Podaci firme ::::.

service description:

„Meteor Commerce“ doo je kompanija koja je osnovana 1992. godine, ali je sa radom počela 1996. godine i to kao poljoprivredna apoteka u Somboru, na svega 25 m2.

Danas naša kompanija posluje na oko 10.000 m2 poslovnog prostora, a delokrug rada prostire se na čitavom zapadno-bačkom okrugu.

Od nedavno, sa svojim distributivnim centrom, prisutni smo i na teritoriji južne Srbije, tačnije grada Niša i okoline. „Meteor Commerce“ zapošljava oko 50 radnika od kojih je 11 sa visokom stručnom spremom, od čega je devetoro poljoprivredne struke (diplomoirani agronomi, zaštitari bilja i tehnolozi).

Posedujemo fabriku za proizvodnju stočne hrane kapaciteta 5t/h, silose kapaciteta 4000t, sušaru za žitarice kapaciteta 16t/h, magacinski prostor od 2.100 m2 kao i 14 maloprodajnih objekata na području zapadno-bačkog okruga, od kojih jedan posluje kao poljoprivredna robna kuća u Somboru, i kao takva je jedinstvena na ovom području.

U proizvodnom programu Fabrike Stočne Hrane imamo oko 50 kategorija stočne hrane za sve domaće životinje, kao i za neke od kućnih ljubimaca. Naši tehnolozi postigli su zavidne rezultate, a kao potvrda toga je konstantno povećanje obima proizvodnje, kao i neprestano usavršavanje.

Ostali delokrug rada se odnosi na promet sredstava za zaštitu bilja, veštačkih đubriva, semenske robe i sadnog materijala i sitnog alata.

Poslednjih godina rada razvijamo i kooperaciju sa poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim imanjima, sve u cilju omogućavanja što kvalitetenijih uslova za zasnivanje poljoprivredne proizvodnje u individualnom sektoru.

Otvoreni smo za sve oblike saradnje sa svim kompanijama iz oblasti poljoprivrede, kako u našem regionu tako i u zemljama u okruženju. Naša deviza poslovanja je da naši partneri budu uvek zadovoljni u poslovanju i saradnji sa nama.
Podaci firme ::::.
Gavrila Principa 53
Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mi smo kompanija koja svojim kupcima nudi savremena i kompletna rešenja u oblasti živinarstva. Tu smo da vam obezbedimo ne samo najnoviju tehnologiju i kvalitetnu opremu već i napredna saznanja i međusobnu saradnju.

Kao moderna i fleksibilna kompanija koja je u stalnom koraku sa svetskim trendovima, tu smo da vam ponudimo i isporučimo kvalitetnu medicinsku opremu kao i usluge montaže, servisiranja i obuke za rad.
Podaci firme ::::.
M. Radakovića 6
Beograd, 11080
Srbija
Tel.: 011/21-06-711
Mapa

Tržišna marka:

  • CENTAR MILLENIUM
  • CUSKI
  • LISCIANI GIOCHI
  • PERLEBERG
  • SO WASH

service description:

O nama

Kompanija VTV od svog osnivanja 1997. godine nastoji na našem tržištu isporučiti uvek nove i originalne proizvode te na taj način zadovoljiti potrebe naših kupaca. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo sa uspehom radili u svim sferama tržišta kako na prodaji, distribuciji i plasmanu proizvoda tako i u izvršavanju usluga koje su naši partneri stavljali pred nas.

Od 2006. godine smo ekskluzivni zastupnici poznate italijanske kompanije u sferi edukativnih igračaka LISCIANIGIOCHI za teritoriju Republike Srbije, Republike Crne Gore te Republike Hrvatske.

Od 2008. godine smo postali ekskluzivni zastupnik svetski poznate kompanije PERLEBERG, italijanske kompanije SO WASH i britanske kompanije CUSKI, za teritoriju Republike Srbije.

Facebook