Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/260-89-98
Fax: 011/260-89-58

service description:

Grupacija Richter Gedeon je multinacionalna farmaceutska kompanija sa sedištem u Mađarskoj. Matična kompanija i njene proizvodne filijale u četiri zemlje zajedno čine vodeću grupu za proizvodnju farmaceutskih proizvoda u regionu Centralne i Istočne Evrope. Proizvodi Kompanije dostupni su korisnicima u preko 100 zemalja sveta.

Richter Gedeon uspešno objedinjuje svoju stogodišnju tradiciju farmaceutske proizvodnje i savremenu tehnologiju. Misija Kompanije jeste da modernim i pristupačnim proizvodima poboljša standarde zdravstvene brige i da svojim poslovnim potezima, doprinese razvoju lokalne ekonomije jačajući nacionalnu konkurentnost.
Podaci firme ::::.
Prakovska 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/367-9070

service description:

Proizvodnja farmaceutskih preparata, trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima
Podaci firme ::::.

Loznica , 15300
Srbija
Tel.: 015/874-246
Fax: 015/874-239

service description:

Promet i proizvodnja farmacetskih proizvoda.

TG-Farm je privatna fabrika koja je osnovana 21.11.1997. godine. Posluje u oblasti razvoja, proizvodnje, prodaje i distribucije: lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi početci proizvodnje su obeležili kozmetički preparati kolekcije GoTi i nadaleko poznata kolekcija za sunčanje SUN Milk. Proizvodni program se tokom godina menjao i širio, a proizvodne mogućnosti povećavale i usavršavale, tako da danas TG-Farm ima dozvolu za proizvodnju lekova po najvišim standardima zdravstvene zaštite i ispravnosti. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.

Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Obilaznom putu kod graničnog prelaza sa Republikom Srpskom. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici i Nišu, TG-Farm je stvorio široku prodajno - distributivnu mrežu i ostvario saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli smo da plasiramo naše proizvode na tržište Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine.

Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, tako da svaki dan radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s pravom možemo reći:
"Prirodnim putem do zdravlja" i "BUDITE UVEK ZDRAVI"!
Podaci firme ::::.
Svetogorska 35
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3348 633
Fax: 011 3242 274

service description:

Zdravstvena Ustanova apoteka “Celsius” osnovana je 2005. godine, pod nazivom Zdravstvena Ustanova apoteka “Jugohemija”, kao deo poslovne grupacije “Jugohemija”. Naziv koji danas nosi dobila je 2008. godine.

“Celsius” danas čini preko osamdeset zaposlenih u šesnaest apoteka širom Srbije, koje su snabdevene sa preko šest hiljada artikala.

Naše apoteke su locirane u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Čačku, Kikindi, Kruševcu i Zrenjaninu. Kruna prepoznatljivog lanca je apoteka savremenog koncepta “Krug” , koja se nalazi u Tržnom centru “Delta City” u Beogradu.

Od osnivanja do danas, ostvarena je uspešna saradnja sa preko četrdeset poslovnih saradnika. Saradnja sa Fondom SOVO omogućava vojnim osiguranicima da u svim apotekama “Celsius” preuzmu lekove uz recept izdat od strane vojnih zdravstvenih ustanova.

Tim “Celsius” čine diplomirani farmaceuti koji poseduju licencu Farmaceutske komore Srbije i brojni farmaceutski tehničari. Kontinuiranom edukacijom zaposlenih obezbeđujemo svojim pacijentima profesionalnu uslugu na najvišem nivou.

Asortiman naših maloprodajnih objekata obuhvata veliki broj lekova domaćih i stranih proizvođača, OTC proizvoda, pomoćnih lekovitih sredstava, medicinske kozmetike i aparata.

Plan razvoja “Celsiusa” podrazumeva podizanje kvaliteta pružanja usluga u oblasti zdravstvene zaštite, kao i širenje lanca apoteka u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.
Podaci firme ::::.
Todora Toze Jovanovića 13
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/409-505

service description:

Farmaceutski proizvodi
Podaci firme ::::.
Lovačka 14
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/754-192
Fax: 024/755-406

service description:

Oprema za medicinu i za laboratorije, lekovi, farmaceutski proizvodi...

Facebook