Podaci firme ::::.
Gandijeva 99
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011-318-8-774

service description:

Sve što treba za kupatilo:
keramiška sanitarija, keramika, tuš kabine,stakleni lavaboi...
Podaci firme ::::.
22. Decembar 21 A
Boleč, 11307
Srbija
Tel.: 011/80-62-885

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Firma „STAKLO ZORIĆ“ d.o.o. kao jedna od najsavremenijih i najopremljenijih prerađivača stakla i proizvođača proizvoda od stakla (tuš kabina, staklenih vrata, staklenih stepenica, sigurnosnih stakala, staklenog nameštaja, itd...) uvela je novine u svom poslovanju na poljima jeftine proizvodnje i ljudskih resursa.

Kako bi omogućili što bolju uslugu i kvalitet na tržištu Srbije i zemalja u regionu, firma „STAKLO ZORIĆ“ D.O.O. svojom politikom kvliteta, partnerskom saradnjom sa renomiranim firmama i proizvođačima, ulaganjem u nove tehnologije i materijale i konstantnim napredovanjem u obuci ljudstva na poljima novih proizvoda i kvalitetnom instalacijom istih, montažama složenih konstrukcija i automatskih sistema, upoznavanjem sa novim materijalima i kursevima za njihovu primenu uspeva da ponudi vrhunski kvalitet i najnovije tehnologije uz minimalnu cenu.Ugradnjom naših proizvoda, pored znatno niže cene kupci dobijaju uštedu energije i održavanja kao i najmodernije proizvode visokog kvaliteta koji su rezultat višegodišnjeg iskustva i partnerstva sa najboljim proizvođačima mašina, okova i stakla u svetu.

Delatnost:

Peskirana stakla
Sigurnosna stakla
Zaštita od buke
Podovi i gazišta
Nameštaj od stakla
Vitraži i topljena stakla
Termoizolaciona stakla
Savijena stakla
Ogledala
Uramljivanje

vaše slike:

blindirano staklo
brušenje stakla
graviranje na staklo
nameštaj od stakla
obrada stakla
ogledala
ogledala uramljena
Podaci firme ::::.
Braće Krsmanović bb
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-86-061
Fax: 011/26-86-242

Kategorije:

service description:

Dobrodošli u naš stakleni svet...

Neobične dekorativne forme, rezultat naše proizvodnje, danas inspirišu brojne investitore, priznate arhitekte i dizajnere.

Prepoznatljiv osećaj za istinsku vrednost i trajna saradnja sa korisnicima naših proizvoda je ono što ćemo nastaviti da negujemo i poštujemo.

Preduzeće poseduje sertifikat Međunarodnog standarda ISO 9001:2000 što je još jedan dokaz da pažljivo vodimo računa o korisnicima naših proizvoda i kvalitetu proizvoda i usluga koje isporučujemo.

Zamislite Vaš idealan prostor i dođite da zajedno ostvarimo Vaše želje.

Sečenje i obrada stakla

Konkav Konveks se bavi uvozom i obradom stakla i ogledala. U svojim pogonima imamo NC mašine za sečenje stakla, bušenje rupa, brušenje, poliranje, fazetiranje pravilnih i nepravilnih oblika stakla i ogledala, automatsku mašinu za peskaranje stakla, mašine za savijanje i laminiranje stakla, mašinu za proizvodnju kaljenog stakla, opremu za emajliranje i sito štampu...
Podaci firme ::::.
Kolubarska 18
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2441-813

service description:

PROIZVODNJA I PRODAJA REPROMATERIJALA ZA STAKLOREZAČKE DELATNOSTI: TIKOL, SILIKON, PUR PENA, ALUMINIJUMSKE LAJSNE, SVE VRSTE UVOZNOG STAKLA, OGLEDALA

Facebook