Podaci firme ::::.

G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/736-438

service description:

Novopodignuta mlekara Bodri se nalazi u srcu Šumadije, bliže rečeno u čuvenom istorijskom mestu Takovo, gde su prerada mleka, pravljenje jogurta i voćarstvo tradicionalno vezani za život ljudi. Mi se bavimo proizvodnjom različitih vrsta jogurta, a potrošačima nudimo garantovano vrhunski kvalitet i jedinsven ukus.

Tradicija i tehnika
Znanje i iskustvo, vrhuhunski kvalitet mleka i voća takovskog kraja, uz korišćenje najsavremenije nemačke opreme i najviših higijenskih standarda, istovremeno ne zanemarujući tradiciju, omogućava proizvodnju ovih jedinstvenih proizvoda.

Naša poslovna misija je: omogućiti potrošačima da uživaju u zdravom i potpuno prirodnom jogurtu, bez dodatka arome, uz svo bogatstvo i raskoš ukusa mleka i voća ovog kraja. Ovakvu proizvodnju prate i podržavaju i svi naši zaposleni.

Specijalitet Starih Grka
Jogurt na grčki način je posebno kremast mlečni proizvod koji se može koristiti samostalno, kao mlečni namaz, ali i za pripremu dezerta, salata i kao dodatak slanim jelima. Recept starih Grka: jogurt na grčki način pomešati sa medom i orasima.
Sastojci: pasterizovano i homogenizovano mleko sa 9,5% mlečne masti, pavlaka, jogurtne kulture
Pakovanje: čaša od 150 grama

vaše slike:

jogurt
mleko
Mleko mlečni proizvodi
voćni jogurt

Facebook