Podaci firme ::::

service description:

Cenjeni posetioče,

Domi Tape d.o.o. Vam nudi poseban proizvod, 2B2 selotejp, koji je namenjen za zatvaranje PP i PE vrećica, posebno pogodan u prehrambenoj industriji, kod pakovanja pekarskih proizvoda, voća i povrća i sl.

Praktičnost ovog principa pakovanja se ogleda u tome što je jednim pokretom moguće zatvoriti vrećicu, koja se zbog kombinacije selotejp trake i papira može višekratno otvarati i zatvarati.

Za informacije o ceni i ostalim uslovima, stojimo Vam na raspolaganju, i pozivamo da nas kontaktirate.

www.2b2tape.com


PROIZVODNJA


Preduzeće DOMI TAPE DOO se bavi konfekcioniranjem samolepljivih traka i štampom na njih. Konfekcioniraju se sve vrste samolepljivih traka, a to su selotejp trake, krep trake, bandaž trake, PVC trake, obostrano lepljive trake, samolepljive folije, silver trake i ostale.

DOMI TAPE DOO poseduje veliku industrijsku mašinu za konfekcioniranje samolepljivih traka radne širine 1.450 mm, što znači da se iz velikih džambo rolni seku male dimenzije samolepljivih traka, čime je maksimalno zadržana lepljivost trake jer se samo u jednom premotavanju dobije konačna krajnja dimenzija trake.

Posedujemo i industrijsku mašinu za štampu na samolepljivim trakama. U pitanju je flexo štampa u jednoj, dve ili tri boje. Štampa se radi na polipropilenu, PVC-u, krep papirnoj traci i papiru.
Prema zahtevu kupca štampane trake mogu da podnose ekstremne temperature ili da su namenjene za konditorsku ili drugu industriju gde kutije neće ići na zamrzavanje.SVE TRAKE IMAJU ODGOVARAJUĆU DEKLARACIJU.

Domi Tape kupci:

Pošta Srbija, Telekom Srbija, Pošta carinjenjenja Beograd, Podgorica, Aerodrom Beograd, Galenika AD Zemun, Klanica Bačka Topola, Carnex Vrbas, Sintelon Bačka Palanka, Velefarm Beograd, Milan Blagojević Smederevo, Magnohrom Kraljevo, Toza Marković Kikinda, Jafa Crvenka, BAG i deDeko Bačko Gradište i mnogi drugi.


KONTAKT

Domi-Tape d.o.o.
Preduzeće za proizvodnju samolepljivih traka
Karađorđeva 66
22240 Šid

Telefon: 022/716-866
Tel/Fax: 022/716-690

www.domitape.co.rs
maratonac@ptt.rs

Ostali podaci:

vaše slike:

2b2 samolepljive trake
ambalažne trake
brendirane trake
brendirani selotejp
lepljive trake za pakovanje
neutralne samolepljive trake
Podaci firme ::::.

service description:

Građevinski materijali i izolacija.PROMICO je osnovan krajem 2007 godine.

Bavimo se uvozom i veleprodajom. Paleta naših proizvoda vam nudi potpunu sigurnost, kvalitet i brži način rada u današnjem građevinarstvu. Kvalitet nam je osnovna vodilja i smatramo da je jedini put ka opstanku na tržištu. Naš glavni cilj je maksimalno prilagođavanje potrošaču.

VRSTE MATERIJALA, KOJE VAM NUDIMO:

- FOLIJE
- PROFESIONALNE SAMOLEPLJIVE TRAKE
- NETKANI TEKSTILI (NON-WOVENS)

- GEOTEKSTIL
- NON-WOVENS
- KROVNE FOLIJE
- SAMOLEPLJIVE TRAKE
- PAROPROPUSNE FOLIJE
Podaci firme ::::.
Novomokroluška 19
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

U pocetku, firma je proizvodila MELAMINSKU kant traku u zakupljenom poslovnom prostoru. Godine 2002 doslo je do prosirenja aktivnosti i samog preselenja sedista firme u nov, veci poslovni prostor, koji je u vlasnistvu firme. U program su ukljucene ABS i PVC kant trake, a godinu dana kasnije i kant trake od FURNIRA i T-PVC LAJSNE. Istovremeno, preduzece nudi sa svog lagera i LEPAK ZA KANTOVANJE.
Izuzetnog kvaliteta, u sirokoj paleti boja koje odgovaraju dezenima oplemenjene iverice renomiranih proizvodjaca, posebno KRONOSPAN – INTERSPAN – EGGER – FALCO, melaminske kant trake mogu biti isporucene u standardnim sirinama 22 mm – 33 mm – 44 mm ili, za vece kolicine, u zeljenoj sirini,

- u raznim varijantama kvaliteta prema nameni, za nanosenje na ravnu ili krivolinijsku povrsinu – NORMALAN kvalitet, za softforming kant – kvalitet SOFT ili za vrata – kvalitet FALZ .

- BEZ LEPKA – kada se kant traka lepi uz pomoc masine za kantovanje koja ima kuciste za lepak. Najbolji rezultati u nanosenju kant trake se mogu postici uz koriscenje lepka za kantovanje koji nasa firma preporucuje, a koji isporucujemo u raznim oblicima i bojama, u obliku patrona ili granula, prema zahtevima kupaca.

- SA LEPKOM – kada se kant traka lepi uz pomoc obicne masine za kantovanje (bez kucista lepak), uz pomoc fena sa toplim vazduhom ili cak obicne pegle

Facebook