Podaci firme ::::.

service description:

KARCHER proizvodi uređaje:


 • za čišćenje vodom pod visokim pritiskom,
 • mašine za metenje,
 • usisivače za mokro i suvo usisavanje,
 • industrijske usisivače,
 • mašine za poliranje tvrdih podova,
 • uređaje za dubinsko čišćenje tepiha,
 • mašine za ručno metenje,
 • mašine za čišćenje snega,
 • sredstva za pranje i negu automobila koja se koriste u autoperionicama...


 • Sa 37.000 servisnih mesta, u preko 160 zemalja, Karcher je i kod servisiranja uređaja jedinstven i profesionalan.


  MOOG

  Firma MOOG proizvodi specijalne rotirajuće glave sa diznama koje su namenjene za čišćenje - pranje svih vrsta rezervoara, kontejnera, silosa, cisterni, bačvi za vino... MOOG rotirajuće glave sa diznama upotrebljavaju se u hemijskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i mnogim drugim granama industrije.


  FALCH

  Čistači vodom pod visokim pritiskom napredne tehnologije i kvaliteta koji obezbeđuje i neprekidan rad mašina pri različitim aplikacijama čišćenja. Visokopritisni Water Jet sistemi su u rasponu snage od 2 do 120 kW, vodenog pritiska od 100 do 2500 bar-a i protoka vode od 600 do 7000 lit./h. Mašine su dostupne sa odvojenim modulima koji služe za zagrevanje vode, ili kao kombinovane jedinice za upotrebu tople vode.
  Raspon mašina obuhvata mašine sa električnim pogonom, mašine sa pogonom na benzinski motor i stacionarne sisteme sa pogonima na dizel motore.


  FRANK

 • FRANK pokretni čistači visokim pritiskom
  hladnom vodom
 • FRANK pokretni čistači visokim pritiskom toplom vodom
 • FRANK čistači visokim pritiskom hladnom vodom - stacionarni
 • FRANK čistači visokim pritiskom toplom vodom - stacionarni
 • FRANK samouslužne stanice za pranje
 • FRANK četke


 • ICE TECH

  Najnoviji sistem čišćenja suvim ledom u obliku granula koje u kombinaciji sa mlazom vazduha udaraju u površinu brzinom zvuka, razbijaju i rastvaraju nečistoće i naslage. Upotreba omogućena i za vreme trajanja proizvodnog procesa jer suvi led u toku čišćenja prelazi iz čvrstog u gasovito stanje.

  Nema ostataka od raspršivanja, nema otpadnih voda, ne upotrebljavaju se rastvarači i nije abrazivan na površinu koja se čisti. Upotreba u prehrambenoj industriji, auto industriji, štamparijama i ostalim granama industrije.

 • Čistači visokim pritiskom hladnom vodom
 • Čistači visokim pritiskom toplom vodom
 • Čistači visokim pritiskom sa benzinskim motorom
 • Stacionarni sistemi čišćenja visokim pritiskom hladnom i toplom vodom
 • Novi vlažni/suvi usisivači
 • Ručne mašine za čišćenje - četke


 • © Mlazmatik d.o.o.
  Uvoznik, distributer i ovlašćeni serviser
  Karcher, Falch i ICE TECH mašina
  Republika Srbija, 26212 Kačarevo
  Veleprodaja i servis u Kačarevu
  +381 13 602 110;
  +381 13 602 270
  Maloprodaja u Beogradu
  +381 11 2748 797
  Radno vreme: 08-17 časova radnim danima i subotom
  E-mail: mlazmatik@3dnet.rs
  E-mail/2: info@mlazmatik.co.rs
  Web: www.mlazmatik.co.rs

  Ostali podaci:

  • Zoran Milevski
   Tel.: 063-360-626, 
  • Ljuba Novković
   Tel.: 063-363-335, 

  vaše slike:

  FALCH
FRANK
ICE TECH
Karcher
KRANZLE
MOOG

čišćenje suvim ledom
čišćenje velikim pritiskom
čistači visokim pritiskom hladnom vodom
čistači visokim pritiskom toplom vodom
disk mašine
industrijske mašine za čišćenje
industrijski usisivači
  Podaci firme ::::.

  service description:

  "PC-PANEX" d.o.o je osnovan 2000. godine. Delatnost je u prodaja, servisiranje viljuškara, proizvodnja kompresora, klipnih i vijčanih, prodaja aparata za pranje pod visokim pritiskom, prodaja usisivača i čistilica.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Firma A-K d.o.o. Šabac, osnovana je 1997.godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja.

  Sada, nakon 10 godina uspešnog poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, mozemo reći da naša firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske,.....

  Takođe, pored novog programa Karcher mašina, za koje je ovlašćeni uvoznik i distibuter, firma A-K d.o.o. se uspešno bavi i prodajom polovnih (remontovanih) mašina izuzetnog kvaliteta uz garanciju!!!

  Firma 2007.godine, zbog velikog broja klijenata i uspešnog poslovanja dugi niz godina na prostoru Vojvodine, otvara svoje predstavništvo u Novom Sadu-ogranak A-K Novi Sad.

  Svih ovih godina poslovanja, na našem trzištu, firma A-K d.o.o., trudi da omogući ljudima da se lakše upoznaju sa svim Karcher proizvodima i dođu do njih! Želimo da Vam pokazemo da Karcher proizvodi postaju deo naše svakodnevnice i da se uskoro nijedan posao kako u privredi, poljoprivredi ili bilo kom privatnom sektoru, ne može zamisliti bez nekog od Karcher uređaja!


  Tamo gde je potrebna čistoća i odlični higijenski uslovi,

  KARCHER je Vaš saveznik!!!
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Naša želja je da Vas oslobodimo briga oko sitnih popravki u Vašem domu ili lokalu. Slobodno nam možete prepustiti i održavanje kompletne higijene objekta. Tu smo i da Vam pomognemo oko ulepšavanja Vašeg prostora življenja.

  Vaše je samo da se opustite i da uživate u Vašem okruženju. Nova generacija uslužne delatnosti, koja je dugogodišnjim radnim iskustvom, uvidela šta savremenom čoveku treba, pošto su današnji prohtevi izraziti. Pristupati tako da uređenje doma, radnog prostora, ne bude opterećenje i gubitak vremena, nego naprotiv užitak.

  Iz tog razloga smo formirali tim koji će u ovom segmentu profesionalno zadovoljiti svakog klijenta. Očekujemo da ćete nam ukazati svoje poverenje koje nam je najvažnija stavka od koje krećemo sa radom.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Coopservice BMK je preduzeće specijalizovano za usluge održavanja higijene zdravstvenih ustanova, administrativnih, poslovnih, sportskih, tržnih i hotelskih objekata.

  Preduzeće BMK osnovano je 1988 godine. Od malog preduzeća sa nekoliko zaposlenih radnika tokom proteklog perioda BMK je izraslo u vodeće preduzeće u oblasti higijene sa jedinstvenim sistemom rada u našoj zemlji koja se ogleda u kompletnom programu održavanja higijene, od dnevne higijene do mašinskih radova na održavanju mermernih i granitnih površina, itisona, tepiha, mebla, zatim pranja staklenih površina na svim visinama i u svim uslovima. Kako su se godinama, u preduzeću BMK, pored sektora higijene razvijali i drugi sektori 2003 godine formirano je preduzeće BMK Higijena čija je osnovna delatnost održavanje higijene.

  Preduzeće BMK Higijena u želji da svojim klijentima pruži maksimum i konstantne inovativne metode i tehnologije u pružanju usluga 2004 godine odlučuje se za simbiozu sa italijanskom kompanijom Coopservice S.coop.p.A. koja poseduje savremenu organizaciju, dugogodišnje iskustvo na inostranom tržištu, najsavremeniju tehnologiju i opremu svetskih renomiranih proizvođača. Coopservice S.coop.p.a. je italijansko moderno preduzeće multi usluga, sa tradicijom dugom preko 30 godina na nacionalnom tržištu. Coopservice sa više od 14000 zaposlenih, godišnjim prometom od 566 miliona eura i neto imovinom preko 115 miliona eura, predstavlja lidera među uslužnim preduzećima na nacionalnom nivou.

  Podaci firme ::::.
  Futoški Put 40/B
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 021/401-773
  Fax: 021/401-773
  Mapa

  service description:

  EXCLUSIVE DISTRIBUTOR REXAIR TROY MICHIGAN USA

  Ostali podaci:

  • Centrala
   Tel.: 021/402-423, 
  • Centrala
   Tel.: 021/403-349, 
  Podaci firme ::::.
  Ace Joksimovića 58
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Kao jedna od vodećih firmi koje nude usluge čišćenja i održavanja objekata nudimo sledeće usluge.
  - Čišćenje biroa
  - Tržnih centara
  - Industrijskih preduzeća
  - Hotelski servis
  - Čišćenje aviona
  - Posebna čišćenja
  - Hausmajstorske usluge
  - Održavanje stubišta
  - Pranje prozora
  - Čišćenje podova
  - Male popravke - Montažni i demontažni poslovi
  - Čišćenje posle požara i poplava
  - Obezbeđenje sredstava za čišćenje
  - Nabavka toaletne galanterije
  - Tehničko čišćenje
  - Obezbeđenje osoblja
  - Čišćenje mašina
  - Tehničko održavanje rasvete i sl.
  - Nega vrtova
  - Zimska služba


  Podaci firme ::::.

  service description:

  Firma "TASKI" osnovana 1995.godine predstavlja VAM nov koncept održavanja higijene kompletnim sistemom čišćenja i održavanja. Sistemom higijene i održavanja firma "TASKI" VAS oslobadja svake brige vezane za pitanje higijene. Profesionalni odnos prema poverenim obavezama u radu spojeni sa poslednjom generacijom mašina WAP,COLUMBUS,TASKI,KARCHER, isključivo uvoznim hemijskim sredstvima i emulzijama renomiranih svetskih kuća (Henkel, Pitura, Helios) obezbedjuje da ČISTOĆA vašeg objekta dobije
  potpuno novu dimenziju. · Pranje tepiha i etisona
  · Pranje mebla i auto mebla
  · Pranje stakla
  · Pranje venecijanera, trakastih zavesa
  · Pranje tende
  · Pranje i poliranje mermera, pvc, teraca,
  pločica, laminata
  · Skidanje grafita
  · Vlažno i suvo peskiranje i antikorozivna zaštita · Brušenje betona, farbanje industrijskih podova Hemijski tretman kotlova
  · Postavljanje protiv kliznih podova
  Podaci firme ::::.
  Bulevar Oslobođenja 46/a
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/6331-297
  Fax: 021/6333-595
  Mapa

  service description:

  IPC FIT ltd, je osnovan 1992. godine sa sedištem u Petrovaradinu, kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Preduzeće IPC FIT ltd se specijalizovalo za pružanje usluga održavanja higijene poslovnih prostora klijenteli i sa najzahtevnijim kriterijumima. Politika kvaliteta Preduzeća IPC FIT ltd zasnovana je na na uspostavljanju, primeni i održavanju poslovanja sa ciljem potpunog zadovoljenja zahteva i očekivanja klijenata i drugih zainteresovanih strana uz stalni i održivi razvoj i povećanje efektivnosti i efikasnosti poslovanja. U svom sastavu IPC FIT ltd broji preko 100 zaposlenih, sopstveni vozni park i mobilne ekipe. Vizija zaposlenih u IPC FIT ltd je da putem pružanja, kako svojih usluga održavanja higijene poslovnog prostora, tako i putem pružanja KNOW-HOW rešenja, postanu pomoćnik „No.1“ i nezamenjiv poslovni partner. Poslovnu filozofiju IPC FIT ltd čine 5 principa koji rukovode radom svih zaposlenih, u svakom momentu:

  POSLOVNOST

  Visoka poslovnost, profesionalizam i kvalitet u svakodnevnom radu. Zaposleni u IPC FIT ltd nastoje da ispune više od ugovornih obaveza. Razvijati sistem poslovanja po svetskim standardima, koji se lako prepoznaju i pamte.

  MEĐUSOBNO POŠTOVANJE I LJUBAZNOST
  Unutar firme i u kontaktima sa spoljnim svetom negovati ljubaznost i međusobno poštovanje kao poslovnu naviku.

  ZASTUPANJE NAJUGLEDNIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA IZ BRANŠE
  Nabavljati visokokvalitetnu i pouzdanu opremu renomiranih svetskih proizvođača opreme za održavanje higijene.

  KNOW-HOW U FUNKCIJI KLIJENATA
  Permanentno stavljanje stručnih znanja i praktičnih rešenja na raspolaganje klijentima

  KONTINUIRANO PRAĆENJE POTREBA KLIJENATA
  Biti u stalnom kontaktu sa klijentima, sarađivati na planu potreba u toku godine, pravovremeno reagovati i biti na pravom mestu u pravo vreme.
  Poslovanje IPC FIT ltd, bazirano je na stručnoj obučenosti personala za rad sa profesionalnom opremom i upotrebnim sredstvima za svakodnevno održavanje higijene prostora koja su ekološka, biorazgradiva, neotrovna i enviroment friendly.

  Proizvođači opreme i sredstava koju koristimo su:

  Euro mop spa,
  Fila spa (Padova-Italija),
  Fiorentini spa (Firenze-Italija),
  Deterchem doo (Kopar- Slovenija),
  Pored sertifikata o ISO standardu 9001: 2008 Preduzeće IPC FIT ltd poseduje urađenu procenu rizika na radu i obučene radnike za PP zaštitu.
  OTP Banka, Vojvođanska Banka, Danubius AD, Fiorano doo, DHL International su samo neki od naših brojnih klijenata.
  Podaci firme ::::.
  Antifašističke borbe 21/9
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  TECON Sistem je privatno preduzece nastalo 1997. godine pre svega kao preduzece za pružanje konsalting i projetanktskih usluga u skladišnim sistemima i tokovima materijala u industriji. Iste godine je proširena delatnost na zastupnicki i servisni program nemackoe kompanije WAP, koja je u to vreme bila lider na polju proizvodnje i prodaje uredaja za pranje visokim pritiskom do 200 bar, usisisivaca za profesionalnu upotrebu, kao i uredaja za cišcenje i održavanje podova. U proteklih deset godina WAP se transofrmisao i proširio menjajuci nazive preko Alto-a do današnjeg naziva Nilfisk Alto. Razvijajuci zastupstvo na domacem tržištu ukazala se potreba za mašinama koje mogu da proizvedu vece pritiske i koje mogu da se koriste za industrijska cišcenja, mokra peskiranja i hidrodemoliranja.

  U oblasti pružanja usluga izdvajamo sledece:

  * » Mašine za automatsko pranje privrednih i putnickih vozila (cetke)
  * » Mašine za pranje hladnom i toplom vodom pod visokim pritiskom, mokro peskiranje i hidrodemoliranje (ultra-visoki pritisak, do 3000 bar)
  * » Profesionalni i industriski usisivaci i mašine za cišcenje i održavanje podova
  * » Profesionalna hemiska sredstva i pribor za održavanje vozila i objekata
  * » Specijalne vodene pumpe i pribor za industriska pranja
  * » Usluge specijalnih cišcenja u industriji

  Facebook