Podaci firme ::::.

service description:

"KOZMETIKA MIRJANA"

"Kozmetička kuća MIRJANA" osnovana je 1945. pod nazivom "KOZMETIKA SLAVIJA", da bi 1980. dobila danas aktuelno ime.

"KOZMETIKA SLAVIJA" proizvela je 1949.god. krem za negu lica "NARCIS" a 1950.god. krem za negu lica "LALA", koji su i danas prisutni na našem tržištu. U tom periodu proizveden je i prvi ruž za usne, a kompletan program dekorativne kozmetike pod nazivom Don Juan lansiran je nakon dugogodišnjeg istraživanja i stalnog testiranja novih repromaterijala.

ZAHTEVI I POTREBE KUPACA opredeljuju našu kuću pri kreiranju novih proizvoda i praćenju modnih trendova.

IZBOR I STALNO USAVRŠAVANJE KADROVA obezbeđuju permanentni razvoj i inventivnost naše kuće. Druga generacija stručnjaka vodi firmu, a treća je u preuzimanju. Činjenica da je 80% zaposlenih čitav radni vek provela u našoj kući dovoljno govori o našoj brizi za zaposlene.

POSLOVNI PARTNERI naše kuće, naši dugogodišnji kupci i dobavljači imaju poseban tretman i zbog toga stalno radimo na razvoju i unapređenju partnerskih odnosa.

vaše slike:

DON JUAN
GRAFFI TOP
Kozmetika MIRJANA
LALA krema
MYSTIC
ONE COAT
REKORD balzam
REKORD melem
WATER SHINE

Anti age krema
Briliant gloss
dekorativna kozmetika
Flashing gloss
Kompaktni puder
kozmetički proizvodi
kozmetika prodaja
krema za kožu
krema za lice
krema za ruke
Lak za naokte Mystic
Lak za nokte Don Juan
Losion za lice
maskara
Melem
Nega ruku
nega stopala
Podaci firme ::::.

service description:

AD »Menta« Padej je osnovana 1978.godine sa ciljem da se na organizovan način bavi proizvodnjom, preradom i plasmanom lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja.

Ideja o izgradnji kapaciteta za preradu lekovitog bilja potice iz saznanja da je Opština Coka od davnina poznata po proizvodnji lekovitog i zacinskog bilja i da raspolaže znacajnim prirodnim potencijalom, u prvom redu postojanjem ekoloških uslova za gajenje navedenih biljaka.

Sve vece interesovanje vlada za lekovito bilje i za veštine lecenja koje je vekovima razvila tradicionalna narodna medicina. Industrijskim sušenjem, preradom, doradom, destilacijom i ekstrakcijom lekovitog i zacinskog bilja, dobijaju se visoko kvalitetni finalni proizvodi.

AD »Menta« Padej je svoj proizvodni program usmerila ka proizvodnji preparata od sirovina prirodnog porekla. Koristeci naše proizvode, doci cete do novih saznanja i mnogo prijatnih iznenadenja, a to želimo da otkrijete sami. Neka naši proizvodi budu sastavni deo vašeg svakodnevnog života!

Pored stalne kontrole sirovina i proizvoda u našoj mikrobiološkoj, hemijskoj i procesnoj laboratoriji, vrši se i redovna kontrola proizvoda u Zavodu za javno zdravlje Subotica.

Proizvodnja se odvija na dve lokacije.

Navedena proizvodnja obavlja se u dva pogona:
• Proizvodni procesi u Padeju - gde se nalazi upravna zgrada i pogoni za proizvodnju, preradu i sitno pakovanje lekovitog bilja, čajeva

• Proizvodni procesi u Čoki - gde se nalaze pogoni za proizvodnju tradicionalnih biljnih lekova, kozmetičkih preparata, sredstava za higijenu.
Proizvodnja koju obavlja AD “Menta” Padej i njen proizvodni asortiman svojim kvalitetom u potpunosti zadovoljava stroge kriterijume koje postavlja tržište, posebno inostrano.
Preduzeće poseduje sertifikate sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001:2001, HACCP-a bezbednosti hrane i upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001:2005.

vaše slike:

Bezalkoholna pića
biljni čajevi
čajevi
Fitoterapija
lekovita bilja
Lekovito bilje
lekovito bilje
medicina
Melem
Prerada i pakovanje čaja
prerada lekovitog bilja
prirodna kozmetika
Prirodni melemi
Prirodni način lečenja
prirodni preprati
proizvodnja lekovitog bilja
Proizvodnja melema od lekovitih bilja
proizvodnja melema za negu lica i tela
proizvodnja melema za opekotine
proizvodnja melema za sunčanje
Podaci firme ::::.

Stara Pazova, 22300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"GO-DERM" flaster je u Makedoniji, Hrvatskoj, Grčkoj, Australiji, Kuvajtu, i drugim zemljama registrovan kao proizvod za negu opekotina!

"GO-DERM" flaster je praktičan za korištenje prilikom klasičnog lečenja opekotina u zdravstvenim ustanovama, te za korišćenje zdravstvenih službi na terenu i/ili kao bezreceptni proizvod za individualnu primenu. U svim uslovima prilagođava se temperaturi, talište mu je 72°C - 75°C i stabilan je 3 (tri) godine).

Zbog visoko antibakterijskog učinka, "GO-DERM" takođe ima široku primenu u:
- hirurgiji
- dermatologiji
- onkologiji
- radiologiji
- ginekologiji
- facijalnoj hirurgiji
- kardio-vaskularnoj hirurgiji
- traumatologiji
- ortopediji
- pedijatriji
- kozmetici,
- itd.

Takođe se uspešno primenjuje na (dokumentovano):
- operisanim područjima
- raznim vrstama otvorenih rana
- upaljenoj koži

O proizvodu

Sastav: Prirodni

Sastojci: VODA, EKSTRAKT GOSPINE TRAVE (HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT), OLEINSKA KISELINA (OLEIC ACID), LINOLENSKA KISELINA (LINOLEIC ACID), ETANOL, STEARINSKA KISELINA (STEARIC ACID), PALMITINSKA KISELINA (PALMITIC ACID), ŽUTI VOSAK, PRIRODAN MIRIS

Dermatološka i laboratorijska ispitivanja
Aktivne materije, stabilnost, hemijska analiza, bakteriološka analiza, pH, fizička svojstva, specifična gravitacija, relativna gustina, tačka topljenja.

Prosečan indeks nadraživanja proizvoda je 0 (nula).

Glavni aktivni sastojak: Hypericum Perforatum extract Hypericin 0,06%. Ovaj aktivni sastojak je biljnog porekla Gospina trava.

Facebook