Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

Mi smo potpuno nova vrsta agencije. Veoma kreativna i bez ograničenja. Above the line, below the line, on-line, off-line, konvencinalni i manje konvencionalni kanali komunikacije...
U stvari, potpuno van okvira tradicionalnog razmišljanja.

Mi smo marketing agencija - full-service agencija koja gradi biznis klijenata proučavajući ponašanje potrošača. Uobličavamo ideje koje usmeravaju to ponašanje na najkreativniji mogući način.

Naš cilj je jednostavan – ponuditi potpunu integraciju koja je efikasna i efektna, koja oblikuje uvid u navike potošača tako da rezultat bude očigledan.
Podaci firme ::::.
Petra Kočića 10
Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Futura plus“, najveća prodajna mreža u Srbiji, nastala je spajanjem lanaca kioska „Duvana“, „Politike Prodaja“, „Borbe“ i „Duvan prometa“ i proizvod je zajedničkog cilja i vizije kompanija EMI Denmark i D Trade d.o.o. Beograd sa jedne strane, i nemačkog medijskog giganta kompanije WAZ (Westdeutsche Allgemeine Zeitung) sa druge. U novembru 2006. godine sva preduzeća integrisana su u jedinstvenu kompaniju, i postala jedan tim, jedna Futura plus!

Glavna delatnost kompanije je trgovina na veliko i malo robom široke potrošnje, koju distribuiramo putem 200 dostavnih vozila i van teritorije Srbije. Svakodnevno radimo na podizanju efikasnosti našeg poslovanja kao i na optimizaciji kanala distribucije i prodaje, kako bi kompletnu uslugu digli na još viši nivo. Kreativnost mlađih i iskustvo starijih stvorili su „Futuru plus“ kao tim koji odlično funkcioniše. Tim od preko 3.200 ljudi.

Pokrili smo celu Srbiju sa preko 1.200 maloprodajnih objekata. Svojim modernim dizajnom, naši novi kiosci predstavljaju efikasan spoj estetike i funkcionalnosti – svojim izgledom ulepšavaju gradove, a svojom preglednošću omogućavaju našim kupcima laku i brzu kupovinu.
Podaci firme ::::.
Partizanske avijacije 43
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Želja nam je da naši klijenti dobiju celokupnu uslugu iz domena dizajna, prezentacija, marketinga, programiranja i svih drugih srodnih delatnosti.

Na ovaj način nije potrebno da vi nalazite druge firme za delove posla i potom im ponovo objašnjavete šta želite, čime štedite vaše vreme i novac.

Opseg naših usluga uključuje ovde navedene delatnosti, ali u zavisnosti od vaših potreba, kada god možemo ponudićemo vam i dodatne usluge kada i koliko vam je potrebno.


Dizajn

Lepota je u oku posmatrača, kaže izreka. Izgled je ono što ljudi najviše pamte kao prvi utisak. Zato ostavite dobar utisak!

Dizajniranje veb sajta ili korporativnog izgleda nije samo izbor pravih boja i podržavanje strategije firme ili proizvoda putem nekog fonta, boje ili slogana. Treba stvoriti upečatljivo, jedinstveno iskustvo posetiocima, gde će svaki delić biti uključen kao u fizičkom kontaktu. Naš cilj je da uvek stvorimo veličanstveno vešto izrađen sajt koji je ujedno vaša najbolja prodavnica/prezentacija.

Da bi ovo postigli, naši dizajneri stvaraju zanimljivo i neodoljivo korisničko putovanje koje dovodi do visokog nivoa osvajanja posetilaca i do njihovog vraćanja i iznova stalnih poseta vašoj Internet lokaciji.

Internet marketing

Internet marketing obuhvata sve marketinške delatnosti na internetu nekog preduzeća, organizacije ili pojedinca.

Ovo bi bila najopširnija definicija internet marketinga čiji su sinonimi i digitalni marketing, sajber (cyber) marketing, online marketing, e-marketing, veb marketing.

Savremeno poslovanje je nezamislivo bez interneta, a samo poslovanje i tržište je potpuno promenjeno, zbog globalnosti mreže nad mrežama koja ukida sve granice, prostorne, vremenske i nacionalne.

Od nekadašnjeg sistema masovnih reklama, dominacije televizije, XXI vek je doba interakcije i brze komunikacije, što dokazuju stalni rast društvenih mreža, kao i razvoj i dostupnost internet tehnologija.

Veb donosi odnos jedan na jedan, individualizaciju odnosno prilagođavanje svakom pojedincu. Pored toga, karakteristično za digitalni marketing je merljivost, fleksibilnost i dinamičnost, ali i ekonomičnost i dostupnost.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Emisija

Emisija “Da! Danas i zauvek“ nastala je 2006 godine, jedna je od najgledanijih i najekskluzivnijih televizijskih formi, koja se emituje na Studiju B nedeljom u 11h i reprizno ponedeljkom u 13:30h

Časopis

"Women & City" namenjen je modernoj ženi koja želi da se na najbrži i najjednostavniji način informiše o stvarima koje je zanimaju - o stilu života, karijeri, lepoti, porodici, zdravlju, majčinstvu, uređenju doma i mnogim drugim sferama koje život žena u današanje vreme čine

Porodični Sajam

Cilj manifestacije je, izmedju ostalog, da se mladi parovi upoznaju sa najnovijim uslugama koje pomažu u podizanju dece i motivišu na odluku da postanu roditelji, uprkos poslovnim obavezama i nedostatku vremena koje prati savremeni način života.
Podaci firme ::::.
Štrosmajerova
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće za marketing
Marketing agencija

SNOMA je osnovana 1993. godine i do danas je učestvovala u većini kampanja srednjih i velikih firmi na ovom području. Projektovanje i realizacija sajamskih manifestacija, media planovi i marketing kampanje, produkcija kataloga, prospekata, reklamnog materijala, poslovna galanterija, produkcija radio i tv spotova, total marketing i televizija su oblasti kojima smo se bavili. Deo preduzeća bavi se drugom delatnošću - fiskalnim kasama, a deo sa nekretninama.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija
Reklamna agencija
Grafička produkcija i digitalna štampa.

Delatnost: dizajn i grafička produkcija u oblasti ofset štampe i digitalne štampe.
Tri osnovna modela saradnje definisala su se u odnosu sa našim komintentima.

Prvi model se odnosi na one naručioce koji dostavljaju definisanu grafičku pripremu prilagođenu digitalnoj tehnici, u formatima koji se automatski prosleđuju na štampu. Izrada grafičkog proizvoda, koja uključuje štampu i doradu, u potpunosti zadovoljava traženi kvalitet i izvodi su u duhu savršenog majstorskog poduhvata koji će zadovoljiti i najkritičnije poznavaoce posla. Cene štampe su ujednačene sa cenama istih usluga na tržištu i obračunavaju se prema prolazima. Osnovne dorade se ne naplaćuju, dok se one zahtevnije kalkulišu kao minimalni manipulativni troškovi.

Drugi model saradnje uspostavili smo sa onim klijentima koji osim štampe zahtevaju i pripremu za štampu prema sopstvenom dizajnu. Naručilac posla dostavlja tekst i sve originale koje treba reprodukovati uz špigl, odnosno preciznu mapu koja je osnovna smernica za rad. Proces izrade grafičkog proizvoda finalizuje se štampom i doradom kao i u prehodnom slučaju. Cena usluga uvećava se za troškove pripreme za štampu, a ona se obračunava prema cenama koje na tržištu važe za sat rada DTP operatera.

Treći, svakako najčešći, model saradnje odnosi se na klijente koji su ceo proces „od ideje do štampe” prepustili nama. Osluškujući njihove potrebe ogranizovali smo posao tako da oni našu radionicu osećaju kao deo svog sistema poslovanja. Partnerskim odnosom i uzajamnim poverenjem stvorili smo atmosferu u kojoj je uspeh rezultat zajedničkih napora. Svaki posao, pa i onaj najmanji, osmišljavamo rukovodeći se unapred dogovorenim standardima, a prema specifičnim zahtevima u određenom trenutku. U osmišljavanju rešenja rukovodimo se finansijskim sredstvima koje je klijent u mogućnosti da odvoji za određeni projekat. Cene usluga se obračunavaju vodeći računa o stalnoj saradnji, poštujući korektne odnose i međusobno poverenje.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

New Moment agencija je jedna od najviše nagrađivanih marketinških agencija na Balkanu.

1. BAV BRANDING
2. ADVERTISING
3. PR
4. SALES PROMOTION
5. EVENT
6. INTERACTIVE
7. DESIGN
8. MEDIA
9. GALLERY
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kverkus marketing - Agencija za konsalting i posredovanje izmedju srpskih i beloruskih preduzetnika.
Agencija “Kverkus”- marketing i konsalting, osnovana je 2007. godine sa idejom i ciljem da svim zainteresovanim firmama pruži marketinške i konsalting usluge na tržištu Belorusije. Osnovna ideja stvaranja ovakve agencije jeste u nedovolnom poznavanju privrednih potencijala i potreba beloruskog trišta od strane privrednih subjekata sa prostora bivših republika Jugoslavije.
Naš osnovni zadatak jeste da za vaše proizvode, vaše poslovne potrebe i vaše privredne aranžmane, pronadjemo najbolje partnere na tržištu Belorusije.
Podaci firme ::::.

Prokuplje , 18400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

Osnovne delatnosti preduzeća su: marketing, izdavaštvo i veb dizajn. "Prado" je prvo i jedino preduzeće ovog tipa u Topličkom okrugu.

Dosadašnje poslovanje prepoznatljivo je po savremenom načinu rada i organizacije posla, primeni najnovijih iskustava i znanja, kao i mladom i stručnom timu koji reaguje brzo i efikasno u skladu sa zahtevima tržišta.

Kvalitet u svim domenima poslovanja glavna je karakteristika preduzeća. Stalni napredak i usavršavanje, primena novih ideja, razvoj i unapređenje novih programa značajan su motiv za zaposlene.

I u narednom periodu aktivnosti preduzeća biće usmerene ka unapređenju naših usluga. Originalne ideje i mnogo kreativne energije garantuju ispunjenje Vaših zahteva i potreba.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

ADVANTAGE svojim klijentima pruža kompletnu uslugu u domenu marketinga - od izrade korporativnog identiteta, preko media planiranja i PR-a, do oglašavanja ili promocija.
Podaci firme ::::.

Jagodina , 35000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING AGENCIJA

BILBORDI
BRENDIRANJE
VIDEO I AUDIO PRODUKCIJA
WEB DESDIGN

Izdvajamo iz ponude
- zakup bilborda i megabordova na teritoriji Republike Srbije
- spoljašnje i unutrašnje brendiranje gradskih autobusa u svim većim gradovima u Srbiji
- oglašavanje na lokalnim, regionalnim i nacionalnim radio stanicama (nacionalne kampanje preko svoje mreže lokalnih i regionalnih radio stanica)
- oglašavanje na više TV stanica
- oglašavanje u štampanim medijima (dnevne i oglasne novine + insertacija)
- oglašavanje na led disply ekranu
- štampa velikih formata
- brendiranje vozila i objekata
- izrada radio, tv i muzičkih spotova
- animacija
- internet prezentacije
- reklamni materijali - a-bord i roll up

Kompletan marketing servis na jednom mestu - MAGIC LINE
Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Agencija za marketing, konsalting i posredovanje

Marketinske usluge
vrhunski dizajn,izrada flajera,kataloga
dizajniranje i animiranje maskota kao i
izradu istih, od odre|enih materijala
izrada poslovnih video prezentacija,
video spotova, 3D animacija
WEB prezentacija
organizacije nastupa na sajmovima
organizacije svecanosti preduzece
Podaci firme ::::.

service description:

Marketing
Marketing usluge
Reklamna agencija
Marketing i propaganda
Globalna strategija čovečanstva proglasila je 21. vek, vekom za čistu energiju, vodu, i zdravu hranu. Obnovljivi izvori energije (mini hidroelektane, elektrane na bio masu, gas...) kao i reciklaža svih vrsta otpada (opasnog i neopasnog - plazma konverter) su naš pravac razvoja, naš prioritet, ne zanemarujući sve drugo što smo radili počev od proizvodnje, trgovine, izvoza i uvoza, marketinga i drugih poslova.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

*

Istorija Personal magazina

Sve je počelo davne ’96, na EUnetovom Solair serveru gde su mnogi započeli svoje prve Web korake. Projekat Personal magazina, kao sto i sam naziv govori, bio je neka vrsta ličnog fanzina, e-magazina namenjenog zainteresovanima za slične teme, a ujedno bio je i odličan prostor za eksperimetisanje i učenje.

Nakon zapaženog interesovanja Web populacije magazin se “seli” na sopstveni domen www.personalmag.co.yu 2000. godine, kada dobija jos veći broj poseta i pohvale sa svih strana. Sadržaj je osvežavan (barem) jednom mesečno, a potpuno je bio u ličnoj produkciji Gorana Aničića, od HTML koda, preko dizajna, do sadržaja koji su se vremenom “namnožili”. Godine 2005. usled hroničnog nedostatka vremena i tehničke zaostalosti magazin je “posustao”, da bi početkom 2007. doživeo svoju reinkarnaciju.

Postavljen je na novoj dinamičkoj osnovi, većina starih sadržaja koja iole ima značaja je ubačena u bazu i dostupna je preko arhive, a sav sadržaj raspoređen je u veći broj rubrika zarad bolje kategorizacije i organizacije. Prema planu novi sadržaji dodaju se na dnevnoj osnovi, a njihovu tematiku će opredeljivati najzanimljiviji IT-techno sadržaji sa apostrofom na korisnim (upotrebljivim) i prvenstveno domaćim temama.
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

„Dax Media”, Agencija za marketing
Specijalizovana agencija za organizovanje javnih manifestacija i promocija.
Promoterke, hostese, modeli

Dax Media se bavi promovisanjem firmi,proizvoda ili usluga, putem lepih devojaka, a sve u cilju vašeg boljeg predstavljanja na tržištima Srbije i zemalja u regionu.

Dax Media je napravljena sa ciljem da olakša odabir, komunikaciju i angažovanje promoterki, modela i hostesa za rad na:

- promocijama na mestima prodaje
- trgovine, lokali, klubovi...
- sajmovima i izložbama
- reklamama
- TV, štampa...
- promotivnim događajima
- modnim revijama

Podaci firme ::::.

service description:

MARKETING AGENCIJA

GRAFIČKE USLUGE
ŠTAMPARIJA
MARKETING
REKLAMA
Za zaokruživanje celokupnog proizvodnog procesa u grafici, neophodan je veliki sklop komplementranih faza. U NEWPRESS-u smo uspeli da obezbedimo da se sve faze proizvodnje počev od dizajna, pripreme na računaru, izrade grafičkih ploča (CTP), štampe i dorade, obavljaju pod jednim krovom i tako skratimo rokove isporuke, dodatne troškove, a samim tim uštedimo Vaše vreme i novac.

Plodovi našeg preciznog i timskog rada se danas ogledaju kroz široku paletu štampanih proizvoda na koje je kompanija NEWPRESS posebno ponosna. Jedan od njih je i časopis "Smederevski Magazin" čiji je NEWPRESS pokretač, osnivač i izdavač od septembra 2008 godine.

Reklamne publikacije, knjižni i sezonski programi, kao i sav ostali štampani materijal su proizvodi koje možemo da ponudimo našoj klijanteli, ali i više od toga.

Pravi izazvoz za nas danas predstavlja realizacija i izrada Vaših jedinstvenih idejnih ostvarenja koja odstupaju od standardnih normi i formata.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

TOP-Adria agencija za marketing i organizaciju događaja


Da lepota i priajtan nastup bolje prodaju svaki proizvod odavno su shvatili menadžeri i usvojili kao redovnu praksu angažovanje mladih devojaka koje u javnosti zastupaju i promovišu njihove brendove.

Promocija vina na sajmu, sira u super marketu, podela reklamnog materjala na dogadjajima ili prosto pomoć posetiocima određenog događaja, poslovi su koje promoterke obavljaju. Ova vrsta posla spada u "part time" poslove i najčešće ga obavljaju devojke paralelno sa formalnim ili neformalnim obrazovanjem dok se pripramaju za ozbiljnije karijere u brojnim oblastima.

Svojim prijatnim izgledom privlače kupce da se zainteresuju za proizvod. U poslednje vreme, ovakav način promocije prelazio je u ekstremnije varijante u kojima je od devojaka zahtevana provokativnija garderoba kako bi postignuti efekat bio maksimiziran. Ovo nije smetalo muškoj populaciji, ali promoterkama i devojkama i ženama muškaraca koji su dolazili u susret sa promoterkama ovo nije bilo simpatično. U skladu sa ovim raspoloženjem, na sajmu automobila u Parizu 2010. godine veliki broj izlagača odlučio se da promeni strategiju. Promoterke su zadržale svoje poslove ali je njihov outfit promenjen. Sada to predstavljaju elegantne haljine i mirnije kombinacije. Izlagači poput Lambordžinija, Nisana, Renoa, veruju da će na ovaj način pomiriti suprotstavljene stavove ženske i muške populacije posetioca i da će upravo to predstavljati novi tržišni trend u ovom poslu.
--

Marketing predstavlja visoko sofisticiranu oblast koja bez sumnje u mnogome utiče na poboljšanje našeg poslovanja. Gotovo svaka firma orijentisana na uspeh ulaže u marketing, u sopstvenu ili promociju svojih proizvoda i usluga. Reklamiranje na tradicionalan način još uvek donosi profit. Međutim, pored toga što su cene takve promocije velike, javlja se i snažna tendencija opadanja uspešnosti ovakvih kampanja. Alternativni načini promovisanja zaokupljuju sve više pažnje. Internet marketing je počeo kao alternativa, ali danas predstavlja opasnog pretendenta da zauzme glavno mesto promovisanja.

service description:

Marketing agencija

Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
(Filip Kotler)
Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
(Derbi Braun)

Naše usluge:
Oglašavanje u štampanim medijima
Reklamni štampani materijal
Internet marketing
Prezentscija preduzeća na internetu
Prodaja oglasnog prostora u medijima itd
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING AGENCIJA


Današnji kupci su sve zahtevniji, konkurencija proizvoda je sve veća, pa je TV reklama često odlučujući faktor za kupovinu.

Današnji kupac je dinamičan, zahtevan, obrazovan i informisan, pa se tako pred proizvođače postavlja zahtev da mu proizvod na što adekvatniji način približe i zadovolje sve njegove zahteve.

Internet marketing je moćan način da uz manje novca postignete velike rezultate. Internet marketing Vam omogućava da stignete do velikog broja korisnika ili svoju kampanju ograničite na populaciju koju smatrate ili koju pažljivom analizom targetiramo kao Vašu ciljnu grupu. Zakup reklamnog prostora na Google-u, facebook-u ili naprednije tehnike internet marketinaga?

Osnovna razlika između zakupa oglasnog prostora i optimizacija sajta jeste vreme. Internet marketing zasnovan na zakupu reklamnog prostora brže poentira i donosi benefit na kraći rok, ali brže i biva zaboravljen. Preporučujemo da ovu metodu internet marketinga koristite u određenim vremenskim intervalima, u određenim godišnjim periodima, u zavisnosti od oblasti koju promovišete. Ne zaboravite da su reklamne poruke u ovakvim slučajevima od presudnog značaja! Optimizacija sajta spada u oblast internet marketinga i predstavlja rad na Vašem sajtu. Za razliku od zakupljenih reklama, kada naiđe period u kome nećete biti u stanju da se posvetite svom web sajtu, sa dobro upravljanom optimizacijom sajta, nećete automatski izgubiti Vašu dobru poziciju i pretraživači ali i klijenti će do Vas još izvesno vreme dolaziti na jednostavniji način. Sigurno u sebi sada govorite da je ipak najbolja kombinacija oba rešenja? U pravu ste!

Internet marketing je široko polje, ali da biste uopšte zakoračili na taj teren, potreban Vam je odgovarajući dizajn (web dizajn, dizajn logotipa, dizajn oglasa, banera i sl.) sa dobrim porukama koje gađaju u srž Vaše ciljne grupe. Reklamne poruke i tekstove izrađujemo na osnovu detaljne analize ključnih reči za Vašu oblast. Ako ste ovaj prvi korak završili (imate svoj web sajt, profile na društvenim mrežama: facebook, twiter, Linked In, myspace...), vreme je za izradu ozbiljne marketing strategije.

Ne zaboravite, time što imate web sajt posao nije završen. To je tek početak! Veliki broj sajtova i pored vizuelne atraktivnosti, zapravo nije funkcionalan. Funkcionalnost sajta se odnosi na prepoznatljivost Vašeg sajta od strane najvećih svetskih pretraživača. Ali ne paničite! Postoji rešenje!

U okviru naše Internet marketing ponude pružamo Vam i usluge istraživanja i izrada statistika o trendovima tržišta, analizu i praćenja ciljnih grupa kao i utvrđivanje pozicioniranosti Vaše web prezentacije.
Podaci firme ::::.

service description:

Marketing agencija

Leo Burnet Worldwide - najveća svetska marketinška mreža

Jedna od najvećih i najznačajnijih agencija za komunikacije na Balkanu

Pored brojnih kampanja oglašavanja u Srbiji vodimo kampanje na još mnogo tržišta!

LB je ambiciozno i brzo rastuće preduzeće, sa iskusnom i stručnom timom mladih ljudi, stručnjaka za marketing.

Facebook