Požeška 67/A
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/355-7-599
Fax: 011-354-3-367

service description:

Preduzeće ASPEKT System Integration d.o.o. bavi se integracijom sistema, razvojem software-a i uvozom odgovarajuće opreme u cilju zaokružvanja ponude na našem tržištu još od 1996 godine.


Naš cilj je, pre svega, da ostvarimo blizak poslovni kontakt sa našim kupcima, da razumemo njihove zahteve i ciljeve koje oni žele da ostvare i istovremeno ponudimo najefikasnija rešenje primenom najsavremenijih Informacionih Tehnologija.


Mi obezbeđujemo kompletna rešenja, koja obuhvataju projektovanje, montažu, instalaciju, implementaciju, kao i integraciju raznolikih sistema.




Naš moto je: "Ništa nije konstantno, osim promene!" Heraklit, 490 pne.

IDENTIFIKACIJA
- Data Terminali
- Čitači kartica
- Skeneri Otiska

- PREPOZNAVANJE
a) glasa
b) geom. lica
c) reg. broja

LJUDI- KONTROLA PRISTUPA
Barijere
- krilne / flaps
- rotacione
- roto vrata

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

SLOŽENI
ALARMNI SISTEMI
I 24h MONITORING
PRAĆENJE VOZILA
Praćenje rada PATROLE

VOZILA- KONTROLA PRISTUPA
Rampe
Putni blokreri

REŠENJA
- Parkirališta
- BUS stanice

TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

SLOŽENI SISTEMI VIDEO NADZORA
IP VIDEO NADZOR

HOTELSKE INTELIGENTNE BRAVE

"na KARTICU" za
- hotele
- hostele
- motele
- domove
- kancelarije

"na OTISAK"


ASPEKT System Integration d.o.o.
Požeška br. 67a
11000 Beograd
Srbija
Tel: ++381 11 3557 599
Fax: ++381 11 3557 599
E.mail: office@aspekt.rs
Web: www.aspektdoo.eu
Web: www.aspekt24h.com
Web: www.aspektdoo.com
Web: www.aspekt.rs

Ostali podaci:

vaše slike:

alarmi
alarmi videonadzor-ugradnja
Alarmi Interfoni Video nadzor
alarmi video nadzor - ugradnja
alarmni i sigurnosni sistemi
Alarmni sistem
alarmni uređaji
APNR sistemi
Podaci firme ::::

service description:

Ugradnja alarma, audio i video interfona, kamera za nadzor objekata, sistema za automatsku dojavu požara, kontrolu pristupa i registraciju radnog
vremena.



KOMEL-CO - Sigurnosni sistemi

Sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Vreme u kojem živimo i poslovi kojima se bavimo zahtevaju od nas da se pobrinemo za svoju sigurnost. Preduzeće Komel-Co odgovara tim zahtevima forsirajući uvoz i izvoz sigurnosnih sistema onih proizvođača koji proizvode kvalitetnu i testiranu opremu čija je funkcionalnost i primena u okvirima najviših svetskih standarda. Našu ponudu čine i prodaja i ugradnja sigurnosnih sistema, koju obavljaju visoko obučeni stručnjaci.

Ono što mi nudimo, uz garanciju da bezbednosni sistem funkcioniše na najbolji mogući način, jeste oprema renomiranih svetskih proizvođača kao što su:

"DSC Group of Companies", koju čine kompanije DSC, BENTEL i KANTECH sa sledećim komponentama:

DSC – Kanada, program za zaštitu od provale: alrmni kontrolni paneli, tastature, detektori, bežični detektori, adresabilni detektori, moduli, daljinske komande, maxsys, sur – gard,

Bentel Security - Italija obezbeđuje sledeće komponente za automatsku dojavu požara: konvencionalne panele, konvencionalne detektore, ručne javljače, paralelne indikatore, sirene, adresabilne panele, detektore, module i javljače, adresabilne sirene i fotoelektrične barijere.

Kantech - Kanada sistemi za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena: kontroleri, čitači, kartice, softver, starter kit.

Videosec - Mađarska nudi široku paletu sistema za video nadzor: kamere fiksne i pokretne, snimače (DVR i GEOVISION kartice za PC) kao i svu prateću opremu


Ako želite sistem zaštite koji može imati upotrebu kako u privatnom, tako i u poslovnom objektu, nudimo Vam ugradnju i prodaju sledećih sistema:

  • Alarmni sistemi za objekte:
    Prečesto se događaju provale i razbojništva da biste bilo koji objekat ostavili bez nadzora i zaštite. Nažalost čuvari su najčešće nemoćni. Ugradnjom alarmnih sistema sprečili biste upad u Vaš posed, a, ako se to ipak dogodi, možete biti sigurni da će u najkraćem mogućem roku odreagovati nadležne službe.

  • Automatska dojava požara:
    Ne morate se više plašiti i kriviti sebe što niste učinili sve kako biste zaštitili svoje vlasništvo. Ovim sigurnosnim uređajem Vi ćete spasiti najveći deo onoga što biste u svakoj drugoj prilici, bez sistema ove efikasne zaštite, izgubili

  • Kontrola pristupa i registracija radnog vremena:
    Vaši radnici će sada sigurno na vreme dolaziti na posao i pridržavati se propisanog vremena za pauzu. Uostalom, tu je i kontrola ulaska, te ćete uvek znati ko su bili posetioci, kada su došli i koliko su ostali.

  • Video nadzor:
    Ovo bi moglo da bude zanimljivo svima onima koji žele da se provalnik brzo privede zakonu, da provere radnike kojima prepuštaju odgovornost vođenja poslova, a kako je sve učestalija potreba za angažovanjem dadilja, zabrinuti i nepoverljivi roditelji će sigurno poželeti takav uređaj u kući, kako bi imali nadzor nad osobom koja brine o njihovoj deci...

  • Audio i video interfoni:
    Pravilno pozicioniranje interfona, omogućava Vam uvid u ono što se dešava ispred Vaše kuće, stana ili poslovnog objekta. Možete da odaberete audio interfon fantastičnih zvučnih karakteristika, ali često je neophodan video interfon da biste sa sigurnošću znali kako da postupite u svakom trenutku i na koji način da priđete nepredviđenoj situaciji.

    Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu nad svim onim što se događa oko Vas, možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, uvek ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Ako vam se čini da treba ugraditi neki od ovih sistema, dovoljno je napraviti dobru kombinaciju. U tome ćemo Vam uvek pomoći, jer sigurnost nema cenu.

    Prvi Vaš korak neka bude poziv upućen nama!

    KOMEL-CO D.O.O.
    Branislava Borote 11.
    Novi Sad, 21000
    Srbija

    Tel.: 021/521-099
    Tel.: 021/423-221
    Fax: 021/523-458

    E-mail: komelco@nadlanu.com
    Web: www.komel-co.rs

    vaše slike:

    Bentel
Commax
DSC
Kantech
Videosec
Videx

alarmi
Alarmi Interfoni
  • Podaci firme ::::.
    Crna Gora, Podgorica, Dositeja Obradovića 1
    ,

    Tel.: +382-20/650-845
    Fax: +382-20/605-555

    Tržišna marka:

    • Bentel
    • Commax
    • DSC
    • Kantech
    • Samsung
    • Videosec
    • Videx

    service description:

    O Nama

    Preduzeće KSM SISTEMI doo osnovano je marta mjeseca 2005. godine sa osnovnom djelatnošću distribucija i ugradnja savremenih sistema tehničke zaštite. Preduzeće smo osnovali, rukovodeći se našim predhodnim dugogodišnjim iskustvom iz oblasti sistema tehničke zaštite i ustanovili cilj da ponudimo tržištu proizvode koji imaju dobar odnos cijena kvalitet i kao takvi budu dostupni širokom sloju gradjanstva.

    Mi smo oficijelni zastupnici brendova iz oblasti alarmne protivprovalne, protipožarne i kontrole pristupa DSC, BENTEL i KANTECH, čijoj grupaciji, takodje, pripadaju COMMAX, VIDEX i dr., rennomirani proizvodjači interkom opreme. Takodje zastupamo širok asortiman opreme za video nadzor od proizvodjača VIDEOSEC, SAMSUNG i dr. Svu opremu koju nudimo imamo izloženu i priključenu u našim poslovnom prostorijama u Podgorici, ul. Dositeja Obradovića br. 1 u Budvi, Velji vinogradi bb, gdje našim kupcima možemo prezentovati i funkcionalno isprobati, te na taj način uvjeriti kupce u kvalitet naše opreme.


    Kontakt:

    KMS Sistemi Doo.
    Podgorica, ul. Dositeja Obradovića br.1
    Tel: 00382/20-650-845
    Tel/fax: 00382/20-605-555

    Budva, Velji vinogradi bb
    Tel/fax:00382/33/459-556
    E-mail: ksmsistemi@t-com.me

    vaše slike:

    Bentel
Commax
DSC
Kantech
Samsung
Videosec
Videx

alarmi
alarmi interfoni
alarmni i sigurnosni sistemi
Alarmni sistem
ANPR sistemi
CCTV
Elektronska zaštita
Elektronsko tehničko obezbeđenje
interfon sa kamerom
interfoni
kamere
kontrola pristupa
kontrola pristupa i radnog vremena
Sistemi tehničke zaštite
tehnička zaštita
Tehničko obezbeđenje
tehničko obezbeđenje objekata
web kamere
    Podaci firme ::::.
    Milutina Milankovića 50
    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 011/301-8407
    Fax: 011/214-6412

    service description:

    O nama:
    Prodaja, ugradnja i održavanje:

    - opreme za klimatizaciju, ventilaciju, grejanje i hlađenje za industrijsku i komfornu namenu - Uniflair (Italija), Stulz (Nemacka), Rhoss (Italija) i dr.
    - duplih podova - Uniflair
    - automatskih sistema za kontrolu prolaza - Came (Italija)...
    Podaci firme ::::.
    Milutina Milankovića 25/a
    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 011 301 5870
    Fax: 011 301 5872

    service description:

    Lazara Savatića 16
    Zemun, 11080
    Srbija
    Tel.: 011 318 39 79

    service description:

    Podaci firme ::::.
    Žorža Klemansoa 19
    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 011/3281-283
    Fax: 011/3034-073

    service description:





    Svetsko ime u oblasti razvoja hardvera i softwera za kontrolu pristupa. Gde god da vam je potrebna Kontrola pristupa, Evidencija radnog vremena, Nadzor, Upravljanje proizvodnjom ili upravljanje objektima, spremni smo da Vam ponudimo rešenje zasnovano na najmodernijim tehnologijama koje ce izdržati probu vremena.



    ACE Security Laminates je proizvodac mikronskih transparentnih folija koje pretvaraju regularno staklo (prozor) u barijeru otpornu na vatreno oruzje (pistoljsku municiju), eksplozije bombi, uragane.
    Podaci firme ::::.

    service description:

    Facebook