnosti i održavanje električnih i gromobranskih instalacija

 • Kontrola električnih uređaja i instalacije namenjenih za rad u eksplozivnoj atmosferi

 • Vršenje praktične provere znanja zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara

 • Kontrolno ispitivanje i servisiranje prevoznih i ručnih vatrogasnih aparata i ostalih vatrogasnih sredstava i opreme

 • Pored toga nudimo i opremu za zavarivanje i rezanje...

vaše slike:

aparati za gašenje požara
Automatska detekcija požara
Automatska dojava požara
Bezbednost na radu
detektor požara
distribucija gasa
dojava požara
hidranti
Podaci firme ::::

service description:

Ugradnja alarma, audio i video interfona, kamera za nadzor objekata, sistema za automatsku dojavu požara, kontrolu pristupa i registraciju radnog
vremena.KOMEL-CO - Sigurnosni sistemi

Sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Vreme u kojem živimo i poslovi kojima se bavimo zahtevaju od nas da se pobrinemo za svoju sigurnost. Preduzeće Komel-Co odgovara tim zahtevima forsirajući uvoz i izvoz sigurnosnih sistema onih proizvođača koji proizvode kvalitetnu i testiranu opremu čija je funkcionalnost i primena u okvirima najviših svetskih standarda. Našu ponudu čine i prodaja i ugradnja sigurnosnih sistema, koju obavljaju visoko obučeni stručnjaci.

Ono što mi nudimo, uz garanciju da bezbednosni sistem funkcioniše na najbolji mogući način, jeste oprema renomiranih svetskih proizvođača kao što su:

"DSC Group of Companies", koju čine kompanije DSC, BENTEL i KANTECH sa sledećim komponentama:

DSC – Kanada, program za zaštitu od provale: alrmni kontrolni paneli, tastature, detektori, bežični detektori, adresabilni detektori, moduli, daljinske komande, maxsys, sur – gard,

Bentel Security - Italija obezbeđuje sledeće komponente za automatsku dojavu požara: konvencionalne panele, konvencionalne detektore, ručne javljače, paralelne indikatore, sirene, adresabilne panele, detektore, module i javljače, adresabilne sirene i fotoelektrične barijere.

Kantech - Kanada sistemi za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena: kontroleri, čitači, kartice, softver, starter kit.

Videosec - Mađarska nudi široku paletu sistema za video nadzor: kamere fiksne i pokretne, snimače (DVR i GEOVISION kartice za PC) kao i svu prateću opremu


Ako želite sistem zaštite koji može imati upotrebu kako u privatnom, tako i u poslovnom objektu, nudimo Vam ugradnju i prodaju sledećih sistema:

 • Alarmni sistemi za objekte:
  Prečesto se događaju provale i razbojništva da biste bilo koji objekat ostavili bez nadzora i zaštite. Nažalost čuvari su najčešće nemoćni. Ugradnjom alarmnih sistema sprečili biste upad u Vaš posed, a, ako se to ipak dogodi, možete biti sigurni da će u najkraćem mogućem roku odreagovati nadležne službe.

 • Automatska dojava požara:
  Ne morate se više plašiti i kriviti sebe što niste učinili sve kako biste zaštitili svoje vlasništvo. Ovim sigurnosnim uređajem Vi ćete spasiti najveći deo onoga što biste u svakoj drugoj prilici, bez sistema ove efikasne zaštite, izgubili

 • Kontrola pristupa i registracija radnog vremena:
  Vaši radnici će sada sigurno na vreme dolaziti na posao i pridržavati se propisanog vremena za pauzu. Uostalom, tu je i kontrola ulaska, te ćete uvek znati ko su bili posetioci, kada su došli i koliko su ostali.

 • Video nadzor:
  Ovo bi moglo da bude zanimljivo svima onima koji žele da se provalnik brzo privede zakonu, da provere radnike kojima prepuštaju odgovornost vođenja poslova, a kako je sve učestalija potreba za angažovanjem dadilja, zabrinuti i nepoverljivi roditelji će sigurno poželeti takav uređaj u kući, kako bi imali nadzor nad osobom koja brine o njihovoj deci...

 • Audio i video interfoni:
  Pravilno pozicioniranje interfona, omogućava Vam uvid u ono što se dešava ispred Vaše kuće, stana ili poslovnog objekta. Možete da odaberete audio interfon fantastičnih zvučnih karakteristika, ali često je neophodan video interfon da biste sa sigurnošću znali kako da postupite u svakom trenutku i na koji način da priđete nepredviđenoj situaciji.

  Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu nad svim onim što se događa oko Vas, možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, uvek ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Ako vam se čini da treba ugraditi neki od ovih sistema, dovoljno je napraviti dobru kombinaciju. U tome ćemo Vam uvek pomoći, jer sigurnost nema cenu.

  Prvi Vaš korak neka bude poziv upućen nama!

  KOMEL-CO D.O.O.
  Branislava Borote 11.
  Novi Sad, 21000
  Srbija

  Tel.: 021/521-099
  Tel.: 021/423-221
  Fax: 021/523-458

  E-mail: komelco@nadlanu.com
  Web: www.komel-co.rs

  vaše slike:

  Bentel
Commax
DSC
Kantech
Videosec
Videx

alarmi
Alarmi Interfoni
 • Podaci firme ::::.

  service description:

  PROIZVODNJA ARMATURA, REGULACIONI VENTILI, SLAVINE, OSTALI ZATVARAČI OD HEMIJSKI OTPORNIH MATERIJALA I PROIZVODNJA PUMPI

  Centrifugalne hemijske pumpe → Pumpe su pre svega namenjene transportu baza, kiselina, rastvora soli i svih drugih agresivnih tečnosti na koje je osnovni materijal pumpe otporan. Pored toga, mogu se koristiti za neagresivne fluide, organska jedinjena, vodu i sl.

  Punilica za agresivne tečnosti → Uređaj za doziranje i punjenje agresivnih tečnosti napravljen od visokomolekularnog polipropilena, kapaciteta 800-2000 boca na čas

  Armature i pumpe visoke hemijske rezistencije →
  Proizvodi su namenjeni za agresivne i neutralne tečnosti i gasove u sledećim granama industrije: bazna hemija, prerađivačka hemija, farmacija, kozmetika, prerada kukuruza, prerada mleka, proizvodnja bezalkoholnih napitaka, proizvodnja alkoholnih pića, proizvodnja celuloze i papira, tekstilna industrija, energetika i hemijska priprema vode, prečišćavanje otpadnih voda, vodosnabdevanje, industrija boja i lakova, industrija deterdženata i sredstava za pranje.

  Regulatori bez pomoćne energije → ili reducir ventil za paru, vodu i gasove, primenjuje se u vodovima i postrojenjima pod pritiskom za redukciju pritiska protočnog fluida. Reducir ventili mogu da se koriste kao pojedinačni, samostalni elementi ili u sklopu reducir stanica.

  Trodelne loptaste slavine → Jednostavna konstrukcija i rukovanje,mali prostor za ugradnju u odnosima na drugu armaturu, brzo otvaranje i zatvaranje zakretanjem ručice za 90 stepeni, poprečni presek kružnog oblika sa punim ili suženim prolazom, izuzetno mali hidraulički otpor jer nema skretanja strujne linije protočnog medija, baukasten princip gradnje, jednostavno održavanje i smanjeni troškovi lagerovanja rezervnih delova, različite konbinacije materijala pružaju mogućnost široke oblasti primene.

  Stabilni sistemi za protivpožarnu zaštitu → Nadzemni hidrant, Lonac za penu, Mlaznice za hlađenje krova, Mlaznica za vodenu zavesu, Skretači pene, Sprej mlaznica za vodu, Stabilne mlaznice za tešku vazdušnu penu, Elektromagnetni membranski ventili

  Separatori → Polietilenski separatori Euro normi EN 858, za podzemnu ugradnju, sa integrisanim separatorom mulja, sigurnosnim plovkom protiv prelivanja mineralnih ulja kalibrisanim za tečnosti gustine 0.85 do 0.95 g/cm3, sa koalescentnim filterom koji omogućava da je sadržaj zaostalog ulja niži od 5 mg/l što je prema DIN EN 858 najviše dozvoljeno.

  vaše slike:

  centrifugalne pumpe
elektromagnetni ventili
  Podaci firme ::::.
  Gandijeva 76A
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  CENTAR ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING
  Podaci firme ::::.

  service description:

  "BSM" DOO ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ZAŠTITE OD POŽARA

  Naša firma se bavi vršenjem usluga iz oblasti zaštite od požara:
  - Izradom planova
  - Pravilnika
  - Programa obuke
  - Obukom radnika
  - Servisiranjem aparata za gašenje požara
  - Ispitivanjem hidranata

  Takođe se bavimo trgovinom PP aparatima, hidranstskom opremom i rezervnim delovima za PP aparate.
  U ponudi imamo sve vrste S aparata.

  U ponudi imamo i kompletan asortiman ličnih zaštitnih sredstava / HTZ opreme:
  - Sve vrste radnih odela / klasična, amerikan, pilot, kombinezone / sa mogućnošću biranja boje i vrste materijala, sa ili bez štampe;
  - Veliki izbor zaštitne obuće domaćih i stranih / Uvex, Cofra / proizvođača;
  - Majice sa ili bez štampe;
  - Grudnjaci rađeni po vašoj zamisli ili klasični;
  - Više vrsta zaštitnih rukavica;
  - Sredstva za zaštitu glave, sluha, organa disanja i više vrsta najkvalitetnijih naočara;
  - Sigurnosne pojaseve i užad za rad na visini i sva ostala lična zaštitna sredstva.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Projektovanje, ugradnja i servisiranje sistema tehničke zaštite objekata

  Securiton-ovi sistemi automatske dojave požara

  Sistemi detekcije opasnih koncentracija zapaljivih i eksplozivnih gasova u kotlarnicama, podzemnim garažama, laboratorijama i industrijskim postrojenjima takođe su deo Securiton-ovog programa.

  Securiton nudi sisteme automatske dojave provale i prepada

  Securiton nudi sisteme kontrole pristupa za svaku namenu

  Sistemi za video nadzor

  Perimetarska zaštita predstavlja

  SECURITON PROJEKTOVANJE, UGRADNJA I SERVISIRANJE

  * automatska dojava požara
  * gašenje požara sprinklerom i drendžerom
  * gašenje požara u kontrolnim sobama
  * ekološkim sredstvima (NOVEC, FM-200, inertni gas...)
  * detekcija gasa
  * dojava provale i prepada
  * kontrola pristupa
  * perimetarska zaštita
  * video nadzor
  * softver za integraciju tehničkih sistema


  Podaci firme ::::.

  service description:

  fizičko, tehničko, elektronsko obezbeđenje, alarmi, video nadzor, bezbednosni konsalting, protivpožarni sistem, protivprovalni sistem, prevoz dragocenosti...

  Sada već daleke 1989 godine, 13. maja na tadašnji dan bezbednosti, kao čist produkt volje i entuzijazma, osnovan je TRAG.

  Naša osnovna delatnost je pružanje fizičko-tehničkog obezbedjenja imovine i lica.

  TRAG Security se specializovao za najkvalitetnije i najmodernije usluge iz oblasti obezbedjenja. Kompanija je u potpunosti opremljena za poslove iz svoje nadležnosti, ali se prevashodno oslanja na stručna znanja, sposobnosti i stalnu obuku svojih zaposlenih.

  Poslovna strategija preduzeća TRAG Security je poslovanje sa ograničenim brojem klijenata, kojima smo u stanju da pružimo najkvalitetnije usluge.

  U našem poslovanju fokusiramo se na zahteve krajnjih korisnika i time na maksimiziranje satisfakcije klijenata.

  TRAG se tokom svog poslovanja, i u periodu sankcija i otežanih uslova poslovanja bavio humanitarnim radom, radeći obezbeđenje na preko 100 koncerata humanitarnog karaktera, pomagao je sportiste što i danas čini.

  Adresa:
  Ul. Senjačka br. 5
  11000 Beograd

  Telefon / Fax:
  +381 11 39 43 478
  +381 11 39 43 478
  +381 64 18 55 765
  e-mail: office@trag-security.com

  Ostali podaci:

  • direktor Anđelković Slobodan
   Tel.: 064-18-55-765, 

  vaše slike:

  bezbednosni konsalting
elektronsko obezbeđenje
fizičko obezbeđenje
obezbeđen parking
Obezbeđenje i zaštita
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  PROIZVODNJA IZOLACIONOG MATERIJALA OD KAMENE VUNE

  Za razliku od ostalih tipova izolacionih materijala, kamena vuna je jedini termoizolacioni materijal koji u isto vreme obezbeđuje toplotnu, zvučnu i protivpožarnu zaštitu objekata.

  Izolacija od kamene vune obezbeđuje uštedu energije, a novac koji ste uložili za ugradnju izolacije će vam se vratiti kroz nekoliko godina - što vaš povraćaj na investiciju čini izuzetnim!

  Uz pomoć najsavremenije tehnologije, "Knauf Insulation" proizvodi široki spektar proizvoda od kamene vune vrhunskog kvaliteta za najrazličitije primene: kose i ravne krovove, spoljašnje, unutrašnje i pregradne zidove, podove na tlu i u međuspratnoj konstrukciji.


  Podaci firme ::::.

  service description:

  HELIOS - CO D.O.O. iz Petrovaradina

  PROIZVODNJA:

  Sklopova, delova i materijala za potrebe zaštite od požara.

  PRUŽANJE USLUGA:

  Održavanja – preventivnog i korektivnog, vatrogasnih aparata, uređaja i prateće opreme za zaštitu od požara.
  Projektovanja, ugradnje i održavanja gromobranskih, vodovodno-hidrantskih i električnih instalacija objekata.
  Ugradnje požarnootporne i ventilacione opreme u objekte.
  Periodičnih obaveznih kontrola stanja ispravnosti instalacija i izdavanja sertifikata (zakonske obaveze svih privrednih i drugih subjekata) za gromobranske instalacije (merenje otpora najmanje jednom u tri godine), za električne instalacije (provera najmanje jednom u dve godine).

  TRGOVINA I PROMET:

  Nabavka i prodaja vatrogasnih aparata, uređaja, hidrantske i prateće opreme za zaštitu od požara.
  Nabavka i prodaja vatrootpornih premaza za građevinske i druge objekte, atestiranih na 120 minuta vatrootpornosti.
  Nabavka i prodaja svih drugih sredstava, opreme i materijala vezanih za oblasti zaštite, a po želji i potrebama naših kupaca-korisnika.

  IZRADA DOKUMENATA I OBUČAVANJE ZAPOSLENIH I KADROVA:

  Izrada i verifikacija zakonski propisanih dokumenata: Pravilnika o zaštiti od požara za potrebe privrednih društava, Planova gašenja požara, Normativa pripadanja i rasporeda vatrogasnih sredstava, te drugih normativnih dokumenata podrške iz ove oblasti.

  vaše slike:

  Automatska detekcija požara
Automatska dojava požara
proizvodnja protivpozarne opreme
  Podaci firme ::::.
  Bulevar Mihajla Pupina 10E-VP 49
  Novi Beograd, 11070
  Srbija
  Tel.: 011-314-85-26
  Fax: 011-311-41-00
  Mapa

  service description:

  Bezbednost i zaštita na radu.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA


  VATROSPREM proizvodnja je specijalizovano preduzeće za proizvodnju vatrogasnih vozila, protivpožarnih aparata i opreme, komunalnih vozila i vozila za putarsku industriju.

  Zahvaljujući sopstvenom razvoju i dugogodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa najpoznatijim evropskim proizvođačima, danas smo najveći proizvođači vatrogasne i komunalne opreme u Srbiji.

  Naš sektor protivpožarnog inženjeringa pruža usluge projektovanja, montaže i servisiranja svih tipova instalacija za gašenje požara u skladu sa domaćim i stranim propisima. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje sistema za gašenje vodom (automatski sprinkleri), penom i gasovitim sredstvima (CO 2 , FM-200).

  Vatrosprem proizvodnja je jedini ovlašćen za poslove skladištenja i distribucije kao i za servisiranje halonskih instalacija i aparata u skladu sa domaćim propisima i odredbama međunarodnih ugovora koje je potpisala naša zemlja.

  Proizvodi:

  Vatrogasna vozila
  Komunalna vozila
  Putarska vozila
  Protivpožarni sistemi
  Protivpožarni aparati
  Podaci firme ::::.

  Zemun, 11080
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  "IPON SISTEM" - privredno društvo za proizvodnju i pružanje usluga u oblastima:

  1. Zaštita od požara
  2. Bezbednost i zdravlje na radu

  "IPON SISTEM" je osnovan 1990. godine u Zemunu, sa ciljem pružanja usluga u oblasti protivpožarne zaštite i proizvodnje rezervnih delova za protivpožarnu opremu.

  Za više od dve decenije postojanja kompanija je svoju delatnost proširila i danas, "IPON SISTEM" može da se pohvali širokom paletom svojih proizvoda u kojoj se ističu:
  - uređaji za servisiranje i ispitivanje protivpožarnih aparata
  - mašine za opremanje servisa protivpožarnih aparata
  - kao i znakovi za obeležavanje: znakovi zaštite, znakovi bezbednosti, znakovi opasnosti, znakovi opštih informacija, itd.

  Kompanija je svoje delovanje proširila i u oblasti usluga, tako da danas, svojim klijentima pruža usluge kompletnog bezbednosnog inženjeringa koji, između ostalog, podrazumeva pružanje usluga u sledećim oblastima:

  1. Bezbednost i zdravlje na radu
  2. Protivpožarna zaštita
  3. Upravljanje rizicima u radnoj i životnoj sredini

  Služba za servis protivpožarnih aparata uspešno posluje od samog osnivanja. Za obavljanje ovih usluga kompanija poseduje odobrenje MUP Uprava za zaštitu i spašavanje. U okviru ove službe pružamo usluge merenja pritiska hidrantske instalacije i servis stabilnih sistema za automatsku dojavu i gašenje požara.
  Podaci firme ::::.
  Zaplanjska 84e
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  PROIZVODNJA I PROMET PROTIVPOŽARNE OPREME

  Proizvodnja i prodaja vatrogasnih vozila, uređaja za provetravanje i stvaranje pene.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Hidrantska oprema

  * Zidni hidranti
  * Nadzemni hidranti
  * Podzemni hidranti i hidrantski nastavci
  * Samostojeći ormani sa opremom za nadzemne i podzemne hidrante
  *Vatrogasna creva, odvodna i dovodna
  * mlaznice obične, sa zatvaračem, univerzalne i specijalne
  * stabilne, slepe, dovodne, odvodne i reducir spojke i ventili za hidrante
  *ključevi za nadzemne i podzemne hidrante i ključevi za spojke

  Protivpožarni aparati

  * Za gašenje požara suvim prahom
  * Za gašenje požara ugljendioksidom - CO2
  * Za gašenje požara ekološkim sredstvima
  * Za gašenje požara vodom
  * Za gašenje požara penom
  * Plafonjere za automatsko gašenje
  * Protivpožarno bezazbestno ćebe - ponjava

  Oprema za zaštitu na radu

  * Zidna apoteka za 10 radnika
  * Zidna apoteka za 50 radnika
  * Autoapoteka
  * Radna odela
  * Radni mantili
  * Kišne kabanice i odela
  * Zaštitne rukavice
  * Radne cipele sa ili bez čelične kape
  * Zaštitne naočare i viziri
  * Zaštitni šlemovi i opasači

  Poštanski sandučići

  * Za stambene zgrade, u setovima
  * Pojedinačni

  Kontejneri i kante za smeće

  * Kontejneri za smeće 1,1 m3 metalni
  * Kontejneri za smeće 1,1 m3 plastični
  * Kontejneri otvoreni i zatvoreni 5m3
  * Kante za smeće, plastične

  Označavanje - znaci zaštite

  * Table upozorenja
  * Znaci zabrane
  * Znaci obaveze
  * Znaci opasnosti
  * Znaci informisanja

  Garderobni ormani

  * Jednodelni
  * Dvodelni
  * Po HACCP standardu

  Kolica sa vitlom za pranje i polivanje

  * Različit promer i dužina creva

  Tehno-prom d.o.o. Beograd
  Podaci firme ::::.

  service description:

  PAN PREVING je osnovan u Novom Sadu, na temeljima bogatog radnog, kako teoretskog, tako i praktičnog iskustva i znanja svojih zaposlenih i u mogućnosti je da vam pruži usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja
  na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Preduzeće «VEMONT» osnovano je 1992. godine sa osnovnom delatnošću na projektovanju i izvođenju radova na izradi elektro-energetskih instalacija i montaže i održavanja elektro-energetske opreme.

  Naš princip rada se zasniva na kvalitetu izvedenih radova, poštovanju ugovorenih obaveza i rokova.

  Mi postojimo za Vas !
  Vaša potreba – naš rad !
  Vaše vreme – naš rok !
  Vaši zahtevi – naša doslednost !
  Kvalitet i garancija – naše drugo ime !!!


  Oblast rada

  -Izrada gromobranske instalacije izvedene uređajima za rano startovanje ,
  -Elektro radovi (reference)
  -Isporuka i montaža protivpožarne zaštite,
  -Izrada svetlećih reklama, scenske i enterijerske rasvete ,
  -Izrada tehničke dokumentacije za sve navedene radove.

  vaše slike:

   elektroenergetske instalacije
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Pružamo usluge i vršimo proizvodnju u oblasti pasivne zaštite od požara. Među proizvodima se ističu požarno otporne klapne (protivpožarne klapne) koje su atestirane od strane nadležnih institucija, široko prihvaćene u stručnim krugovima i ugrađene u mnoge važne objekte.
  Podaci firme ::::.
  Njegoševa 46
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  DVD Vračar je osnovan 1947.god kao društvena organizacija sa ciljem pružanja preventivnih usluga iz oblasti zaštite od požara.Usluge koje smo pružali su servisiranje protivpožarnih aparata, obuka radnika iz oblasti zaštite od požara, izrada normativnih akata, prodaja protivpožarne opreme i dr. Svoju delatnost smo proširili 1983.godine od kada se uspešno bavimo poslovima fizičko – tehničkog i protivpožarnog obezbeđenja objekata i imovine. Od 2005.godine smo uveli sistem menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001-2001 za sve usluge tako da posedujemo sertifikate od dve sertifikacione kuće i to od Instituta za standardizaciju Srbije i PAN-CERTA iz Novog Sada.


  Delatnost


  Fizičko-tehničko i protivpožarno obezbeđenje
  Trgovina vatrogasnim aparatima i opremom
  Servisiranje vatrogasne opreme
  Obuka zaposlenih iz oblasti zaštite od požara
  Usluge "Referenta protivpožarne zaštite"
  Organizovanje pripremne nastave za polaganje stručnih ispita iz oblasti ZOP-a

  PIB: 100302082
  Matični broj: 07065825
  Šifra delatnosti: 91330
  Žiro račun: 160-112708-94 BANCA INTESA


  Direkcija  Rukovodilac: Zoran Lazić
  Mob: + 381 (0)65 9282-001
  zoranlazic@dvdvracar.org.rs

  Računovodstvo:
  Tel: + 381 (0)11 2459-663
  milinajovanovic@dvdvracar.org.rs


  FTO i PPZ

  vaše slike:

  Protivpožarna zaštita
protivpožarni sistemi
vatrogasna oprema
Zaštitna odeća
zaštitna oprema

  Facebook