Podaci firme ::::.
Arsenije Čarnojevića
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Brankova bb
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Klub se nalazi u strogom centru grada, na Zelenom Vencu, u poslovnoj zgradi. Klub poseduje vrhunsku rasvetu kao i ozvučenje po poslednjim standardima svetskog klabinga.
Podaci firme ::::.
Sjenicka 1.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

-Velika ljubav i entuzijazam prema plesu stvorile su 1985. plesnu školu VRAČAR, a već sledeće 1986. i Sportski plesni klub VRAČAR. Prostorije su nam bile na teritoriji Opštine Vračar i u okviru Centra za fizičku kulturu Vračar, pa je klub tako i dobio ime.

-Uspešno radeći na razvoju i popularizaciji rekreativnog (društvenog) plesa i samostalno stvarajući vrhunske takmičare sportskog plesa Plesni klub VRAČAR je postao sinonim za ples u Srbiji. Hiljade i hiljade dece i odraslih je naučilo da uživa u druženju, muzici i plesu, a u sportskom plesu je bilo izuzetnih rezultata i priznanja. Sve je to doprinelo da profesija učitelja i trenera u plesu dobije svoje mesto i status u društvu, a takmičarski ples status sporta.

-Plesni klub VRAČAR je osnivač gotovo svih plesnih organizacija na našim prostorima: JSSP-a (Jugoslovenski savez sportskog plesa), PSS-a (Plesni savez Srbije), PSSCG-a (Plesni savez Srbije i Crne Gore), PSBG-a (Plesni savez Beograda), UPVUTJ-a (Udruženja plesnih voditelja, učitelja i trenera Jugoslavije), UPTSCG-a (Udruženje plesnih trenera Srbije), Školske plesne lige, 3P lige Srbije (Projekat progresivnih plesova), Pro-dance lige takmičenja.

-Predan i požrtvovan rad stvorio je mnoge generacije takmičara. Plesni klub VRAČAR je najtrofejniji plesni klub u Srbiji sa preko 30 naslova Državnih prvaka, osvajača Kupa Srbije, sa više od stotinu pehara i medalja sa međunarodnih takmičenja osvojenih u: Engleskoj, Italiji, Francuskoj, Austriji... i mnogobrojnih učešća na zvaničnim Svetskim i Evropskim prvenstvima sa postignutim zavidnim rezultatima.

-Članovi Kluba su učestvovali u preko 150 TV emisija i serija, filmova, pozorišnih predstava, sportova. Klub je organizovao mnogobrojna takmičenja, večeri plesa, manifestacija za decu, dobrotvornih priredbi, kao i Festival plesa (sa preko hiljadu učesnika na Trgu Nikole Pašića). Više hiljada dece je obučeno u akcijama Besplatan oktobar za ples, Besplatan februar... Muzika, druženje, duh sporta i umetnosti, spoj i prožimanje mladosti i zrelosti i sve ono što je urađeno i ono što je tek u planu sačinjava biće Plesnog kluba VRAČAR.
Podaci firme ::::.
Balanska 9
Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

vaše slike:

cha-cha-cha
latino-američki plesovi
ples
plesna škola
Plesni klub

Facebook