Podaci firme ::::.

service description:

Jupiter-Higijena
Preduzeće je osnovano 1995. godine. Osnovne usluge su pranje, peglanje i dostava veša. Korisnici naših usluga su ugostiteljski objekti, hoteli, ambasade, strana predstavništva, bolnice, domovi zdravlja, radnje zahemijsko čišćenje, servisi za održavanje poslovnih i privatnih prostora i mnogi drugi. Prostor u kome obavljamo naše usluge je namenski napravljen po najvišim standardima za perionice veša. Na 500 kvadrata korisnog prostora veš se pere, suši, pegla i pakuje u savremenim mašinama, nove tehnološke generacije. Kapacitet je 5000 kg dnevno opranog i upakovanog čistog veša.
Jupiter-Čisto
Samostalna zanatska radnja je osnovana 1999. godine. Osnovne usluge koje obavlja su hemijsko čišćenje i pranje veša za preduzeća i građanstvo. Usluge se obavljaju sa mašinom nove eko generacije, zatvorenog tipa, što znači da nema zagađenja okoline. Veoma se vodi računa o odabiru hemikalija i hemije koje se koriste za hemijsko čišćenje i sve moraju sadržati ekološke sertifikate.
Vizija kompanije
Jupiter-Higijena želi da postane lider u pružanju usluge održavanja, transporta i iznajmljivanja veša. Prepoznatljiva po svom kvalitetu, pouzdanosti i poštovanju klijenata.
Misija kompanije
Jupiter-Higijena je preduzeće koje pruža usluge pranja, održavanja i transporta veša pravnim licima iz različitih delatnosti, u cilju potpunog zadovoljenja njihovih potreba.
Podaci firme ::::.

service description:

MEGA SJAJ koristi bogato iskustvo stečeno od 1995. godine, a sam MEGA SJAJ osnovan je 1999. godine. Nalazimo se na 3 lokacije i brojimo ekipu od 11 stručnih ljudi uvek spremnih da odgovorno rade svoj posao u cilju zadovoljnih klijenata.

Bavimo se održavanjem poslovnih i stambenih objekata. U svakodnevnom radu koristimo najsavremenije mašine najboljih svetskih proizvođača.


Pranje tepiha, mebliranog nameštaja i auto sedišta

Za pranje tepiha i dezinfekciju koristimo isključivo KARCHER prašak koji sami direktno uvozimo a za dubinsko usisavanje tepiha i nameštaja koristimo vodeni sistem SAKURA koji filtrira prašinu i nečistoće u vodu a ne u vrećicu dok KIRBY sistem koristimo za usisavanje tepiha u servisu. TASKI mašinama vršimo šamponiranje dok se sušenje istih obavlja u komorama. Kod tepiha sa resama, rese peremo isključivo ručno u cilju očuvanja njihovog kvaliteta. Kod pranja mebliranog nameštaja i auto sedišta prvo dubinski usisamo od prašine i grinja nakon čega se ručno pere četkama i rastvorom šampona a potom sledi ispiranje i izvlačenje vlage.

Pranje tvrdih podova

Što se tiče tvrdih podova (Vinas, mermer, granit, PVC...), takođe vršimo i usluge strojnog pranja svih vrsta tvrdih podova, nakon čega na njih nanosimo poseban sloj zaštite 2-3 puta koji ima za cilj da zaštiti pod od peska koji može da ga išmirgla a pored toga daje i sjaj koji će pod učiniti još lepšim.

Pranje i peglanje

Pored ostalih usluga pružamo i usluge pranja i peglanja zavesa, trakastih zavesa, tendi, stolnjaka, posteljine, kao i pranje ćebadi, jorgana, jambolija, krpara...

Pranje stakla

Čistimo staklene površine unutra i spolja na svim visinama.
Podaci firme ::::.
Višnjićeva 6.
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Tel.: 011/263-3390
Mapa

service description:

Hemiјsko ciscenje naјsavremeniјim metodama svih vrsta tkanina, odece, obuce i drugih odevnih predmeta.

Samo kod nas speciјalnim metodama i posebnim tretmanom cistimo sve vrste vencanica i posebnih materiјala sa i bez aplikaciјa.

Veseraј - pranje vesa, kosulja, stolnjaka.

Usluge peglanja robe sa ciscenja i veseraјa.

Boјenje odevnih predmeta od pamuka, lana, viskoze, svile, vune...

Boјenje glatke koze.

Prepravke odece, ciscenje i peglanje.

Impregnaciјa ski јakni i drugih materiјala.

Impregnaciјa koznih јakni.

Kucna dostava, speciјalni uslovi za firme.

Nalazimo se u Visnjicevoј ulici br 6, iznad novorenoviranog marketa "Maxi" (Јovanova ul) a preko puta Osnovne skole "Mika Alas" na Starom gradu - Dorcol.
Podaci firme ::::.
Moskovska 4.
Sombor , 25100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

EKSPRES SERVIS
HEMIJSKA ČISTIONICA EKSPRES SERVIS

Brza i kvalitetna usluga:
Hemijskog čišćenja svih vrsta tkanina i odeće
Hemijskog čišćenja i farbanja kože
Pranje i peglanje stolnjaka, krevetnina, zavesa
Radno vreme:
08-19 časova
Subota 08-12

Facebook